Εν/ποίησε το Refresh Icon Cache και ReJB.
Δούλεψε! Μερσί
Δημοσίευση 17/03/2019 - 18:17
Εν/ποίησε το Refresh Icon Cache και ReJB.
Δούλεψε! Μερσί
Δημοσίευση 17/03/2019 - 19:44
Ακόμα μια εναλλακτική λύση σε όσους κολλάνε στο ReJBing κάνοντας -τελικώς- Reboot η συσκευή.
Βρίσκουμε και κάνουμε εγκατάσταση στο Cydia το ldRestart Toogle (το πρώτο γράμμα είναι L αγγλικό, όχι i).
Κάνουμε JB με εν/ποιημένο το Load Tweaks και απεν/ποιημένο το γνωστό πλέον Reload System Daemons.
Τέλος πατάμε τον παραπάνω διακόπτη μετά απο το CC.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 17/03/2019 - 19:44
Δημοσίευση 17/03/2019 - 22:00
Ακόμα μια εναλλακτική λύση σε όσους κολλάνε στο ReJBing κάνοντας -τελικώς- Reboot η συσκευή.
Βρίσκουμε και κάνουμε εγκατάσταση στο Cydia το ldRestart Toogle (το πρώτο γράμμα είναι L αγγλικό, όχι i).
Κάνουμε JB με εν/ποιημένο το Load Tweaks και απεν/ποιημένο το γνωστό πλέον Reload System Daemons.
Και να φανταστείς ότι τώρα μόλις μπήκα για να ρωτήσω αν δουλεύει σωστά το ldRestart στο iOS 12 γιατί έκανα ένα update στο cydia και είδα ότι κάποιο από τα app ζήτησε reboot ή ldRestart για να δουλέψει λέει κάτι με αυξηση μνήμης...
Aυτά μου ζήτησαν update και το έκανα (χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής) : FlipSwitch, LetMeBlock, RocketBootstrap και UHB - Untrusted Host Blocker...
Βέβαια μου έβγαλε το Erica Utilities και άλλο ένα που δε θυμάμαι τώρα...!!
Δημοσίευση 17/03/2019 - 22:52
Γιατί βιάζεσαι?
Δε λειτουργούν όλα μέσω Filza.
Υπομονή για το Substrate.
Με αυτό εννοείς οτι υπάρχουν έστω και κάποια που δουλεύουν μέσω Filza; Αν, ναι ποια, και σε ποιο folder μπαινουν;
Δημοσίευση 18/03/2019 - 13:02
Ωραία πάτησε σε κάθε ένα ξεχωριστά και πας Root/Version4/System/Override/Global.
Στι UserReclaimableLimit θα το αλλάξεις σε 40.
Κάνε Reboot και JB ξανά.
Έκανα και τα δυο και έγινε κανονικά το JB με την επιλογή για την μνήμη ενεργοποιημένη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για κάθε ενδιαφερομενο,
Με τις παραπάνω οδηγίες του Νίκου είμαι 3 μέρες κομπλέ και με το Backup ενεργό.
Μακράν το καλύτερο JB εδώ και πολλά χρόνια.
Δημοσίευση 18/03/2019 - 21:50
Βρίσκουμε και κάνουμε εγκατάσταση στο Cydia τοr tldResta Toogle (το πρώτο γράμμα είναι L αγγλικό, όχι i).
Nικο επειδη δε καταλαβα καλα κατι....οταν τελειωνει το JB με κλειστο το διακοπτη μετα τον ανοιγουμε και παταμε στο CC το tldResta?
Δημοσίευση 19/03/2019 - 08:51
Αλλο εννουσα....τον διακοπτη reload system daemons συνεχιζουμε να τον εχουμε κλειστο η τον ανοιγουμε?
Δημοσίευση 19/03/2019 - 12:42
Σε ευχαριστώ και πάλι!Ειχα και εγώ το πρόβλημα τελευταία να βρίσκω τη συσκευή εκτός JB....έκανα το κόλπο που είπες και είμαι κομπλέ από χτες!Ο διακόπτης ουσιαστικά μετά επανεκκινεί τα Daemons.
Δημοσίευση 19/03/2019 - 23:46
Δεν έχω διαβάσει εδώ και μέρες αρκετές για κάποιο update. Έχει σταθεροποιηθεί με τα προβλήματα που είχε; Tool με cydia ενσωματωμένο έχει μήπως βγει;
Δημοσίευση 22/03/2019 - 09:29
Καλημερα!Το πρωι που ξυπνησα ενω η συσκευη ηταν σε φορτιση το βρηκα εκτος JB!Στη συνεχεια πηγα να περασω το unc0ver και κρασαρε!το εσβησα πηγα να το περασω απο το pc αλλα εκανε errow......το κατεβασα απο jailbreaksfun και μπηκε κανονικα!τι μπορει να συμβαινει?
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες