Ισχύει αλλα πλεόν το αφορολόγητο βλέπω να πάει περίπατο αλλα κ αυτο που ειναι το συμπληρώνουμε πολυ σύντομα μιας κ μονο πληρώνουμε...Το θέμα είναι ότι με αυτόν τον τρόπο χάνεις το αφορολόγητο και τα bonus από τις ελληνικές κάρτες. Το καταλαβαίνω για μια στο τόσο, αλλά για αποκλειστικό τρόπο πληρωμης(εμένα τουλάχιστον) δεν με συμφέρει.
Τα bonus των ελληνικων τραπεζών ειναι τουλάχιστον αστεία.
Ειλικρινα να εξαργυρώνω 4000 πόντους στο βενζινάδικο για 7.5€ κέρδος; Αυτά ειναι τα μπόνους; ή να εξαργυρώνω 8000 ποντους που ειχα για 12€ λιγότερα στο βενζιναδικο; ή κουκούλες για αμάξια στη shell . Αφηστε που στην αλφα μπανκ έχει ενα ετήσιο πάγιο για να παρεις την bonus καρτα τους. Δν ξέρω αν αυτο έχει λογική ή αν επρεπε να ειναι ετσι αλλα να πληρώνω;να πληρωνω εγω για να χρησιμοποιω την μπονους καρτα σας αντι για την απλη; Ισως ειμαι εγω ο παράλογος τι να πω.
Επιπροσθετα στην πιστωτικη μου ειπαν (της ιδιας τράπεζας ) πως ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρέπει να έχω προγραμμα alpha credit protection το οποιο οταν εχω δοσεις στην καρτα τραβάει καθε μηνα που εχω δοσεις ενα ποσο 30λεπτα, 15 λεπτα,20 λεπτα!!! Κ μου ηρθε σπιτι ενα χαρτι απο axa προφανως με τις παροχες (υποψιαζομαι οτι αυτη ηταν υπηρεσια που μου πουλησαν στο καταστημα κ μου ειπαν οτι ειναι υποχρεωτικη με την κάρτα)
Τεσπα μην κουραζω κ φευγω κ αλλο εκτος θέματος, με κούρασαν οι ελληνικες τράπεζες, με κούρασαν να ψαχνω συνεχεια ψιλα γραμματα,με κουρασε η γραφειοκρατια ανευ λογου πολλες φορες,οι ψευτόπαροχες,η κοροιδία,τα τηλεφωνα,οι διευκρινησεις...
Σορρυ για το μακροσκελές ποστ
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 26/07/2019 - 13:18