Το σέταρα και εγώ με την curve και κάρτα eurobank. Πολύ ωραίο, άμεσο και ψαρωτικό για όποιον δεν ξέρει...ειδικά με το Aw παθαίνουν σοκ κάποιοι.
Apple Pay για ελληνικές κάρτες μέσα στο 2019
Δημοσίευση 11/05/2020 - 13:46
Ad
Δημοσίευση 11/05/2020 - 15:31
Το σέταρα και εγώ με την curve και κάρτα eurobank. Πολύ ωραίο, άμεσο και ψαρωτικό για όποιον δεν ξέρει...ειδικά με το Aw παθαίνουν σοκ κάποιοι.
Τρεις ερωτησεις για eurobank + curve
1. Περναει τα Ευρω επιστροφη και μετραει κ στο αφορολογητο;
2.αν συνδεσω την eurobank mastercard που εχω και χρησιμοποιω μονο το apple pay εχω τιποτα αλλες χρεωσεις/προμηθειες;
3. Εχει καποια διαφορα σε χρεωσεις/προμηθειες αν συνδεσω πιστωτικη ή χρεωστικη καρτα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 11/05/2020 - 16:04
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 11/05/2020 - 21:11
Μονο στο google play, γιατι στην εφαρμογη στο ιός δεν βρηκα τιποτα σχετικο.Απο σημερα η Eurobank μεσω της εφαρμογης της στο google play μπορει πλεον να κανει πληρωμες με τις mastercard
Αρα ισως να σημαινει οτι φτανει και ο καιρος που θα το δουμε στο apple pay (ισως)
Για να δουμε , υπαρχει κινητικοτητα
Δημοσίευση 12/05/2020 - 09:50
Μονο στο google play, γιατι στην εφαρμογη στο ιός δεν βρηκα τιποτα σχετικο.
Και ούτε πρόκειται να βρεις πέραν του Apple Pay, το NFC στο IOS είναι κλειδωμένο
Δημοσίευση 14/05/2020 - 22:50
Θελω τη βοηθεια σας.
Εχω το 7 Plus
Προσπαθησα να κανω μια συναλλαγη σημερα.
Εφερα το κινητο κοντα στο POS και με διπλο πατημα στο Home Button, εμφανιστηκε η καρτα της Alpha Bank στην οθονη κλειδωματος.
Πλησιασα το κινητο στο POS, αλλα η συναλλαγη δεν ολοκλητωθηκε.
Επειδη το ποσό ηταν ανω των 50€, επρεπε να πατησω πληρωμη με κωδικο ;
Δημοσίευση 14/05/2020 - 22:56
Θελω τη βοηθεια σας.
Εχω το 7 Plus
Εφερα το κινητο κοντα στο POS και με διπλο πατημα στο Home Button, εμφανιστηκε η καρτα της Alpha Bank στην οθονη κλειδωματος.
Με δακτυλικο αποτυπωμα και τιποτε αλλο, λειτουργει αψογα!
Τελευταία επεξεργασία από: christos1414, 14/05/2020 - 22:57
Δημοσίευση 14/05/2020 - 23:26
Καλησπερα φίλε μου. Δεν αρκεί μόνο να εμφανιστεί η κάρτα. Καταρχάς δεν χρειάζεται να πας κοντά στο pos το κινητό. Το πρώτο που κανείς είναι διπλό κλικ να εμφανιστεί η κάρτα και μετά για να μπορείς να την χρησιμοποιήσεις στο pos πρέπει να την ξεκλειδώσεις με το Touch ID του κινητού. Μετά πλησιάζεις την συσκευή στο pos. Ελπίζω να σε βοήθησα όσο μπορούσα. Επίσης να ξέρεις ότι όταν γίνει η συναλλαγή θα σκάσει κ ειδοποίηση.Θελω τη βοηθεια σας.
Εχω το 7 Plus
Δημοσίευση 15/05/2020 - 00:07
Με δακτυλικο αποτυπωμα και τιποτε αλλο, λειτουργει αψογα!
passcode εχω βαλει
Δημοσίευση 15/05/2020 - 00:08
Καλησπερα φίλε μου. Δεν αρκεί μόνο να εμφανιστεί η κάρτα. Καταρχάς δεν χρειάζεται να πας κοντά στο pos το κινητό. Το πρώτο που κανείς είναι διπλό κλικ να εμφανιστεί η κάρτα και μετά για να μπορείς να την χρησιμοποιήσεις στο pos πρέπει να την ξεκλειδώσεις με το Touch ID του κινητού. Μετά πλησιάζεις την συσκευή στο pos. Ελπίζω να σε βοήθησα όσο μπορούσα. Επίσης να ξέρεις ότι όταν γίνει η συναλλαγή θα σκάσει κ ειδοποίηση.
Σε ευχαριστώ
passcode εχω βαλει
Δημοσίευση 24/05/2020 - 11:45
Ξέρει κανείς κάποια λεπτομέρεια?
Δημοσίευση 24/05/2020 - 17:34
Δημοσίευση 24/05/2020 - 20:42
Κάνοντας επαναφορά στο κινητό τώρα πάω να περάσω την άλφα και ενώ πριν εκανα με κωδικό τώρα ζητάει με τηλέφωνο.ιδεες;;
Μήπως άλλαξε ο τρόπος από την τράπεζα ;
Δημοσίευση 24/05/2020 - 20:58
Κάνοντας επαναφορά στο κινητό τώρα πάω να περάσω την άλφα και ενώ πριν εκανα με κωδικό τώρα ζητάει με τηλέφωνο.ιδεες;;
Κάνε μια δοκιμή και πανε στις ρυθμισεις -> wallet και Apple Pay, και δες κατω κατω αν εχεις συμπληρωμένο το τηλεφωνο σου. Αν οχι, βαλτο και δοκιμασε να την ξανα περασεις
Δημοσίευση 24/05/2020 - 21:04
οζι όλα περασμένα,το θέμα είναι ότι δεν έρχεται μήνυμα και από την curveΚάνε μια δοκιμή και πανε στις ρυθμισεις -> wallet και Apple Pay, και δες κατω κατω αν εχεις συμπληρωμένο το τηλεφωνο σου. Αν οχι, βαλτο και δοκιμασε να την ξανα περασεις
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες