ναι αυτο ηθελα να μαθω,αρα δεν υπαρχει οριο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Είναι σίγουρο ; Γιατί στις ανέπαφες ζητάει
Δημοσίευση 01/07/2019 - 20:24
ναι αυτο ηθελα να μαθω,αρα δεν υπαρχει οριο
Δημοσίευση 01/07/2019 - 21:16
πόσο ηταν το ποσό;πάνω από 25€;
Έκανα πληρωμή χτες 41€ μέσω apple watch με κάρτα boon
Δημοσίευση 01/07/2019 - 21:27
από τη στιγμή που εβαλες αποτύπωμα ή face id είσαι ο ιδιοκτήτης άρα δεν θέλει κάτι άλλο. στο google pay αν έχεις την κάρτα ανοιχτή κάνεις ότι αγορά θες με τη μία
Δημοσίευση 02/07/2019 - 17:30
Παιδιά καλησπέρα,
Εχω δοκιμάσει σε 4 διαφορετικά POS apple pay μεσω της revolut και κανενα δεν το αναγνωριζει. Με την κανονική κάρτα (ανέπαφα) προχωράει κανονικά. Εχω ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία (διπλο κλικ home button i6s), σκανναρει αποτύπωμα αλλα τζίφος..Υπάρχει περίπτωση να εχει πρόβλημα το nfc μου;
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 02/07/2019 - 17:37
Παιδιά καλησπέρα,
Εχω δοκιμάσει σε 4 διαφορετικά POS apple pay μεσω της revolut και κανενα δεν το αναγνωριζει. Με την κανονική κάρτα (ανέπαφα) προχωράει κανονικά. Εχω ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία (διπλο κλικ home button i6s), σκανναρει αποτύπωμα αλλα τζίφος..Υπάρχει περίπτωση να εχει πρόβλημα το nfc μου;
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 02/07/2019 - 17:43
Εγώ με το 7 αρι μου πάντως , με την πρώτη έπιασε. Έχω και γω τη Revolut
Βαγγέλη μου ευχαριστώ αλλά δε με βοηθάς..
Δημοσίευση 02/07/2019 - 20:02
Παιδιά καλησπέρα,
Ευχαριστώ
Ναι είναι πιθανόν να έχει θέμα το NFC του τηλεφώνου σου.
Δημοσίευση 02/07/2019 - 20:31
Ναι είναι πιθανόν να έχει θέμα το NFC του τηλεφώνου σου.
Δημοσίευση 02/07/2019 - 21:34
Παιδιά καλησπέρα,
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 02/07/2019 - 21:47
Εγώ το 7 Plus κ έχω το ίδιο ακριβως πρόβλημα. Πήρα την υποστήριξη της Apple τηλέφωνο κ ύστερα από διαγνωστικά, καταλήξαμε ότι έχει πρόβλημα το NFC. Θα πάω στο iSystem να το φτιάξουν την άλλη εβδομάδα. Μην πας τώρα, γιατί εγώ τσάμπα πήγα κ μου είπε ότι δεν τους έχουν έρθει τα διαγνωστικά (εξαρτήματα κλπ) κ θα τους έρθουν μάλλον την Δευτέρα.
Δημοσίευση 02/07/2019 - 21:58
Ωχ..το θέμα είναι πως βρίσκομαι Ρόδο και θα το πήγαινα σε κάποιο κατάστημα εδώ..
Δημοσίευση 02/07/2019 - 22:47
Κοιτα η iSystem κ άλλα 2 καταστήματα νομίζω σε όλη την Ελλάδα είναι Premium Service Provider για όλα τα προϊόντα της Apple. Εκεί με πήγε κ η υποστήριξη της Apple για αυτό πήγα κ γω εκεί αν κ έχω ξαναπάει για να αλλάξω μπαταρία. Τώρα αν υπάρχει κατάστημα στη Ρόδο που να ξέρεις ότι κάνει καλή δουλειά σε Apple συσκευές πήγαινέ το. Η NFC κεραία πες τους ότι θέλει επισκευή ή αντικατάσταση αναλόγως τι θα σου πούνε κ αυτοί μετά από έναν διαγνωστικό έλεγχο στο hardware που λογικά θα σου κάνουν.
Δημοσίευση 02/07/2019 - 23:18
Αν έχεις συσκευή android με NFC κατέβασε κάποιο NFC Reader και όταν το ανοίξεις και είναι έτοιμο να διαβάσει πλησίασέ το να δεις αν λειτουργεί.
Δημοσίευση 02/07/2019 - 23:22
Αν έχεις συσκευή android με NFC κατέβασε κάποιο NFC Reader και όταν το ανοίξεις και είναι έτοιμο να διαβάσει πλησίασέ το να δεις αν λειτουργεί.
Δημοσίευση 02/07/2019 - 23:36
Σωστός!Αν και νομίζω σε iPhone 6s είναι κλειδωμένη αυτή η λειτουργία, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος
Sent from my iPad using Tapatalk
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες