Apple Pay για ελληνικές κάρτες μέσα στο 2019
Δημοσίευση 27/03/2019 - 16:23
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 27/03/2019 - 16:46
σημερα στο twitter η N26 είπε για. pay στην ελλαδα
Πολύ θετικό νέο,βέβαια βάζοντας pay στην Ελλάδα η Ν26 λογικά θα ακολουθήσουν κ καποιες απο τις Ελληνικές τράπεζες κ τελικά όλες, οπότε μάλλον θα χρησιμοποιούμε και τις δικές μας κατευθείαν.
Πιθανολογω δλδ οτι θα περάσουν σε δευτερη μοίρα οι κάρτες Ν26 κτλ όχι για άλλο λογο αλλα γιατι θα μας διευκολυνουν κ οι δικές μας. Εκτός φυσικα εξαιρέσεων εννοείτε.
Δημοσίευση 27/03/2019 - 17:48
Πολύ θετικό νέο,βέβαια βάζοντας pay στην Ελλάδα η Ν26 λογικά θα ακολουθήσουν κ καποιες απο τις Ελληνικές τράπεζες κ τελικά όλες, οπότε μάλλον θα χρησιμοποιούμε και τις δικές μας κατευθείαν.
Πιθανολογω δλδ οτι θα περάσουν σε δευτερη μοίρα οι κάρτες Ν26 κτλ όχι για άλλο λογο αλλα γιατι θα μας διευκολυνουν κ οι δικές μας. Εκτός φυσικα εξαιρέσεων εννοείτε.
εγω παρόλο που είμαι Κύπρο (προς το παρόν) δουλεύω full revolut και τώρα monese.. μόνο για να πληρωνωμαι εχω την κυπριακή... αλλα και όλες οι τράπεζες να βάλουν pay και Κύπρο και Ελλάδα οταν με το καλο γυρίσω δεν υπάρχει περίπτωση να τις χρησιμοποιώ μονο και μονο για τις εξωφρενικες χρεώσεις (χωρίς λογο) και την κορόιδα...
Δημοσίευση 27/03/2019 - 17:59
Ναι αλλα μην ξεχνάς οτι η χρήση τους για εμάς έχει μια δυσκολία,για εμένα ας πούμε οποτεδήποτε πρέπει να γεμισω την κάρτα δν μπορω να το κάνω με κανέναν άλλο τρόπο παρα μονο με έμβασμα λόγω Capital Controls οποτε στην Alpha Bank ας πουμε κανει 2+ μερες να στειλει τα λεφτα στην Monese ή Ν26 που έχω κ τις δύο.εγω παρόλο που είμαι Κύπρο (προς το παρόν) δουλεύω full revolut και τώρα monese.. μόνο για να πληρωνωμαι εχω την κυπριακή... αλλα και όλες οι τράπεζες να βάλουν pay και Κύπρο και Ελλάδα οταν με το καλο γυρίσω δεν υπάρχει περίπτωση να τις χρησιμοποιώ μονο και μονο για τις εξωφρενικες χρεώσεις (χωρίς λογο) και την κορόιδα...
Εαν ειχα ελληνική κάρτα θα μου έλυνε τα χέρια σε κάτι άμεσο κ θα μπορούσα να έχω κ κάποια απο αυτες για ανάγκες οπως λες ή να αποφεύγω χρεώσεις ή συναλλαγμα κτλ.
Στην καθημερινότητα αν ζεις εδώ δν πιστεύω καποιος να θεωρει οτι το να μπορει να βάλει την κάρτα της χώρας του οποια πολιτικη κ αν ακολουθουν οι τράπεζες του δν έχει ευκολίες.
Σε ένα αλλο ποστ βεβαια ανέφερε ο Γιώργος οτι μιλαμε για apple pay της Ν26 μεχρι στιγμης στην Ελλάδα κ για τα υπολοιπα τα συμπεραινουμε απο την ανακοίνωση της Apple κ απο οτι υποθετουμε θα ακολουθησουν οι δικες μας.
Εγω εχω στην ελλαδα 1 Visa Alpha χρεωστική main account κ 1 Mastercard πάλι Alpha ταμιευτηριο που χρησιμοποιώ σαν Prepaid.Θα μου ηταν ευκολια να χρησιμοποιω αυτή στις αγορες με Apple Pay ( αν δν ήθελα να βάλω την main ) κ να μπορω να την φορτίζω αμεσα σε δευτερολεπτα (εσωτερικο τρανσφερ τζάμπα) κ οχι σε 3 μερες με εμβασμα (αλλες τραπεζες κανουν πιο γρήγορα)
Anyway καλό ειναι να έχουμε επιλογές κ ας διαλέγει ο καθε ενας οτι θέλει
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 27/03/2019 - 18:01
Δημοσίευση 27/03/2019 - 18:19
Εξαιρετικό νέο και αναμενόμενο, μετά τα capital αυξήθηκε κατακόρυφα η χρήση καρτών. Πρέπει να έχουμε από τα υψηλότερα ποσοστά χρήσης. Σίγουρα εντός 2019, πότε περίπου ξέρουμε;
Δημοσίευση 27/03/2019 - 18:57
Δημοσίευση 27/03/2019 - 19:13
Οι φημες απο τους τραπεζικους κυκλους ελεγαν για τελευταιο 3μηνο του 2019. Δε νομιζω να γινουν πραγματα πριν το Σεπτεμβριο..
Θα γίνει, γιατί υπάρχουν και εκλογές.
Δημοσίευση 27/03/2019 - 19:17
Ετσι και αλλιως το θεμα πηρε το δρομο του. Το ζητημα ειναι να ανανεωσουν τα συστηματα τους οι τραπεζες, και να υπαρξει η συνεργασια και τις Visa / Mastercard για τη συνδεση των καρτων στο Apple Pay.
Δημοσίευση 27/03/2019 - 21:38
iOS 13 και Siri ελληνικά πιστεύω για φέτος πλέον και είδη έχει αργησει
Δημοσίευση 26/06/2019 - 04:33
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 26/06/2019 - 07:59
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 26/06/2019 - 08:02
Δοκίμασα να περάσω και της Εθνικής αλλά δεν την δέχτηκε.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δεν δεχεται Ελληνικες ακομα. Πιο πανω ο φιλος ανεβασε φωτο με ποιες τραπεζες δουλευει.
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 26/06/2019 - 08:07
Έτοιμη και η ticket restaurant
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 26/06/2019 - 08:35
Δεν δεχεται Ελληνικες ακομα. Πιο πανω ο φιλος ανεβασε φωτο με ποιες τραπεζες δουλευει.
Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι τελος του έτους θα υποστηριζει και τις Ελληνικές τράπεζες.
Δημοσίευση 26/06/2019 - 08:55
ΥΓ ν26 μπήκε κανονικά , Revolut παρόλο που υπάρχει δεν μπαίνει.
Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 26/06/2019 - 08:59
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες