Ευχαριστώ πολύ !!!Ρυθμίσεις->πορτοφόλι και Apple Pay->Προεπιλεγμενη κάρτα (προς τα κάτω βρίσκεται)
Sent from my iPhone 12 Pro using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 30/12/2021 - 12:14
Ευχαριστώ πολύ !!!Ρυθμίσεις->πορτοφόλι και Apple Pay->Προεπιλεγμενη κάρτα (προς τα κάτω βρίσκεται)
Δημοσίευση 30/12/2021 - 12:17
Επίσης, ενώ είσαι μέσα στο wallet, μπορείς να κάνεις hold με το δάχτυλο την κάρτα που θες και να τη σύρεις να γίνει πρώτη, αυτό την κάνει και default. Αντίστοιχα όλα μπορούν να μετατοπιστούν έτσι και να πάρουν τη θέση που θες, είτε είναι κάρτες τράπεζας, είτε πιστοποιητικά, κάρτες μέλους κλπ.Χρόνια πολλά και καλή χρόνια σε ολες και ολους!
Να ρωτήσω: πώς ορίζω ως default μια κάρτα στο wallet; Ψάχνω και δεν βρίσκω!
Sent from my iPhone 12 Pro using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 30/12/2021 - 12:20
Δημοσίευση 13/01/2022 - 15:01
apple pay για τις πιστωτικές της εθνικής ακόμα γιοκ ε?
Δεν το έχουν και σε μεγάλη υπόλειψη ε?
Δημοσίευση 13/01/2022 - 19:51
apple pay για τις πιστωτικές της εθνικής ακόμα γιοκ ε?
Δεν το έχουν και σε μεγάλη υπόλειψη ε?
Ήταν οι μόνοι που έκαναν μισή δουλειά...
Δημοσίευση 15/01/2022 - 18:16
σήμερα παρέλαβα νέα κάρτα της τράπεζας Πειραιώς σε αντικατάσταση της χρεωστικής μου, που λήγει αυτό το μήνα. Αφού πήγα και την ενεργοποίησα και έκανα και κάνα δυο αγορές μέσω food, προσπάθησα να την εγκαταστήσω στο wallet. Δυστυχώς μόλις φτασω στο σημειο που αποδεχομαι τους όρους, μου λεει ή να δικιμασω αργοτερα ή νέα δοκιμη. Την παλια καρτα την εχω αφαιρεση.
Μίλησα με την τράπεζα και λέει ότι τα βλέπουν όλα οκ.
καμιά ιδέα?
Δημοσίευση 15/01/2022 - 20:54
σήμερα παρέλαβα νέα κάρτα της τράπεζας Πειραιώς σε αντικατάσταση της χρεωστικής μου, που λήγει αυτό το μήνα. Αφού πήγα και την ενεργοποίησα και έκανα και κάνα δυο αγορές μέσω food, προσπάθησα να την εγκαταστήσω στο wallet. Δυστυχώς μόλις φτασω στο σημειο που αποδεχομαι τους όρους, μου λεει ή να δικιμασω αργοτερα ή νέα δοκιμη. Την παλια καρτα την εχω αφαιρεση.
καμιά ιδέα?
Δημοσίευση 16/01/2022 - 09:35
Ξανά βάλε την παλιά την κάρτα. Είχα το ίδιο πρόβλημα με της γυναίκας μου και μου έσπασε τα νεύρα. Έχω την εντύπωση πως ίσως αλλάξει μόνη της. Αν δεις ότι περνάει ο μήνας λήξης και δεν δουλεύει, τότε δοκίμασε να βάλεις τη νέα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 16/01/2022 - 10:50
καμιά ιδέα ?
Έχω το ίδιο θέμα με μια πιστωτική της Alpha εδώ και 2-3 μήνες. Μου έχουν πει να την αφαιρέσω από τυχόν εφαρμογές πληρωμής, όπως eFood, Booking etc. αλλά δεν συνέβη τίποτα. Προχθές με πήραν να με ρωτήσουν αν έχω κάποια ενεργή android συσκευή, για να κάνουν αφαίρεση της κάρτας από εκεί. Είχα στο παρελθόν, έχω και 2η συσκευή στην άκρη αλλά είναι μη ενεργή (δηλαδή με hard reset), αλλά δεν έγινε και πάλι κάτι. Σου λέω όσα μου είπε η τράπεζα.
Δημοσίευση 16/01/2022 - 11:49
Δημοσίευση 16/01/2022 - 12:22
Δημοσίευση 16/01/2022 - 20:41
καμιά ιδέα ?
Πάντως για πιστωτική κάρτα, με είχε ενημερώσει η τράπεζα ότι δεν χρειάζεται να γίνει καμία αλλαγή στο Wallet εάν πρόκειται για ανανέωση. Όντως η κάρτα μου της Πειραιώς που έληξε τέλος του 2021, συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς να έχω κάνει κάποια αλλαγή στο wallet με την νέα κάρτα.
Δημοσίευση 16/01/2022 - 21:22
Καλημέρα. Έβαλα την παλιά και την πήρε. Θα δω σήμερα αν δουλεύει. Σε ευχαριστώ.
τελικά δουλεύει άψογα αλλά δεν μπαίνει στο Apple Watch....χαχαχαχα....
καμιά ιδέα καθώς πιο πιθανό είναι να υπάρχει λύση εδώ παρά στην τράπεζα
Τελευταία επεξεργασία από: nek, 16/01/2022 - 21:22
Δημοσίευση 16/01/2022 - 21:49
τελικά δουλεύει άψογα αλλά δεν μπαίνει στο Apple Watch....χαχαχαχα....
καμιά ιδέα καθώς πιο πιθανό είναι να υπάρχει λύση εδώ παρά στην τράπεζα
Δημοσίευση 17/01/2022 - 22:40
Έχω το ίδιο θέμα με μια πιστωτική της Alpha εδώ και 2-3 μήνες. Μου έχουν πει να την αφαιρέσω από τυχόν εφαρμογές πληρωμής, όπως eFood, Booking etc. αλλά δεν συνέβη τίποτα. Προχθές με πήραν να με ρωτήσουν αν έχω κάποια ενεργή android συσκευή, για να κάνουν αφαίρεση της κάρτας από εκεί. Είχα στο παρελθόν, έχω και 2η συσκευή στην άκρη αλλά είναι μη ενεργή (δηλαδή με hard reset), αλλά δεν έγινε και πάλι κάτι. Σου λέω όσα μου είπε η τράπεζα.
Εδέησε ο Αι Αντώνης και σήμερα μπήκε η κάρτα. Μιράκολο. Ούτε που το πίστευα.
Δημοσίευση 18/01/2022 - 13:32
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες