Δηλαδή ενω δουλευε κόλλησε δεν άλλαξες διευθυνση και απλα πηρες καινουρια και επαιξε;Κανονικά την Ελληνική
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 01/04/2019 - 12:52
Δηλαδή ενω δουλευε κόλλησε δεν άλλαξες διευθυνση και απλα πηρες καινουρια και επαιξε;Κανονικά την Ελληνική
Δημοσίευση 01/04/2019 - 13:20
Δηλαδή ενω δουλευε κόλλησε δεν άλλαξες διευθυνση και απλα πηρες καινουρια και επαιξε;
Όχι δεν κόλησε, εγώ την έκανα delete για να δοκιμάσω κάτι με τη Ν26 και μετά όταν πήγα να την προσθέχω εκ νέου δεν μου έδινε επιλογή για sms verification, μόνο με κλήση τηλεφωνική
Τους κάλεσα και μου είπαν ότι το πρόβλημα δεν οφείλεται σε αυτούς και να επικοινωνήσω με το support της Apple. Σε εκ νέου επικοινωνία με email μου είπαν άλλο, ότι δλδ δεν παίζει επειδή δεν είμαι σε χώρα που υποστηρίζεται η monese στο apple pay (UK, France) οπότε και verification με κλήση δεν γίνεται
Τους έγραψα και απλά παράγγειλα ξανά την κάρτα, ήρθε την έβαλα και την ενεργοποίησα κανονικά με sms πλέον όπως και την πρώτη πριν την διαγράψω. Εκτοτε δεν έχω θέμα παίζει κανονικά ακόμη και μετά τις αναβαθμίσεις
Δημοσίευση 01/04/2019 - 14:51
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 01/04/2019 - 21:20
Δημοσίευση 01/04/2019 - 22:01
Εγώ από ότι κατάλαβα από τον φίλο πιο πάνω κάπου κρατάει το στοιχεία της κάρτας στο κινητό και μετά δεν σε αφήνει να περάσεις την ίδια κάρτα . Όταν ο φίλος παράγγειλε την νέα τον άφησε να την περάσει δεν ξέρω αν έχει νέο Ccv το νούμερο από πίσω αν είναι νέο
Δημοσίευση 01/04/2019 - 22:22
Δημοσίευση 01/04/2019 - 22:26
Δημοσίευση 02/04/2019 - 08:22
Νομιζω ουτε αυτοι δεν ξερουν τι θελουν!
Τελευταία επεξεργασία από: sakis697, 02/04/2019 - 08:22
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 02/04/2019 - 08:40
Δημοσίευση 02/04/2019 - 08:42
Εγώ από ότι κατάλαβα από τον φίλο πιο πάνω κάπου κρατάει το στοιχεία της κάρτας στο κινητό και μετά δεν σε αφήνει να περάσεις την ίδια κάρτα . Όταν ο φίλος παράγγειλε την νέα τον άφησε να την περάσει δεν ξέρω αν έχει νέο Ccv το νούμερο από πίσω αν είναι νέο
Ακριβώς έτσι, η νέα κάρτα έχει άλλο νούμερο και cvv και έτσι πέρασε και έγινε τo verification με sms σαν νεα κάρτα, κάτι που δεν γινόταν στην προηγούμενη μετά το delete
Δοκίμασα να την διαγράψω και από το cloud, ενώ διαγραφόταν όταν πήγαινα να την ξαναπεράσω μου έβγαζε τα ίδια άρα κάπου τα στοιχεία μένουν και δεν διαγράφονται πλήρως από τον χρήστη τουλάχιστον
Δημοσίευση 02/04/2019 - 08:42
Ακριβώς έτσι, η νέα κάρτα έχει άλλο νούμερο και cvv και έτσι πέρασε και έγινε τo verification με sms σαν νεα κάρτα, κάτι που δεν γινόταν στην προηγούμενη μετά το delete
Δοκίμασα να την διαγράψω και από το cloud, ενώ διαγραφόταν όταν πήγαινα να την ξαναπεράσω μου έβγαζε τα ίδια άρα κάπου τα στοιχεία μένουν και δεν διαγράφονται πλήρως από τον χρήστη τουλάχιστον
Δημοσίευση 02/04/2019 - 09:50
ίσως όταν κανεις restore το κινητό να νομίζει ότι έχει κλαπεί η κάτι τέτοιο και να θέλει νέα κάρτα με νέο αριθμό για να περάσει δεν μπορώ να καταλάβω κάτι άλλο
Δημοσίευση 02/04/2019 - 09:51
ευχαριστώ πολύ
άλλαξα την Δνση σε άλλη της Αγγλίας και δεν μπαίνει στο τηλ, μπήκε μόνον στο ρολοι...
Πάμε τώρα στο παραπάνω θέμα μιας και είναι η επαγγελματική μου ιδιότηταΚαλημερα και καλο μηνα,
πριν εμπλακειτε σε φασαριες και μπλεξετε και αλλους συνιστω προσεχετε με τις ξενες διευθυνσεις.
Πρωτον και αλλη διευθυνση να βαλει καποιος οταν θα χρειαστει να γινει crosscheck το πρωτο που δε συμβαδιζει και θα φαινεται η «πατεντα» θα ειναι το τηλεφωνο οποτε θα «κλωτσαει» στο συστημα.
Επισης στις αγγλικες διευθυνσεις κατα τους ελεγχους διασταυρωσης φαινονται στο συστημα ποιοι ειναι οι πραγματικοι κατοικοι στην καθε οδο κτιριο. Στην περιπτωση ελεγχου και οπου φανει οτι υπαρχουν αναληθη στοιχεια ο λογαριασμος (monese) μπλοκαρεται. Μην ψαχνετε για πατεντες και εξυπηρετησεις γιατι μπορει να γινει μεγαλο μπλεξιμο.
Δημοσίευση 02/04/2019 - 10:44
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες