Το ελληνικό δημόσιο δεν το ανάγκασε ποτέ κανείς πολίτης να κάνει κάτι.
Και οι ελληνικές τράπεζες δυστυχώς είναι δημόσιο πια αφού από το κράτος και την ΕΕ συντηρούνται. Αυτούς εξυπηρετούν και όχι τους πελάτες τους. Ότι τους πουν τα αφεντικά τους κάνουν.
Οι πελάτες απλά υπάρχουν σαν ρόλος στο «δικό τους» τραπεζικό σύστημα και αυτή την στιγμή είναι άνευ σημασίας ο ρόλος τους.
Σιγά μην ενδιαφέρονται να δώσουν παροχές στους πελάτες τους (Apple pay κλπ κλπ). Δεν υπάρχει προτεραιότητα για αυτό.
Αν πχ το Apple Pay ήταν κάτι σημαντικό για την ΕΕ τότε θα είχε δωθεί εντολή και σε μια εβδομάδα οι ελληνικές τράπεζες θα το είχαν σαν προϊόν. Δυστυχώς το Apple Pay είναι αμερικανικό προϊόν και η ΕΕ είναι αμφιθυμική ως προς αυτό.
Όπως και για την Apple Card.
Η προσέγγιση του θέματος από έναν απλό τραπεζικό πελάτη συγνώμη : τραπεζικό χρήστη. (Διότι πελάτης τους έτσι που είναι δεν θέλω να είμαι. Με υποχρεώνουν).
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ακριβώς και γιατι άλλωστε να κάνουν αλλιώς ? Τους ανάγκασε κανένας ή εφαρμόστηκε ποτε οπως αναφέρανε σωστα ο νόμος για καρτελ ?
Οταν το κανουν επιχειρήσεις ειναι καρτελ κ σωστα διωκεται,οταν το κανει η τράπεζα ειναι εναρμόνιση τα βαφτίσια. Παιζουμε με τις λεξεις κ γενικά με την αντιμετώπιση.Δεν θέλει Apple Pay γτ βλέπει οτι απο εκει δεν κερδιζει αυτα που θέλει ή πρεπει να δίνει κ ξέρει μόνο να παίρνει.Δεν υπάρχει περίπτωση να την αποφύγει την προμηθεια αν το βάλει αυτο ειναι φούμαρα δικά τους κ ονειρώξεις, οταν πληρωνουν οι κολοσσοι εξω, θα πανε οι δικες μας να μην πληρωσουν . Ε δεν θα το βαλουν απλά.
Τελοσπαντων αυτα ειναι γνωστά και τα έχουμε ξαναπει κ για το ρολο των τραπεζων κ ποιοι τις κρατάνε κ ποιοι τις πληρωνουν κ σωζουν ξανα κ ξανα. Δεν υπάρχει περίπτωση για δίκιο απο τη στιγμη που η τράπεζα ” παράγει δίκιο “ . Πιστεύω απλά χαλάμε τη ζαχαρένια μας.
Στο να μην προωθείτε κάτι παιζουν επίσης και ζητήματα νομικής φυσης που δεν καταργουνται για να μην μπουν πιο δυνατα κ αλλοι παικτες στην αγορα ή ξενες τράπεζες μέσα κ τι θα κανουν τα δικα μας τα παιδια. Ο ανταγωνισμος κάνει καλό μόνο οπου θελουμε εμεις βεβαια.Να δεις αν θα κάνανε πίσω ή αν θα το πληρωνανε αν μαζικα πηγαινε κοσμος αλλου. Όμως όταν εχεις φτιάξει εναν κοσμο με συρματοπλεγματα προστασιας κρατικό ,κάνεις οτι θες αφου δεν βάλλεσαι.
Το top-up που θεωρειτε αγορά γτ δεν πιανεται στο αφορολογητο ? Ειναι τεχνικο θέμα ? Ειναι νομικο ? Είναι απόφαση νομοσχεδίου του κράτους ? Ειναι ασαφες εσκεμμενα ?
Αλλο που θελω να ρωτησω μιας κ ενας κουμπάρος μου έβγαλε Ν26 με δικη μου παροτρυνση και πήγε να ζητήσει στην δημοσια υπηρεσια του, αλλαγη της μισθοδοσιας κατευθειαν σε αυτη κ του το αρνηθηκαν γιατί είπαν μονο σε ελληνικη τράπεζα μπορεί να πάει κατευθειαν η μισθοδοσια. Γτ ? Δεν είναι νομιμη τράπεζα ? Υπαρχει νομικο κολλημα σε φανερά λεφτα ?
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 20/11/2019 - 16:23