Κάπως έτσι το είχα στο μυαλό μου κ εγώ, αλλά όπως έγραψα διατηρώ αμφιβολίες. Με έφτιαξε κ ο GeorgiosL, αχαχαχα
Παραγγέλνοντας μια καρτα uk απο οτι ειχα καταλαβει οταν τους ειχα ρωτήσει ουσιαστικα δημιουργείς δυο λογαριασμούς στην Monese εναν Eurozone και εναν με λίρες
Τον δευτερο με τις λίρες τον φορτώνεις πολυ ευκολα μεταφέροντας χρηματα απο τον eurozone λογαριασμο σου μετατρέποντας τα ευρω σου σε λίρες ουσιαστικα με δικη τους ισοτιμία χωρις χρέωση προμήθειας
Μετα η καθε καρτα τραβαει χρηματα απο τον αντίστοιχο λογαριασμο η uk οπου και να την χρησιμοποιήσεις θα σου τραβαει λίρες αν την χρησιμοποιείς σε χώρα διαφορετικού νομίσματος τοτε υπαρχουν fees οπως γινεται αντίστοιχα και με την eu
Οταν θα την χρησιμοποιείς σε χώρες με λίρα δεν εχεις κάποια προμήθεια η extra χρέωση
Αυτο ειχα καταλαβει τωρα εγω διατηρώντας παντα επιφύλαξη για οτι σου λεω
Κέρδισε δωρεαν αποστολή κάρτας με τον κωδικο GEOR876 κατα την εγγραφή σου στην Monese
Είναι κ αυτός ένας λόγος που διστάζω να πάρω την UK έκδοση.
Εγώ πιστεύω ότι εφόσον έχεις ευρώ στον λογαριασμό θα τρως προμήθεια στην Αγγλία. Αν προσθέσεις λογαριασμό σε pounds και τον φορτώσεις πχ από την revolut τότε δεν θα έχεις προμήθεια. Τώρα για το Apple Pay δεν ξέρω κατά ποσο θα μπορέσεις να προσθέσεις την νέα κάρτα με βάση τις τελευταίες εξελίξεις