Apple Pay & monese
Δημοσίευση 09/04/2019 - 17:40
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 10/04/2019 - 03:02
Κέρδισε δωρεαν αποστολή κάρτας με τον κωδικο GEOR876 κατα την εγγραφή σου στην Monese
Δημοσίευση 10/04/2019 - 05:51
Δημοσίευση 10/04/2019 - 10:36
Καλημέρα ! Αν θέλει κανείς κωδικό EVANG035
Πάντως σε μένα είχαν έρθει 2 κάρτες. Μία UK και μία EU
Δημοσίευση 10/04/2019 - 11:10
Οι δυο κάρτες ήταν μέσα στην ίδια παραγγελία;
Τις πέρασες στο Apple Pay; Λειτουργούν;
Καλημέρα ! Αν θέλει κανείς κωδικό EVANG035
Πάντως σε μένα είχαν έρθει 2 κάρτες. Μία UK και μία EU
Δημοσίευση 10/04/2019 - 11:44
Ολα καλα με Αpple Pay και εδω.
Δημοσίευση 10/04/2019 - 12:38
Να ρωτήσω κάτι όποιον έχει και την UK. Επειδή θα πάω Εδιμβούργο θα έχω χρεώσεις στις συναλλαγές με την Ευρωπαϊκή κ θα ήταν καλύτερο να προβώ σε έκδοση Αγγλικής ή δεν έχει σχέση. Θεωρώ ότι για να το διαχωρίζει μάλλον με την Ευρωπαϊκή θα έχει χρέωση. Νόμιζα ότι ήταν σαν προφίλ, Ευρωπαϊκό κ Ηνωμένου αλλά διαβάζω εδώ για 2 κάρτες, προφανώς με άλλο νούμερο.
Δημοσίευση 10/04/2019 - 12:51
Μπορεις και απο εδω Ελλαδα να βγαλεις με UK account ομως θεωρω οτι δεν τον χρειαζεσαι. Σε ρωταει κατα την εγγραφη σε τι νομισμα θες να ειναι το account σου, ομως μετα αν εχεις επιλεξει UK μεσα στο λογαριασμο θα διαχειριζεσαι λιρες, οχι ευρω. Υπαρχει και η επιλογη να επιλεξεις και τα δυο αλλα δε θυμαμαι αν το δινει στο basic πακετο ή σε αυτο με τη συνδρομη.
«Οur customers are able to view and manage two accounts in two separate currencies simultaneously – a European IBAN account in euros and a full UK account, with a sort code, in pound sterlings – all for no extra cost. Accounts come with either a white (Euro) or blue (UK) Mastercard contactless debit card to make it easier to remember which card to use.»
Να ρωτήσω κάτι όποιον έχει και την UK. Επειδή θα πάω Εδιμβούργο θα έχω χρεώσεις στις συναλλαγές με την Ευρωπαϊκή κ θα ήταν καλύτερο να προβώ σε έκδοση Αγγλικής ή δεν έχει σχέση. Θεωρώ ότι για να το διαχωρίζει μάλλον με την Ευρωπαϊκή θα έχει χρέωση. Νόμιζα ότι ήταν σαν προφίλ, Ευρωπαϊκό κ Ηνωμένου αλλά διαβάζω εδώ για 2 κάρτες, προφανώς με άλλο νούμερο.
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 10/04/2019 - 12:53
Δημοσίευση 10/04/2019 - 12:58
Σε ευχαριστώ πολύ, άρα προχωράω με την EU κανονικά και εκεί. Απλά επειδή γράφτηκε για 2 λέω μήπως έχω χρεώσεις με τη χρήση της EU κάρτας μου εντός UK
Δεν εχει σχεση ο λογαριασμος σου αν ειναι UK η αν ειναι EU account με τις χρεωσεις των συναλλαγων. Απλως εχει δυο επιλογες για λιρα και ευρω για τους κατοικους της Αγγλιας και της ΕΕ ωστε να ανοιξεις τον αντιστοιχο λογαριασμο που σε εξυπηρετει.
Μπορεις και απο εδω Ελλαδα να βγαλεις με UK account ομως θεωρω οτι δεν τον χρειαζεσαι. Σε ρωταει κατα την εγγραφη σε τι νομισμα θες να ειναι το account σου, ομως μετα αν εχεις επιλεξει UK μεσα στο λογαριασμο θα διαχειριζεσαι λιρες, οχι ευρω. Υπαρχει και η επιλογη να επιλεξεις και τα δυο αλλα δε θυμαμαι αν το δινει στο basic πακετο ή σε αυτο με τη συνδρομη.
«Οur customers are able to view and manage two accounts in two separate currencies simultaneously – a European IBAN account in euros and a full UK account, with a sort code, in pound sterlings – all for no extra cost. Accounts come with either a white (Euro) or blue (UK) Mastercard contactless debit card to make it easier to remember which card to use.»
Δημοσίευση 10/04/2019 - 13:01
Σε ευχαριστώ πολύ, άρα προχωράω με την EU κανονικά και εκεί. Απλά επειδή γράφτηκε για 2 λέω μήπως έχω χρεώσεις με τη χρήση της EU κάρτας μου εντός UK
Δημοσίευση 10/04/2019 - 13:41
Αυτό δεν επηρεάζει τον φίλο εφόσον θα πληρώνει σε λίρες ενώ έχει λογαριασμό σε ευρώ ;
Δημοσίευση 10/04/2019 - 14:20
Στο τιμοκατάλογο γράφει για το δωρεάν προγραμμα «Foreign currency exchange 2% fee (£2 minimum fee)»
Αυτό δεν επηρεάζει τον φίλο εφόσον θα πληρώνει σε λίρες ενώ έχει λογαριασμό σε ευρώ ;
Δημοσίευση 10/04/2019 - 14:22
Πρέπει να είχα επιλέξει 2. Δεν έχει καμιά συνδρομή απλά και οι 2 χρεώνονται. 5 ευρώ η μία και 5 λίρες η άλλη.
Η UK μπαίνει κανονικά apple pay όπως και google pay. Για να περάσει μία κάρτα πρέπει να έχει αριθμό χώρας που το υποστηρίζει.
τσεκάρετε https://binlist.net/
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 10/04/2019 - 14:24
Αυτο γραφεις παρακατω δεν εχει να κανει με τις συναλλαγες. Ειναι για το αν θες να μετατρεψεις τα χρηματα σου σε αλλο ξενο νομισμα. Μιλαει για foreign currency exchange.
Εάν απο την eu κάρτα αγοράσεις κάτι στην Αγγλία θα σε χρεώσει +2% προμήθεια για μετατροπή συναλλάγματος.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες