[ΑΡΧΕΙΟ] - [Οδηγός] Apple Pay με Ν26
Δημοσίευση 05/05/2019 - 14:14
Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro
Ad
Δημοσίευση 05/05/2019 - 14:17
Αλήθεια οι δικές μας μεγάλες 4 συστημικες τράπεζες δέν έχουν προχωρήσει με το Apple pay λόγω των CC η επειδή ίσως ηταν στα σχέδια τους να βγάλουν δικά τους wallet; Πιστευετε οτι θα προχωρήσει το Apple Pay στην Ελλάδα στο άμεσο διάστημα;
Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro
Ναι ακούγεται ότι το καλοκαίρι θα αρχίσουν σιγά σιγά να υποστηρίζουν Apple Pay.
Δημοσίευση 05/05/2019 - 14:39
Αα ωραίο αυτό. Δηλαδή αν κάνω di pocket μπορώ να μεταφέρω σε revolut και μετά δωρεάν σε Ν26; Πω πω μπλέξιμο λίγο .
κάνε δοκιμή!
Τα εμβάσματα απο dipocket σε τράπεζα κοστίζουν 60 λεπτά, top up σε revolut δεν μπορείς να κάνεις γιατί η dipocket έχει μπλοκάρει την συγκεκριμένη συναλλαγή προς revolut.
δεν την έχει μπλοκάρει, απλά θέλει full verification.
εγώ το έκανα μέσω google pay
di_pocket.jpg 40,93KB 47 λήψεις
Δημοσίευση 05/05/2019 - 16:44
κάνε δοκιμή!
δεν την έχει μπλοκάρει, απλά θέλει full verification.
εγώ το έκανα μέσω google pay
Με google pay ξέρω οτι γίνεται, με σκέτη την καρτα δεν γίνεται. Επειδή οι περισσότεροι εδώ έχουμε iPhone, το ενδιάμεσο του google pay δεν αποτελεί λύση για τους περισσότερους.
Δημοσίευση 13/05/2019 - 17:36
θέλω να ταξιδέψω στο Λονδίνο και ήθελα να ρωτήσω για το εάν έχει προμήθεια στη χρήση της κάρτας ν26 εκεί
Δημοσίευση 13/05/2019 - 22:09
Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 14/05/2019 - 06:33
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Δημοσίευση 14/05/2019 - 06:37
Η Alpha ξεκίνησε υποστήριξη στα ρολόγια Garmin με κάρτες της για πληρωμές ανέπαφες
Αρα είναι θέμα χρόνου να γινει και με τις Έλληνικες κάρτες υποστήριξη πληρωμών με τα ρολόγια μας και τα κινητά μας
https://www.alpha.gr...e-to-smartwatch
Δημοσίευση 14/05/2019 - 07:09
Εντύπωση μου κάνει που η alpha ξεκίνησε με το Garmin Pay αντί να ξεκινήσει με την google η την Apple.
Εικάζω ότι οι δυο τελευταίοι είναι μεγαλύτεροι κολοσσοί και προφανώς θα έχουν αυστηρότερα στανταρς και περισσοτερες διαδικασιες για να δεχτούν μια τράπεζα να έχει το Pay τους.
Εύχομαι να καταφέρουν οι ελληνικές τράπεζες να αποκτήσουν σύντομα τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν και να μην μείνουν μόνο στη Garmin. Ή στις δικές τους πλατφόρμες.
Πρακτικά πάντως ποιος χρησιμοποιεί Garmin Pay ; Ελάχιστοι.
Δημοσίευση 14/05/2019 - 07:21
Εντύπωση μου κάνει που η alpha ξεκίνησε με το Garmin Pay αντί να ξεκινήσει με την google η την Apple.
Εικάζω ότι οι δυο τελευταίοι είναι μεγαλύτεροι κολοσσοί και προφανώς θα έχουν αυστηρότερα στανταρς και περισσοτερες διαδικασιες για να δεχτούν μια τράπεζα να έχει το Pay τους.
Εύχομαι να καταφέρουν οι ελληνικές τράπεζες να αποκτήσουν σύντομα τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν και να μην μείνουν μόνο στη Garmin. Ή στις δικές τους πλατφόρμες.
Πρακτικά πάντως ποιος χρησιμοποιεί Garmin Pay ; Ελάχιστοι.
Οκ ελαχιστοι! Σιγουρα!
Ειμαι μεσα στους ελαχιστους παρολο που δεν εχω alpha bank. Εβαλα μια της Revolut που ειναι συμβατη.
Και επειδη εχω το κακο οταν τρεχω να μην παιρνω μαζι μου κινητο με βολεψε πολυ που εχω μεσα λεφτα σε περιπτωση αναγκης. Τιποτα παραπανω, δεν το εχω για καθημερινες αγορες.
Μονο σε εκτακτες αναγκες ειναι καλη λυση για μενα.
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 14/05/2019 - 07:41
Μακάρι να δούμε και εμείς τέτοιες υπηρεσίες τα fun boys
Δημοσίευση 14/05/2019 - 07:41
Μακάρι να δούμε και εμείς τέτοιες υπηρεσίες τα fun boys
Δημοσίευση 16/05/2019 - 14:19
Τον Ιανουάριο που ήμουν Λονδίνο και την χρησιμοποίησα δεν με χρέωνε τίποτα έξτρα.
Sent from my iPhone XS Max using Tapatal
κάνει αυτόματα την μετατροπή στο νόμισμα τους και δεν κρατάει προμήθεια ?
Δημοσίευση 16/05/2019 - 17:09
Δημοσίευση 17/05/2019 - 06:08
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες