Στο έγραψα για την κάρτα και την εφαρμογή επειδή ρώτησες το παρακάτω:
Τρόπος να μεταφέρουν τα χρήματα σε όσους δν θα μπορεσουν να βάλουν ξανά την κάρτα υπάρχει;
Η κάρτα λειτουργεί κανονικά. Απλώς όχι μέσω του Apple Pay.
Σχετικά με άλλες χώρες που ρωτάς, ο αδερφός μου και ένας φίλος μου που έχουν monese στην Κύπρο τους λειτουργούν κανονικά με το Apple Pay και χωρίς κανένα πρόβλημα ακόμα και μετά το update (σ.σ. ούτε στην Κύπρο υπάρχει το Apple Pay επίσημα).
Επίσης να αναφέρω οτι τα top ups από debit κάρτες Κυπριακών τραπεζών δε χρεώνουν τίποτα και όλες οι μεταφορές φαίνονται στο επόμενο δευτερόλεπτο στα top ups. Καλό θα ήταν να ακολουθήσουν και οι δικές μας τράπεζες.
Μα φυσικά όσον αφορά αυτό που λες εννοείται ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την κάρτα ή την τράπεζα. Άλλωστε όσοι δεν έτυχε να βγάλουμε την κάρτα ή να κάνουμε Restore δουλεύει κανονικότατα σα να μην έγινε τίποτα, απλά το θέμα είναι ότι για κάποιο λόγο δεν δέχεται πλέον την κάρτα και γι’ αυτό σκέφτομαι μήπως είναι κάποιος από τους παραπάνω λόγους.
Και εγώ θεωρώ ευνόητο ότι δεν έπαθε κάτι η κάρτα, ή η εφαρμογή, ή έγινε κάτι με την τράπεζα δεν το συζητάμε.
Σε Google Search υπάρχουν κ άλλες χώρες με θέματα ; αν όχι τοτε επικεντρωνόμαστε Ελλάδα κ απλα μιλάμε για πολλές συμπτώσεις μαζεμένες.
Βέβαια η ταμπακιέρα μετράει,οτι δν μπορουν να την κανουν add τα παιδιά,ας ελπίσουμε να βρεθεί τρόπος ή ναναι οντως προσωρινο
Sent from my iPhone using Tapatalk