Post με ειρωνείες, χαρακτηρισμούς και προσωπικές επιθέσεις αφαιρέθηκαν.
Την επόμενη θα έχει καλοκαιρινά μπανάκια.
Δημοσίευση 27/08/2019 - 08:10
Στη ίδια παραλία που κάνει όλο το σάιτ πολλους μήνες τώρα.Post με ειρωνείες, χαρακτηρισμούς και προσωπικές επιθέσεις αφαιρέθηκαν.
Την επόμενη θα έχει καλοκαιρινά μπανάκια.
Δημοσίευση 27/08/2019 - 09:01
Στη ίδια παραλία που κάνει όλο το σάιτ πολλους μήνες τώρα.
Πάνω δεξιά, έχει κουμπί αποσύνδεση και στο κέντρο επάνω στον browser σου έχει ένα μεγάλο κενό κελί όπου μπορείς να γράψεις οποιαδήποτε άλλη διεύθυνση. Καλή σου ημέρα και παρακαλώ να μην συνεχιστεί το offtopic.
Δημοσίευση 28/08/2019 - 18:34
Δεν το έχω ψάξει αρκετά το πράγμα αλλά επειδή άκουσα ότι πλέον λειτουργεί το Apple Pay και στην Ελλάδα και θέλω σιγά σιγά να αρχίσω να το χρησιμοποιώ, έχει νόημα να περιμένω μέχρι 1/9 μήπως και μπορώ να βάλω απευθείας την κάρτα της Alpha στο Apple Wallet ή να κάτσω να ασχοληθώ με Revolut κτλ? Αν φτιάξω Revolut, πρέπει κάθε φορά να υπάρχει μέσω κάποιο ποσό στον λογαριασμό μου ή μπορεί και χρεώνει απευθείας το ποσό της συναλλαγής στην κανονική κάρτα μου πχ;
Δημοσίευση 28/08/2019 - 18:58
Η λήξη των capital controls στις 1/9 κακώς συγχέεται με την έναρξη υποστήριξης των ελληνικών καρτών στο Apple Pay.
Καμία σχέση μεταξύ των 2 δεν υπάρχει.
Τα capital controls δεν είναι η αιτία που οι ελληνικές κάρτες δεν δουλεύουν ακόμα στο Apple Pay.
Οι ελληνικές τράπεζες είναι η αιτία που δεν λένε να ξυπνήσουν. Αν ήθελαν μπορούσαν ήδη να το έχουν.
Το μόνο που θα αλλάξει από 1/9 είναι ότι θα μπορούμε να φορτώνουμε κάρτες τύπου Revolut απευθείας από τις ελληνικές μας κάρτες μέσα σε 1 δευτερόλεπτο. Τέρμα τα μονόευρα και οι αναμονές.
Δημοσίευση 28/08/2019 - 21:08
Η λήξη των capital controls στις 1/9 κακώς συγχέεται με την έναρξη υποστήριξης των ελληνικών καρτών στο Apple Pay.
Καμία σχέση μεταξύ των 2 δεν υπάρχει.
Τα capital controls δεν είναι η αιτία που οι ελληνικές κάρτες δεν δουλεύουν ακόμα στο Apple Pay.
Οι ελληνικές τράπεζες είναι η αιτία που δεν λένε να ξυπνήσουν. Αν ήθελαν μπορούσαν ήδη να το έχουν.
Το μόνο που θα αλλάξει από 1/9 είναι ότι θα μπορούμε να φορτώνουμε κάρτες τύπου Revolut απευθείας από τις ελληνικές μας κάρτες μέσα σε 1 δευτερόλεπτο. Τέρμα τα μονόευρα και οι αναμονές.
Δημοσίευση 28/08/2019 - 21:59
Το θετικό είναι οτι αμα αρχίσουν να βλέπουν κινησεις σε τυπου ρεβολουτ, οτι μπορει να το φτιαξουν για να παιρνουν την προμηθεια τους. Βεβαια δεν ξερω αν με top up θα παιρνουν κατι σαν προμήθεια απο την ρεβολουτ. Επισης αν δεν κανω λαθος ηδη Εθνικη, Πειραιως και Αλφα εχουν πει με τουιτ τους οτι ασχολουνται με το θεμα. Απο Eurobank δεν εχω δει κατι αντιστοιχο
To top up είναι στην ουσία αγορά/πληρωμή και σε αυτά δεν μπορεί να μπει προμήθεια ότι και να κάνουν.
Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να πουν ότι εγώ δεν εκτελώ συναλλαγές προς αυτόν τον έμπορο (βλέπε Revolut).
Δημοσίευση 29/08/2019 - 09:26
Ούτε αυτό μπορούν να κάνουν γιατί η Revolut δεν είναι έμπορος και πια κατέχει τραπεζική άδεια.
Ούτε συναλλαγή προς (οπιαδήποτε) άλλη τράπεζα εντός ΕΕ μπορούν την αποκλείσουν από τη στιγμή που είναι μια νόμιμη διαδικασία αλλά και μια νόμιμη συναλλαγή.
Θα δείξει πολύ σύντομα τι θα γίνει. Μακάρι να εναρμονιστούν με τον υπόλοιπο πλανήτη και βγουν από τον κόσμο της FANTA.
To top up είναι στην ουσία αγορά/πληρωμή και σε αυτά δεν μπορεί να μπει προμήθεια ότι και να κάνουν.
Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να πουν ότι εγώ δεν εκτελώ συναλλαγές προς αυτόν τον έμπορο (βλέπε Revolut).
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 29/08/2019 - 09:26
Δημοσίευση 29/08/2019 - 09:53
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 29/08/2019 - 12:54
Πως σου το βγάζει αυτο το μενού; Έχεις καταχωρημένη την κάρτα N26 στις ρυθμισεις στο efood σαν καρτα πληρωμης «τροποι πληρωμης-προσθηκη νεας κάρτα» κ μολις πας να πληρωσεις σου εμφανιζει apple pay;
Έγινε πάντως μια πληρωμή χθες από e food κ Apple Pay.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 29/08/2019 - 12:59
Πως σου το βγάζει αυτο το μενού; Έχεις καταχωρημένη την κάρτα N26 στις ρυθμισεις στο efood σαν καρτα πληρωμης «τροποι πληρωμης-προσθηκη νεας κάρτα» κ μολις πας να πληρωσεις σου εμφανιζει apple pay;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Πρέπει να έχεις καταχωρημένη στο wallet της συσκευής σου την κάρτα και ενεργή για apple pay
Αν την έχεις και δεν σου εμφανίζει το μενού τότε κάνε απεγκατάσταση της efood εφαρμογής και επανεγκατάταση, τα ίδια μου
έκανε και εμένα και το μενού εμφανίστηκε μετά την επανεγκατάσταση
Τελευταία επεξεργασία από: crossmo, 29/08/2019 - 13:00
Δημοσίευση 29/08/2019 - 13:08
Πρέπει να έχεις καταχωρημένη στο wallet της συσκευής σου την κάρτα και ενεργή για apple pay
Αν την έχεις και δεν σου εμφανίζει το μενού τότε κάνε απεγκατάσταση της efood εφαρμογής και επανεγκατάταση, τα ίδια μου
έκανε και εμένα και το μενού εμφανίστηκε μετά την επανεγκατάσταση
Δημοσίευση 29/08/2019 - 15:42
Με την MONESE Δεν μπορω να κανω register καμια καρτα εκτός Εθνικής, και με αυτή δεν μπορώ να κανω top up?
Τελευταία επεξεργασία από: CX73, 29/08/2019 - 15:43
Δημοσίευση 29/08/2019 - 15:47
Τελευταία επεξεργασία από: argisak, 29/08/2019 - 15:48
Δημοσίευση 29/08/2019 - 15:51
Νομίζω πως δεν θα κάνεις topup με καμία κάρτα, μία φορά έκανα και αυτό ήταν στην αρχή με εθνική πριν την κλειδώσουνΜε την MONESE Δεν μπορω να κανω register καμια καρτα εκτός Εθνικής, και με αυτή δεν μπορώ να κανω top up?
0 μέλη, 25 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες