Παίδες,
αργά την ανακαλύψαμε τη Monese.
Έρχεται Ελλάδα το Apple Pay
http://www.iphonehac...-countries.html
Δημοσίευση 27/03/2019 - 16:04
Παίδες,
http://www.iphonehac...-countries.html
Δημοσίευση 27/03/2019 - 16:08
εχω στρατιωτικη ταυτοτητα κανονικα με λατινικους χαρακτηρες...Αλλα δεν ξερω για ποιο λογο δεν τους κανει!
Δημοσίευση 27/03/2019 - 16:09
Βάλε το δίπλωμα οδήγησης
Sent from my iPhone using Tapatalk
εχω τ παλιο το χαρτινο με ελληνικους χαρακτηρες και δεν τους κανει!
Δημοσίευση 27/03/2019 - 16:11
Παιδες μπορει καποιος να μου δωσει απαντηση σε καποιο απο ολα αυτα;Καλησπερα παιδια
Με μεγαλο κινητρο το συγκεκριμενο ποστ εκανα και εγω την εγγραφη μου εδω μεσα και θελω να κανω τις εξης ερωτησεις που διαβαζοντας τις προηγουμενες σελιδες δεν εβγαλα καποια ακρη
1.Η revolut για να την φορτωσεις χρηματα σου κραταει καποια χρεωση και με ποιους τροπους κανεις την φορτιση
2.Η monese με ποιους τροπους φορτιζει και ποιες οι χρεωσεις καθε μιας ξεχωριστα?
3.Ποιες ειναι οι χρεωσεις τις monese γενικα (αποστολη καρτας,χρεωση επι συναλλαγης ανωτερης ποσου;,αναληψη απο ΑΤΜ)
Πιστευω τα υπολοιπα με την επαφη με την εφαρμογη θα τα καταλαβω απλα επειδη δεν ειχα ξανα επαφη με καποια "online bank" πλυν paypal εχω τις κλασσικες ερωτησεις και εγω
Δημοσίευση 27/03/2019 - 16:21
Δεν έχω λόγο παίδες να πω ψέματα.
Εδώ φαίνεται κ η ώρα ακριβώς.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 27/03/2019 - 16:24
Παιδες μπορει καποιος να μου δωσει απαντηση σε καποιο απο ολα αυτα;
Δημοσίευση 27/03/2019 - 16:34
Εαν θες χρησιμοποίησε τον δικό μου .Καλησπέρα σε όλους και μπράβο για το thread!
Κι εγώ έναν κωδικό παρακαλώ!
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 27/03/2019 - 16:39
Δημοσίευση 27/03/2019 - 17:13
Σου έχω στείλει μήνυμα με οδηγίες φίλε. Ελεγξε τα μηνύματα σου.
Παιδες μπορει καποιος να μου δωσει απαντηση σε καποιο απο ολα αυτα;
Δημοσίευση 27/03/2019 - 17:18
Ερχεται στην Ελλάδα τo Apple Pay αλλά για την N26. Είναι ξεκάθαρο οτι αυτό λέει το άρθρο, καθότι η Ελλάδα μέχρι τώρα ως χώρα δεν υποστηριζόταν με την Ν26 για το Apple Pay. Η Ν26 μιλάει καθαρά για λογαριασμό της (και μόνο).
Αντί δηλαδή άποιος να την παραγγέλνει μέσω Γερμανίας, Γαλλίας κτλ, θα την παραγγέλνει απευθείας με την ελληνική του διεύθυνση και θα λειτουργεί με το Apple Pay.
Παίδες,
Δημοσίευση 27/03/2019 - 17:34
Δημοσίευση 27/03/2019 - 17:46
Κατι ακομα αν φτιαξω ειτε virtual ειτε κανονική καρτα απο Revolut δουλευει με Apple Pay?
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 27/03/2019 - 17:48
Μάλλον είχες βάλει κανονική προτεραιότητα διότι σε εμένα βγάζει προμήθεια εμβάσματος 1€ και έξοδα εμβάσματος 1,5€ και σύνολο 2,5€.
Μήπως το 1,5€ που σε έχει χρεώσει είναι κάτι άλλο;
Δημοσίευση 27/03/2019 - 18:01
Ερχεται στην Ελλάδα τo Apple Pay αλλά για την N26. Είναι ξεκάθαρο οτι αυτό λέει το άρθρο, καθότι η Ελλάδα μέχρι τώρα ως χώρα δεν υποστηριζόταν με την Ν26 για το Apple Pay. Η Ν26 μιλάει καθαρά για λογαριασμό της (και μόνο).
Αντί δηλαδή άποιος να την παραγγέλνει μέσω Γερμανίας, Γαλλίας κτλ, θα την παραγγέλνει απευθείας με την ελληνική του διεύθυνση και θα λειτουργεί με το Apple Pay.
Η Ν26 προμοτάρει και ουσιαστικά "σποιλάρει" την έλευση του Apple Pay στην Ελλάδα.
Αυτό είναι το ζουμί που μας ενδιαφέρει στη προκειμένη περίπτωση.
Γιατί απο μόνη της η Ν26 και η κάθε Ν26 δε θα μπορούσε να το κάνει.
Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες μαζί με τις δικές μας εδώ.
Δημοσίευση 27/03/2019 - 20:37
Η Ν26 προμοτάρει και ουσιαστικά "σποιλάρει" την έλευση του Apple Pay στην Ελλάδα.
Αυτό είναι το ζουμί που μας ενδιαφέρει στη προκειμένη περίπτωση.
Γιατί απο μόνη της η Ν26 και η κάθε Ν26 δε θα μπορούσε να το κάνει.
Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες μαζί με τις δικές μας εδώ.
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες