Δε χρειάζεται Restore.
Το αφαιρείς απο ReProvision, και κάνεις Sign Out.
Μετά απο Impactor κάνεις απο XCode, Revoke All.
Μετά είτε θα περάσεις πρώτα το unc0ver και τη διαδικασία απο ReProvision, είτε απο τα γνωστά Sites.
Δημοσίευση 30/08/2019 - 18:25
Δημοσίευση 30/08/2019 - 22:39
παρατήρησα ότι στο app store, σε εφαρμογές που έχω αγοράσει την αναβάθμιση τους, δεν μπορώ να κάνω επαναφορά της αγοράς τους, δηλαδή ζητάει το pass του λογαριασμού που είμαι συνδεδεμένος στο "μαγαζί" ξανά και ξανά
Δημοσίευση 31/08/2019 - 00:36
Εγώ παρατήρησα ότι στο cydia δε μπορώ να πατήσω σε οποιοδήποτε tweak για να αγνοήσω τις αναβαθμίσεις...
Πατάω δηλαδή στο "Αλλαγή ρυθμίσεων πακέτου" και δεν κάνει τίποτα... δε με βάζει μέσα...!
Δημοσίευση 31/08/2019 - 08:27
Για In-App Purchases μιλάς?
ναι, για εφαρμογές app store που έχω πληρώσει μετά για αφαίρεση διαφημίσεων όπως η SpeedTest
Εμφανίζει την σύνδεση του λογαριασμού για να συμπληρώσω το pass, και ξαναβγαίνει πάλι να το συμπληρώσω
Υπόψη ότι είναι συνδεδεμένο το app store
Δημοσίευση 31/08/2019 - 13:07
Κρατάς πατημένο στο "Change Package" και κάνεις Slide δεξιά.Εγώ παρατήρησα ότι στο cydia δε μπορώ να πατήσω σε οποιοδήποτε tweak για να αγνοήσω τις αναβαθμίσεις...
Πατάω δηλαδή στο "Αλλαγή ρυθμίσεων πακέτου" και δεν κάνει τίποτα... δε με βάζει μέσα...!
Μήπως έχεις εν/ποιημένο Dark Mode στο AppStore?ναι, για εφαρμογές app store που έχω πληρώσει μετά για αφαίρεση διαφημίσεων όπως η SpeedTest
Εμφανίζει την σύνδεση του λογαριασμού για να συμπληρώσω το pass, και ξαναβγαίνει πάλι να το συμπληρώσω
Υπόψη ότι είναι συνδεδεμένο το app store
Δημοσίευση 31/08/2019 - 15:43
Κρατάς πατημένο στο "Change Package" και κάνεις Slide δεξιά.
Μήπως έχεις εν/ποιημένο Dark Mode στο AppStore?
Τελευταίο τι πέρασες?
επειδή πειραματίζομαι περνάω ότι πετάει και ότι κολυμπάει
για νταρκ είχα μέχρι χθες το NoctisXL αλλά είχα ποιο πριν το carbon
σήμερα έβαλα το Dune και μου αρέσει επειδή δεν είναι μαύρο στις ρυθμίσεις
τελικά προσπάθησα τώρα με το Dune και πέρασε η αγορά στο speedtest άρα ένα από τα δύο noctis carbon την έκανε
ευχαριστώ
Δημοσίευση 01/09/2019 - 23:36
ειχα θεμ νωριτερα με το reprovison το οποιο δεν ανοιγε καθολου λογω του θεματος που υπαρχει
για αγνωστο λογο εκανε hard reset ο τηλεφωνο
εσβησα κ ξαναπερασα το uncover 3.5.6 το οποιο ομως ενω εμφανιζεται στα προφιλ ως επαληθευμενο δεν ανοιγει οποτε δεν μπορ να κανω ξανα jailbreak....
Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 01/09/2019 - 23:37
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 02/09/2019 - 06:28
Δημοσίευση 02/09/2019 - 06:43
κι εγώ και κατέβασα το extender από julioverne έκανα την ίδια διαδικασία όπως με το reprovision κι όλα οκκαλημερα ,με το reprovision εχω και εγω θεμα,γιατι δεν ανοιγει?
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 02/09/2019 - 06:44
Δημοσίευση 02/09/2019 - 07:06
κι εγώ και κατέβασα το extender από julioverne έκανα την ίδια διαδικασία όπως με το reprovision κι όλα οκ
Καλημέρα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 02/09/2019 - 07:14
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες