Νικόλα επειδή το έψαξα μέσω του κόκκινου μνμ που σου παρέθεσα από CydiaWiki και έχω την εντύπωση ότι το "έπιασα" το νόημα,
παραθέτω τα εξής:
1) Όταν κάνω install tweak και γράφει "overwrite κτλ" πρέπει να το διαγράψω γιατί θα υπάρξει conflict...(σωστά?)
Διαβάζοντας το overwrite, έλεγε ότι αυτό οφείλεται στο ότι πας να βάλεις ένα "new package version" την στιγμή που υπάρχει ήδη
και πιθανότατα είναι fail version οπότε διέγραψέ το- μην το συνεχίσεις
2) Παρατήρησα ότι πάνω δεξιά όταν πας να βάλεις tweak που θα υπάρχει θέμα, δεν μου έχει το Install, αλλά το Modify που σημαίνει (μάλλον)
ότι πας να κάνεις πατάτα & σε κανά 2 tweaks που πήγα να βάλω σήμερα, στο πλαίσιο της προεγκατάστασης-confirm γράφει: Install (όνομα tweak) &
κάποιο αρχείο library- κάτι από τα libs θυμάμαι και από κάτω Remove: το προϋπάρχον αρχείο library (αν κατάλαβα καλά) ή τέλοςπάντων το αντίστοιχο
αρχείο που ήδη έχω και είναι οκ, κοινώς σαν να λέει, αν το βάλεις μπορεί να δημιουργηθεί θέμα!
Κλείνοντας: αναφέρω τα παραπάνω γιατί παρατήρησα σε κάποια άλλα (καλά) tweaks, είτε είχε δεξιά πάνω κατευθείαν το Install ή στην προεγκατάσταση (confirm) μου έγραφε: Install: όνομα tweak
Τελευταία επεξεργασία από: lbchX, 25/05/2019 - 20:59