Apple Pay & monese
Δημοσίευση 30/03/2019 - 08:30
Ad
Δημοσίευση 30/03/2019 - 09:20
Το ίδιο κ σε μένα που μέχρι χθες δούλευε κανονικά.
Μίλησα με το support τους αλλά μόνο με botακι. Κ είπαν από χθες ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου αλλά τίποτα.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 30/03/2019 - 10:07
Ξέρει κάνεις το Apple Pay τι χρεώσεις έχει; Το έχει μέσα στο wallet αλλά δεν το έχω ψάξει
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 30/03/2019 - 10:08
Δημοσίευση 30/03/2019 - 10:44
Δημοσίευση 30/03/2019 - 10:55
To Apple Pay δεν έχει χρεώσεις. Απλώς αποθηκεύει την κάρτα σου και πραγματοποιεί τη συναλλαγή μέσω του κινητού χωρίς να χρειάζεται να ανοίγεις πορτοφόλι, κάρτες κτλ.
Το Apple Pay Cash που δείχνεις στη φωτό είναι άλλο πράγμα και δε λειτουργεί στην Ελλάδα (νομίζω είναι διαθέσιμο μόνο για Αμερική).
Ξέρει κάνεις το Apple Pay τι χρεώσεις έχει; Το έχει μέσα στο wallet αλλά δεν το έχω ψάξει
Δημοσίευση 30/03/2019 - 11:01
Εννοείς δούλευε κανονικά και μέτα; σε πέταξε έξω; ή αφαίρεσες την κάρτα;
Δοκίμασε να κάνεις log out από την εφαρμογή monese και ξανά log in από την αρχή. Λογικά όταν βάλεις τα στοιχεία σου θα σου πετάξει το μήνυμα να σου βάλει την κάρτα απευθείας στο Apple Pay. Μήπως έχει φάει κάποιο κόλλημα από εκεί.
Το πρόβλημα εντοπίζεται μόνο στις Monese? H και στις κάρτες Ν26? (να καταλάβουμε αν είναι σκάλωμα του Apple Pay ή της κάρτας).
Το ίδιο κ σε μένα που μέχρι χθες δούλευε κανονικά.
Μίλησα με το support τους αλλά μόνο με botακι. Κ είπαν από χθες ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου αλλά τίποτα.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 30/03/2019 - 11:11
Εννοείς δούλευε κανονικά και μέτα; σε πέταξε έξω; ή αφαίρεσες την κάρτα;
Δοκίμασε να κάνεις log out από την εφαρμογή monese και ξανά log in από την αρχή. Λογικά όταν βάλεις τα στοιχεία σου θα σου πετάξει το μήνυμα να σου βάλει την κάρτα απευθείας στο Apple Pay. Μήπως έχει φάει κάποιο κόλλημα από εκεί.
Το πρόβλημα εντοπίζεται μόνο στις Monese? H και στις κάρτες Ν26? (να καταλάβουμε αν είναι σκάλωμα του Apple Pay ή της κάρτας).
Δεν εχω Ν26.
Εκανα και Log out αλλα τιποτα. Χθες δουλευε κανονικα. Εκανα ομως restore και χαθηκε η καρτα απο μεσα. Οποτε ξανα αλλαξα γλωσσα και region και μπηκα να την περασω. Την εχει ετοιμη μεσα και σου λεει βαλε μονο το CVV αλλα τιποτα. Κ διαγραφη που την εκανα, παλι τιποτα.
Δημοσίευση 30/03/2019 - 11:26
Aπ ότι βλέπω στο site της Monese δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή.
Άραγε οι υπόλοιποι που δεν την έχουν βγάλει τη monese και έκαναν update, υπάρχει η κάρτα μέσα στο wallet?
Δεν εχω Ν26.
Εκανα και Log out αλλα τιποτα. Χθες δουλευε κανονικα. Εκανα ομως restore και χαθηκε η καρτα απο μεσα. Οποτε ξανα αλλαξα γλωσσα και region και μπηκα να την περασω. Την εχει ετοιμη μεσα και σου λεει βαλε μονο το CVV αλλα τιποτα. Κ διαγραφη που την εκανα, παλι τιποτα.
Δημοσίευση 30/03/2019 - 11:29
Δημοσίευση 30/03/2019 - 11:30
Aπ ότι βλέπω στο site της Monese δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή.
Άραγε οι υπόλοιποι που δεν την έχουν βγάλει τη monese και έκαναν update, υπάρχει η κάρτα μέσα στο wallet?
Ναι το ειδα κ εγω αυτο.. Αλλα δεν ξερω που εχει σκαλωσει. Εχω στειλει και mail αλλα τιποτα.
Δημοσίευση 30/03/2019 - 11:33
Έκανες update over wifi? ή με restore?
Εγώ μετά το τελευταίο update η κάρτα είναι μέσα και δουλεύει μια χαρά
Δημοσίευση 30/03/2019 - 11:47
Χθες παρέλαβα και γω την κάρτα.
Το ίδιο πρόβλημα και έγω.
Άλλαξα region άλλα δεν μου βγάζει την επιλόγη μέσα απο την εφαρμογή για να την προσθέσω στο wallet.
Ούτε κατευθείαν μέσα απο το wallet την δέχεται.
Δημοσίευση 30/03/2019 - 11:56
Σε οσους εχουν προβλημα στο να περασουν την καρτα το εχετε κανει αυτο το update ή εχετε το παλιο? Μηπως η πληροφορια βοηθησει κ αυτη να καταλαβουμε τι εχει συμβει. Η τωρινη εκδοση του monese app ειναι η 5.15.0
Δημοσίευση 30/03/2019 - 12:19
Πριν δυο ημερες η εφαρμογη εβγαλε ενα update.
Σε οσους εχουν προβλημα στο να περασουν την καρτα το εχετε κανει αυτο το update ή εχετε το παλιο? Μηπως η πληροφορια βοηθησει κ αυτη να καταλαβουμε τι εχει συμβει. Η τωρινη εκδοση του monese app ειναι η 5.15.0
Οταν εβαλα την 12.2 OTA δεν ειχα προβλημα. Μετα χθες που εκανα καθαρη εγκατασταση ξανα με restore απο το iTunes μου το εμφανισε.
Κ φυσικα εχω κανει ολες τις ενημερωσεις.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)