Αυτή η συζήτηση περί ελληνικών τραπεζών και της χρήσης της υπηρεσίας Apple Pay νομίζω πρέπει κάποια στιγμή να λάβει ένα τέλος! Εκτός της Alpha Bank, καμία άλλη δεν έκανε ή φαίνεται να κάνει κίνηση στο άμεσο μέλλον! Η συζήτηση ξεκίνησε στις 22/03/2019 και σήμερα έχουμε 25/06/2020, δηλ. πέρασαν 1 χρόνος, 3 μήνες και 3 ημέρες! Καμία άλλη δεν δείχνει ενδιαφέρον, αφού προωθούν τα δικά τους Pay. Εγώ προσωπικά και πολύ απλά επισκέφτηκα ένα κατάστημα Alpha Bank, άνοιξα έναν λογαριασμό μισθοδοσίας, εκδόθηκε κι ήδη παρέλαβα την χρεωστική μου κάρτα, την ενεργοποίησα στο iPhone μου αφού την έβαλα στο Wallet του Apple Pay, μετέφερα την μισθοδοσία μου από την Πειραιώς στην Alpha και τέλος καλό όλα καλά! Σιγά μην περιμένω τις άλλες τράπεζες και την κοροϊδία που μας σερβίρουν! Τώρα μπορούν να την ενεργοποιήσουν το 2181 και να στέλνουν απαντητικά μηνύματα πως αξιολογούν αυτές την υπηρεσία! Τώρα θα μου πείτε πως δεν ταράχτηκαν από την κίνησή μου, δεν με ενδιαφέρει, κοίταξα το προσωπικό μου συμφέρον όπως το κοιτούν κι αυτές! Άραγε, μέχρι πότε θα μιλάμε εδώ μέσα για το Apple Pay? Αλλάξτε τράπεζα αν το μπορείτε, δεν έκανα συμβόλαιο μονιμότητας με την Πειραιώς, εκεί βρίσκεται για να με εξυπηρετεί κι όχι για να την εξυπηρετώ, αλλιώς Revolut, Monese ή Ν26!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Έχεις δίκιο, για εμένα όμως πχ η Πειραιώς είναι αυτή που συνεργάζεται με τις επιχειρήσεις που είμαι πελάτης, ή που το ΑΤΜ είναι δίπλα στο σπίτι μου, ή που έχω βγάλει και άλλες κάρτες, ή που έχω δάνειο...κτλ. Θέλω να σου πω ότι δεν είναι τόσο εύκολη η μετάβαση για όλους. Για τους υπόλοιπους, εννοείται ότι πρέπει να κάνουν αυτό που έκανες εσυ!