Άρα έγινε κάποια αναβάθμιση.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τι να πω ? Αβυσσος με την Εθνική ......
Δημοσίευση 16/04/2020 - 19:30
Άρα έγινε κάποια αναβάθμιση.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τι να πω ? Αβυσσος με την Εθνική ......
Δημοσίευση 16/04/2020 - 20:01
Δημοσίευση 16/04/2020 - 22:12
Κωδικός στο κινητό όταν την είχες περάσει σου είχε έρθει για να τον βάλεις;;
Γιατί κι εγώ είχα θέμα,αλλά τελικά είχα κάνει λάθος στην ενεργοποίηση
Τώρα κανόνικα με curve και Master Alpha που έχω συνδέσει κανένα και πουθενά προβλημα
Sent from my iPad using Tapatalk
τελικα εκανα re install την καρτα στο apple pay και ολα καλα, δουλευουν προς το παρον.
Δημοσίευση 17/04/2020 - 09:19
Δεν έχω καταλάβει που να το βρω αυτό που λες!Στις ρυθμίσεις του κινητού?Kαι αν ναι που ακριβως??
Καλημέρα, δεν ξέρω να θα σε βοηθήσει αλλά για εμένα η αποστολή δούλεψε με τον παρακάτω τρόπο
Αφού έτρωγα και εγώ στη μάπα το μήνυμα για ενεργοποίηση μέσω κλήσης στην Άλφα, πήγα στο Settings--> Wallet & Apple Pay--> Transaction Defaults και στο πεδίο Phone πέρασα τον αριθμό του κινητού μου που έχω δηλώσει και στην τράπεζα με τοι πρόθεμα 0030 μπροστά. Μόλις το έκανα και ξαναπροσπάθησα να βάλω την κάρτα από την αρχή μου ήρθε κανονικά το μήνυμα
Δοκίμασε το και πες μας αν λειτουργεί και σε εσένα για να επιβεβαιώσουμε ότι εκεί οφείλεται το θέμα με το sms
Δημοσίευση 17/04/2020 - 09:43
Δημοσίευση 17/04/2020 - 16:53
Έχετε το μου σας ένας φίλος εδώ μέσα είχε κάνει block στουΣ πενταψήφιους αριθμούς και δεν λάμβανε και αυτός μήνυμα.τσέκαρε και αυτό
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μια χαρά έρχονται τα μηνύματα με μπλοκαρισμένους τους πενταψήφιους. Καμία σχέση. Απλά μερικές φορές καθυστερούν.
Δημοσίευση 18/04/2020 - 11:29
Δημοσίευση 18/04/2020 - 15:53
Τελευταία επεξεργασία από: PanosI, 18/04/2020 - 15:55
Δημοσίευση 18/04/2020 - 18:54
Επίσης με το MMM express μπορείς να εκτελέσεις μια συναλλαγή χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα και απλά να πλησιάσεις το τηλέφωνο στο POS ακόμα κι αν είναι κλειδωμένο αλλά ενεργοποιημένο, όπως κάνεις δηλαδή με την πιστωτική κάρτα σε μία ανέπαφη πληρωμή.
Εγώ προτιμώ το διπλό κλικ στο power button και το ξεκλείδωμα με το πρόσωπο πριν το πλησιάσω στο POS.
https://support.appl...T209495#disable
Με ενεργοποιημένη τη λειτουργία «ΜΜΜ εξπρές», δεν χρειάζεται να κάνετε επαλήθευση με το Face ID, το Touch ID ή το συνθηματικό σας, όταν πληρώνετε τις μετακινήσεις σας με το Apple Pay στο iPhone και το Apple Watch. Και δεν χρειάζεται να αφυπνίσετε ή να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας ή να ανοίξετε μια εφαρμογή.
Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία «ΜΜΜ εξπρές», το iPhone ή το Apple Watch πρέπει να είναι ενεργοποιημένο, αλλά δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο.
Δημοσίευση 18/04/2020 - 19:16
Επίσης με το MMM express μπορείς να εκτελέσεις μια συναλλαγή χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα και απλά να πλησιάσεις το τηλέφωνο στο POS ακόμα κι αν είναι κλειδωμένο αλλά ενεργοποιημένο, όπως κάνεις δηλαδή με την πιστωτική κάρτα σε μία ανέπαφη πληρωμή.
Εγώ προτιμώ το διπλό κλικ στο power button και το ξεκλείδωμα με το πρόσωπο πριν το πλησιάσω στο POS.
https://support.appl...T209495#disable
Με ενεργοποιημένη τη λειτουργία «ΜΜΜ εξπρές», δεν χρειάζεται να κάνετε επαλήθευση με το Face ID, το Touch ID ή το συνθηματικό σας, όταν πληρώνετε τις μετακινήσεις σας με το Apple Pay στο iPhone και το Apple Watch. Και δεν χρειάζεται να αφυπνίσετε ή να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας ή να ανοίξετε μια εφαρμογή.
Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία «ΜΜΜ εξπρές», το iPhone ή το Apple Watch πρέπει να είναι ενεργοποιημένο, αλλά δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο.
Δημοσίευση 18/04/2020 - 19:22
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η λειτουργία ΜΜΜ εξπρές λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο σε όσους επιθυμούν να πληρώνουν το εισιτήριο των ΜΜΜ μέσω του Apple Pay, χωρίς να χρειάζονται Face/Touch ID. Δηλαδή να περνάνε από τις μπαρες χωρις καρτα/εισιτήριο, απλά αγγίζοντας τη συσκευή στον αισθητήρα που περνάνε κ τα απλά εισιτήρια. Φυσικά και δεν έχουμε τέτοια υποστήριξη στην Ελλάδα από τον ΟΑΣΑ στην Αθήνα ακόμα, αυτό ισχύει μόνο σε συγκεκριμένες πόλης της Κίνας, σε ορισμένους σταθμούς του μετρό της Ν.Υ. και στο Λονδίνο.
Μπορεί, όντως, να έχεις δίκιο. Λέει στις οδηγίες για μέσα συγκοινωνίας και το ίδιο λέει και κάτω από την επιλογή "Κάρτα ΜΜΜ εξπρές".
Δημοσίευση 18/04/2020 - 19:26
Μπορεί, όντως, να έχεις δίκιο. Λέει στις οδηγίες για μέσα συγκοινωνίας και το ίδιο λέει και κάτω από την επιλογή "Κάρτα ΜΜΜ εξπρές".
Δημοσίευση 18/04/2020 - 19:49
Ναι και δυστυχώς παρόλο που έχουμε πολύ σύγχρονα μηχανήματα στο μετρο και στα λεωφορεία της Αθήνας και μάλιστα είναι συμβατά, η υπηρεσία δεν έχει ενεργοποιηθεί. Καλα να μου πεις αρχικά πρέπει να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία με το να πληρώνεις με τη κάρτα σου ανέπαφα...ίσως στο μέλλον.
Με μπέρδεψε αυτό που διάβασα για την χρήση συγκεριμένων καρτών στην Ιαπωνία που είναι και για συγκοινωνίες αλλά και για καταστήματα και υπέθεσα ότι μπορεί να δουλεύει παντού.
https://support.appl.../el-cy/HT207154
Φυσικά κουβέντα να γίνεται γιατί δεν πρόκειται ποτέ να το χρησιμοποιήσω έτσι. Ενα διπλό κλικ και μια ματιά δεν είναι τίποτα.
Δημοσίευση 18/04/2020 - 19:53
Μπορεί εγώ πιο πριν να τα είπα λιγο μπερδεύαμενα, το ΜΜΜ εξπρές είναι ΜΟΝΟ για συγκοινωνίες (εξού και ΜΜΜ εξπρες) στις υποστηριζόμενες πόλης που ανέφερα πιο πάνω και δεν λειτουργεί σε POS για συναλλαγές. Δηλαδή και να το έχεις ενεργοποιήσει κ να πας να κανεις συναλλαγή σε POS δεν λειτουργεί.Με μπέρδεψε αυτό που διάβασα για την χρήση συγκεριμένων καρτών στην Ιαπωνία που είναι και για συγκοινωνίες αλλά και για καταστήματα και υπέθεσα ότι μπορεί να δουλεύει παντού.
https://support.appl.../el-cy/HT207154
Φυσικά κουβέντα να γίνεται γιατί δεν πρόκειται ποτέ να το χρησιμοποιήσω έτσι. Ενα διπλό κλικ και μια ματιά δεν είναι τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από: stsirogiannis, 18/04/2020 - 19:54
Δημοσίευση 22/04/2020 - 12:21
Επιτέλους Ανάσταση για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα!
Tο Apple Pay και στην Ελλάδα!
Προς το παρόν μονο η alpha bank, και μονο για την VISA Bonus.
Πάω να το δοκιμάσω.
Τώρα που οι ανέπαφες συναλλαγές είναι πιο επίκαιρες από ποτέ, η Alpha Bank είναι η πρώτη ελληνική Τράπεζα που προσφέρει το Apple Pay στους Πελάτες της.
0 μέλη, 28 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες