Εννοειτε οταν μπει η ελληνικη κάρτα στο Apple Pay θα τα κάνουμε απο εκει,αυτο το ξέρω, όπως κ να διαλέγω με ποια θα το κανω,εχω Monese και Ν26 οπότε ανάλογα έβαζα default κάρτα ή διάλεγα απο που να γινει ,απλα δν ήξερα αν μπορω αν εχω κ την Monese prepaid κ να την φορτισω με καποιο τροπο instant μέσα απο debit (οχι prepaid) αλλα το απάντησες Γιώργο οτι θα μπορω να το κανω μέσα απο Apple Pay (π.χ Alpha bank και monese )Οταν συνδέσεις το Apple Pay με τη debit σου θα γίνεται από εκεί η συναλλαγή, και τέλος (δε μεσολαβούν top up κτλ).
Όταν συνδέσεις το Apple Pay με τη debit και έχεις και άλλες κάρτες μέσα περασμένες (πχ τη monese, κτλ) σου δίνεται η επιλογή κατά τη συναλλαγή με το POS να επιλέξεις από ποια κάρτα θέλεις να γίνει η χρέωση. H Revolut (όταν θα μπει με το καλό στο Apple Pay) θα μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται ως κάρτα συναλλαγής μέσω του Apple Pay.
Τώρα, άσχετα με την ένταξη της Revolut στο Apple Pay, η επιλογή του να φορτίσεις την ίδια τη Revolut μέσω του Apple Pay υπάρχει ήδη στην εφαρμογή της Revolut -όμως το Apple Pay σου θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με άλλη κάρτα πχ τη Monese (ή όταν έρθει στην Ελλάδα το Apple Pay μέσω των debit ελληνικών τραπεζών).
Αν δηλαδή τώρα κάποιος έχει ενεργοποιήσει το Apple Pay με τη Monese, μπορεί να το επιλέξει (το Apple Pay) ως τρόπο top up για τη Revolut κάρτα του.
Επισυνάπτω κ σχετικές φωτό.
2.jpg 1.PNG
Δν το ήξερα,δν το ειχα δει το μενου αυτο που έβαλες στη φώτο.
Υπαρχει στη Monese?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 26/03/2019 - 14:55.