Ναι αυτό εννοούμε το έκανα εγώ 2-3 μετά την 12.2 και έκανα verify Ν26 & Monese.
Τι έκανες ακριβώς ;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 03/04/2019 - 21:43
Ναι αυτό εννοούμε το έκανα εγώ 2-3 μετά την 12.2 και έκανα verify Ν26 & Monese.
Δημοσίευση 03/04/2019 - 21:56
Και φαντάζομαι στης γυναίκας μου δεν βγήκε γιατί δεν χρησιμοποίησα region us. Επίσης φαντάζομαι ότι δεν αφαιρείται.Αυτο που δειχνεις στη δευτερη φωτο δεν ειναι το Apple Pay. Ειναι το Apple Pay Cash, μια υπηρεσια της Apple σαν ψηφιακο πορτοφολι οπου μπορει να στελνει χρηματα ο ενας χρηστης στον αλλο πχ ακομα και μεσω sms και μετα να τα περνας στον τραπεζικο σου λογαριασμο η να τα χρησιμοποιεις απο εκει. Η υπηρεσια αυτη ειναι διαθεσιμη μονο στην Αμερικη και στη βγαζει οταν βαλεις το region US. Μου την εμφανισε και εμενα οταν πηγα το τηλεφωνο στο region US. Βεβαια μετα αλλαξα region αλλα αυτο παρεμεινε εκει. Ετσι κι αλλιως το Pay Cash δεν μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε εμεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 03/04/2019 - 22:00
Δεν ρωταω ειρωνικά αλλα απο περιέργεια
Γιατι να το κανεις αυτο σε καθε update ?
Γιατί είχα περάσει κάποιες beta και ψιλοκολούσε το τηλέφωνο, δεν το κάνω σε κάθε update
Φιλε ποτε το εκανες αυτο; Το 2-3 τι ειναι; Εγω εννουσα hard reset. Εσυ τα εσβησες ολα και τη δεχτηκε;
2-3 μέρες μετά την κυκλοφορία της 12.2
Και μετα το hard reset τι σου βγάλε δλδ;
Τι έκανες ακριβώς ;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Πέρασα την 12.2 ΟΤΑ μετά πήρα backup με itunes και κατόπιν πέρασα πάλι την 12.2 με restore (itunes) και επαναφορά του backup.
Όταν τελείωσα με όλη την διαδικασία άνοιξα το τηλέφωνο και οι κάρτες ήταν στο Apple Pay αλλά έπρεπε να γίνουν verify της έκανα verify με SMS και έκτοτε δουλεύουν μια χαρά να σημειώσω εδώ ότι οι κάρτες δούλευαν και πριν το restore, επίσης όλο αυτό δεν είναι μια διαδικασία που προτείνω για να δουλέψουν οι κάρτες/α σε οποιον δεν δουλεύουν.
Δημοσίευση 03/04/2019 - 22:02
Και φαντάζομαι στης γυναίκας μου δεν βγήκε γιατί δεν χρησιμοποίησα region us. Επίσης φαντάζομαι ότι δεν αφαιρείται.
Monese code: DIMIT036. https://monese.app.l...invite=DIMIT036
Δημοσίευση 03/04/2019 - 22:04
Οποιο region εχει Apple Pay εχει και Apple Pay cash στις επιλογες διαθεσιμοΚανονικα οταν αλλαξεις region πρεπει να αφαιρειται. Σε εμενα δεν εφυγε οταν πηγα στο region UK.
Δημοσίευση 03/04/2019 - 22:27
Οποιο region εχει Apple Pay εχει και Apple Pay cash στις επιλογες διαθεσιμο
Εγω εχω μονο uk απο gr και μου το χε
Δημοσίευση 03/04/2019 - 22:43
Δημοσίευση 03/04/2019 - 22:45
Τωρα αμα σου πω πηγαινε δεν θα αντιμετωπίσεις προβλημα και εν τελη αντιμετωπίσεις θα ψάξεις που μένω να με βρεις ε;Μου δούλεψε κι εμένα κανονικά σε πληρωμή από το ρολόι πριν 1 ώρα. Δεν έχω πειράξει την εφαρμογή από τότε που το εγκατέστησα, δεν έχω πάει σε 12,2 και δεν έχω κάνει restore.
Δημοσίευση 03/04/2019 - 23:07
Τωρα αμα σου πω πηγαινε δεν θα αντιμετωπίσεις προβλημα και εν τελη αντιμετωπίσεις θα ψάξεις που μένω να με βρεις ε;
Δημοσίευση 03/04/2019 - 23:46
Δημοσίευση 03/04/2019 - 23:51
Αλλα τωρα αυτο που παρατήρησα...
εχω κανει απο χθες 3 συναλλαγές me Apple Pay με το Apple Watch και στην εφαρμογη στο κινητο σαν τελευταια συναλλαγή μου εμφανίζει αυτη που εχω κανει με το κινητο!
Σε ολους ετσι ειναι;
το χω παρατηρήσει και γω με το apple watch και τη n26. μήπως ξέρει κανείς που βλέπουμε τις συναλλαγές του aw;
Δημοσίευση 04/04/2019 - 00:37
Το βρηκ πας στην εφαρμογη του watch πας στο wallet & Apple Pay πατάς την καρτα και μετα συναλλαγέςτο χω παρατηρήσει και γω με το apple watch και τη n26. μήπως ξέρει κανείς που βλέπουμε τις συναλλαγές του aw;
Δημοσίευση 04/04/2019 - 18:43
Δημοσίευση 04/04/2019 - 18:52
Γιατί τα 6€; Δεν τα πήρες πίσω; Δεν χρησιμοποίησες κωδικό άλλου; Αν έχεις λεφτά η κάρτα χρησιμοποιείται κανονικά. Κάποια στιγμή θα το ξεμπλοκάρουν και θα το αφήσουν να μπαίνει Apple Pay.Τελικα δεν λειτουργησε η monese. Εκανα ακομα και αλλαγη region στο apple id μηπως εβλεπε αυτο και ειχε θεμα αλλα τπτ. Η monese εστειλα email μου εστειλε ενα link της applesupport ως βοηθεια αρα τζιφος κι απο εκει. Τζαμπα η ταλαιπωρει και το 6€
Δημοσίευση 04/04/2019 - 19:08
Την κάρτα μπορείς να την χρησιμοποιείς κανονικά σε οποιοδήποτε κατάστημα σαν χρεωστικήΤελικα δεν λειτουργησε η monese. Εκανα ακομα και αλλαγη region στο apple id μηπως εβλεπε αυτο και ειχε θεμα αλλα τπτ. Η monese εστειλα email μου εστειλε ενα link της applesupport ως βοηθεια αρα τζιφος κι απο εκει. Τζαμπα η ταλαιπωρει και το 6€
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες