Μισό...δεν είπα αυτό.
Μία κάρτα έχω με διεύθυνση Γερμανίας και μου την έστειλε γνωστή μου στην Ελλάδα. Την έχω βάλει στο apple wallet και δουλευει κανονικά. Την περιοχή στο κινητό μετά την διαδικασίας της καταχώρησης της κάρτας στο apple wallet, την έχω επαναφέρει σε "Ελλάδα".
Το ερώτημά μου είναι αν μπορώ να αλλάξω επίσης και την Γερμανική διεύθυνση που έχω καταχωρήσει (που δεν είναι δική μου αλλά της φίλης μου) με την ελληνική δική μου διεύθυνση.
Θα συνεχίσει να δουλεύει η κάρτα ή όχι?
Οκ σορρυ έγινε μπερδεμα,λοιπον εχεις δικη σου καρτα με διευθυνση Γερμανίας που δηλωσες φίλης σου κ σου την εστειλε εδω,την πέρασες κ δουλευει.Σωστα ως εδώ;
Οκ αφου την πέρασες άλλαξες το Region κ συνεχιζει να λειτουργει.
Εσυ λες να μπεις στην εφαρμογη τώρα κ να αλλαξεις και την διευθυνση σε ελληνικη χωρις να κανεις Reorder νεα καρτα (ελπιζω να καταλαβαινω σωστα)
Κοίτα αν δεν γίνει reorder η κάρτα κ το σύστημα σε αφήνει η καρτα δν έχει λογο να μν δουλεύει,εκτος κ αν αυτοι εχουν τακτικη να κανουν κάκοιο τσεκ των στοιχειων ή τπτ τετοιο κ μπλοκαρουν αν κ απο οτι θυμαμαι στον οδηγο έλεγε σαν billing Adrress να βαζουμε την ξένη.
Γιατι να την αλλάξεις;
Ελπιζω να καταλαβα σωστα αυτη την φορά σορρυ φιλε μου αν οχι δν ηθελα να σε παραπληροφορησω
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 27/02/2019 - 21:06