Revolut έχω εδώ και χρόνια, απλά αυτή την έχω στο Apple Pay. Σκέφτομαι να παραγγείλω την UK έκδοση με την οποία λογικά δεν θα πρέπει να έχω χρεώσεις, αν και διατηρώ ακόμα επιφυλάξεις, αφού η απάντηση αναφέρεται σε συναλλαγές με εξωτερικό τέλος, μεταφορά στο εξωτερικό - τι θεωρεί δλδ η τράπεζα εξωτερικό, το Εδιμβούργο? - ανάληψη ΑΤΜ, κάτι που δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να κάνω τα πάντα με Apple Pay στο ταξίδι μου. Θεωρώ ότι ο φίλος που απάντησε πάνω είναι σωστός, η τράπεζα είναι μία,Αγγλική, οι κάρτες είναι δύο, μία σε λίρα, μία σε ευρώ. Θα είμαι δλδ στη χώρα της Τράπεζας κ θα έχω χρεώσεις?
Παραγγέλνοντας μια καρτα uk απο οτι ειχα καταλαβει οταν τους ειχα ρωτήσει ουσιαστικα δημιουργείς δυο λογαριασμούς στην Monese εναν Eurozone και εναν με λίρες
Τον δευτερο με τις λίρες τον φορτώνεις πολυ ευκολα μεταφέροντας χρηματα απο τον eurozone λογαριασμο σου μετατρέποντας τα ευρω σου σε λίρες ουσιαστικα με δικη τους ισοτιμία χωρις χρέωση προμήθειας
Μετα η καθε καρτα τραβαει χρηματα απο τον αντίστοιχο λογαριασμο η uk οπου και να την χρησιμοποιήσεις θα σου τραβαει λίρες αν την χρησιμοποιείς σε χώρα διαφορετικού νομίσματος τοτε υπαρχουν fees οπως γινεται αντίστοιχα και με την eu
Οταν θα την χρησιμοποιείς σε χώρες με λίρα δεν εχεις κάποια προμήθεια η extra χρέωση
Αυτο ειχα καταλαβει τωρα εγω διατηρώντας παντα επιφύλαξη για οτι σου λεω
Κέρδισε δωρεαν αποστολή κάρτας με τον κωδικο GEOR876 κατα την εγγραφή σου στην Monese