Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

Apple Pay για ελληνικές κάρτες μέσα στο 2019

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3178 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#706   astalavista

astalavista

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 20/11/2019 - 20:27

Πως το προσφέρει η τράπεζα αυτό;
Η Eurobank & η εθνική στην περίπτωση μου;

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro

είπα προσφέρει η μπορεί να προσφέρει.

και πραγματικά χέστηκε η τράπεζα για ένα τσούρμο τεχνομανιακουσ σαν κι εμάς που ότι μασ πετάξουν μπροστά μασ το κάνουμε καινοτόμο και σούπερ ντουπερ.

λεσ και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς παπλ πει η χωρίς ψηφιακό πορτοφόλι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#707   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 20/11/2019 - 20:38

μια ερώτηση μόνο γιατί βλέπω πως έχετε ψιλό αγριέψει επειδή δεν σας κάνουν το χατήρι.

αν η τράπεζα ήταν δικιά σας και ερχόταν κάποιος  και σας έλεγε ότι θα σασ προσφέρει ένα σύστημα πληρωμών που στην ουσία δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που είδη έχετε η μπορείτε να κάνετε μόνοι σας και θα του δίνατε ποσοστό από τα κέρδη  σας θα το δεχοσασταν;

εγώ προσωπικά οχι.

ουσιαστικά η αππλε δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από το ότι προσφέρουν τώρα  η μπορούν να προσφέρουν από μόνες τους οι τράπεζες.

αφού με την σειρά τους κρατάνε προμήθεια αρκετά μεγάλη από τουσ εμπόρους για κάτι που απλά μπορούσε να μην υπάρχει.

Ενω το να σε υποχρεώνει το κράτος να κάνεις όλες τις συναλλαγές σου μέσω των τραπεζών και αυτές να κρατάνε προμήθεια σε ότι κινείται, μια χαρά σου ακούγεται, έτσι; 

Επείδη εξέφρασες την απορία τι σου προσφέρει το ApplePay, σίγουρα δεν κάνει την ζωή σου καλύτερη αλλά πιο εύκολη. Αν το χρησιμοποιήσεις θα καταλάβεις. 

#708   astalavista

astalavista

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2019 - 21:07

Ενω το να σε υποχρεώνει το κράτος να κάνεις όλες τις συναλλαγές σου μέσω των τραπεζών και αυτές να κρατάνε προμήθεια σε ότι κινείται, μια χαρά σου ακούγεται, έτσι; 

Επείδη εξέφρασες την απορία τι σου προσφέρει το ApplePay, σίγουρα δεν κάνει την ζωή σου καλύτερη αλλά πιο εύκολη. Αν το χρησιμοποιήσεις θα καταλάβεις. 

οι έμποροι επίσης πληρώνουν προμήθεια σε κάθε συναλλαγή που κάνεις εσύ με τισ κάρτες σου και είναι υποχρεωμένοι να έχουν πος. κανένας δεν τουσ ρώτησε αν θέλουν η όχι.

για μένα ο πιο εύκολος τρόπος πληρωμής που κάνω είναι μια και μοναδικη κάρτα σε ένα μικρό πορτοφολακι που το έχω στην τσέπη το βγάζω και το περνάω στα μηχανήματα. η ρευστό στα μικρά μαγαζιά για να μην επιβαρύνω τουσ ανθρώπους με προμήθειες που παίρνει η τράπεζα οποία και αν είναι αυτή. η ευσυνειδησία  είναι αρετή. το αππλε πλέι όχι δεν με βολεύει. 

με ένα μισθό 800 ευρώ το μήνα προσπαθούμε να βρουμε σούπερ τρόπους για να τον ξοδέψουμε. έλεος.

#709   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2019 - 21:11

οι έμποροι επίσης πληρώνουν προμήθεια σε κάθε συναλλαγή που κάνεις εσύ με τισ κάρτες σου και είναι υποχρεωμένοι να έχουν πος. κανένας δεν τουσ ρώτησε αν θέλουν η όχι.
για μένα ο πιο εύκολος τρόπος πληρωμής που κάνω είναι μια και μοναδικη κάρτα σε ένα μικρό πορτοφολακι που το έχω στην τσέπη το βγάζω και το περνάω στα μηχανήματα. η ρευστό στα μικρά μαγαζιά για να μην επιβαρύνω τουσ ανθρώπους με προμήθειες που παίρνει η τράπεζα οποία και αν είναι αυτή. η ευσυνειδησία είναι αρετή. το αππλε πλέι όχι δεν με βολεύει.
με ένα μισθό 800 ευρώ το μήνα προσπαθούμε να βρουμε σούπερ τρόπους για να τον ξοδέψουμε. έλεος.

Το θέμα δεν είναι ο μισθός, αυτόν θα τον ξοδέψεις για πλάκα ούτως ή άλλως.
Στο λέω ξανά ότι πρόκειται για μια ευκολία, να μην χρειάζεται για παράδειγμα να κουβαλάς το πορτοφολάκι!
Ειλικρινά με έχει βολέψει αφάνταστα

Sent from my iPhone using Tapatalk

#710   astalavista

astalavista

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2019 - 21:17

Το θέμα δεν είναι ο μισθός, αυτόν θα τον ξοδέψεις για πλάκα ούτως ή άλλως.
Στο λέω ξανά ότι πρόκειται για μια ευκολία, να μην χρειάζεται για παράδειγμα να κουβαλάς το πορτοφολάκι!
Ειλικρινά με έχει βολέψει αφάνταστα

εγώ με την καρτούλα στο μικρό πορτοφολακι πάω παντού. χωρίς να χρειάζεται να βγάζω την γκουμουτσα από την τσέπη. ένα μικρό πορτοφολακι καρτών με μια κάρτα είναι ότι καλύτερο.

το αππλ υπάρχει αλλά δεν .... είναι άβολο. μόνο με το ρολόι ίσως. αυτά φίλτατε.

#711   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2019 - 22:43

εγώ με την καρτούλα στο μικρό πορτοφολακι πάω παντού. χωρίς να χρειάζεται να βγάζω την γκουμουτσα από την τσέπη. ένα μικρό πορτοφολακι καρτών με μια κάρτα είναι ότι καλύτερο.
το αππλ υπάρχει αλλά δεν .... είναι άβολο. μόνο με το ρολόι ίσως. αυτά φίλτατε.

Όπως βολεύεται ο καθένας.
Θυμάμαι, ο παππούς μου είχε αντιδράσει έντονα όταν του είπαν ότι θα έχει μια καρτούλα που θα χωράει σε ένα πορτοφολάκι και θα μπορεί με αυτή να παίρνει λεφτά από ένα μηχάνημα, θεωρούσε ότι προσπαθούν να τον κλέψουν κι έτσι προτιμούσε να στήνεται στις ουρές!

Τελευταία επεξεργασία από: georgeol, 20/11/2019 - 22:44

#712   niktsi

niktsi

iPH Enthousiast

• 352 μηνύματα
  • Twitter:@niktsiap
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 20/11/2019 - 23:08

μια ερώτηση μόνο γιατί βλέπω πως έχετε ψιλό αγριέψει επειδή δεν σας κάνουν το χατήρι.

αν η τράπεζα ήταν δικιά σας και ερχόταν κάποιος  και σας έλεγε ότι θα σασ προσφέρει ένα σύστημα πληρωμών που στην ουσία δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που είδη έχετε η μπορείτε να κάνετε μόνοι σας και θα του δίνατε ποσοστό από τα κέρδη  σας θα το δεχοσασταν;

εγώ προσωπικά οχι.

ουσιαστικά η αππλε δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από το ότι προσφέρουν τώρα  η μπορούν να προσφέρουν από μόνες τους οι τράπεζες.

αφού με την σειρά τους κρατάνε προμήθεια αρκετά μεγάλη από τουσ εμπόρους για κάτι που απλά μπορούσε να μην υπάρχει.

Για αρχή να σου πω πως εγώ προσωπικά, δεν είμαι κανένα κακομαθημένο παιδάκι όπως αφήνεις να εννοηθεί και αγριεύω όταν με υποχρεώνουν να χρησιμοποιήσω νταβατζή-μεσάζοντα στις συναλλαγές μου!  Αυτό ακριβώς είναι οι τράπεζες πλέον, είτε για καταναλωτές είτε για εμπόρους. Και μάλιστα, θα πρέπει να ανεχθώ το παιχνιδάκι και να ευχαριστήσω που δεν μου φοράνε τελικά κι άλλα "καπέλα", όπως σχεδίαζαν!

Δεν με ενδιαφέρει προσωπικά τι θα τους στοιχίσει το apple pay, γιατί κι αυτοί νωρίτερα, με γράψαν στα παπάκια τους! Δεν είναι μόνο θέμα ευκολίας όπως γράφεις! Προσφέρει επιπλέον ασφάλεια στον χρήστη για τις κάρτες του! Δεν υιοθετείται από χώρες μέτοχους της apple, αλλά από χώρες με αρκετά μεγαλύτερες αγορές από της δικής μας! Οπότε, ναι, θα ψάχνω τον τρόπο να συναλλάσσομαι με αυτή την μέθοδο όσο μου είναι σύμφορο και θα "χαρακώνω" σε κάθε ευκαιρία το matrix στο οποίο θέλουν να με κλείσουν!

Αν πάλι, ήταν δική μου κάποια τράπεζα όπως ρωτάς, αυτό θα ήταν ένα post που δεν θα είχα γράψει!

#713   paraskdi

paraskdi

iPH newbie

• 93 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 20/11/2019 - 23:41

είπα προσφέρει η μπορεί να προσφέρει.
και πραγματικά χέστηκε η τράπεζα για ένα τσούρμο τεχνομανιακουσ σαν κι εμάς που ότι μασ πετάξουν μπροστά μασ το κάνουμε καινοτόμο και σούπερ ντουπερ.
λεσ και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς παπλ πει η χωρίς ψηφιακό πορτοφόλι.

Πολυ επιθετικό σε βρίσκω.
Και ναι είναι πολυ βολικό να τα έχεις όλα στο κινητό και να μην χρειάζεται να κουβαλάς πορτοφόλια.

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro

#714   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2.599 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 21/11/2019 - 01:31

#astalavista

δεν είναι θέμα τεχνομανιακων , προσωπικά αν θα βάλει η ελληνική τράπεζα Apple Pay δεν με καίει και πολύ αφού μπορώ να έχω με N26 και Revolut.

Είναι το κακό τους το χάλι των ελληνικών τραπεζών που με θυμώνει , που δεν φτάνει που λειτουργούν σαν δημόσιοι υπάλληλοι , θέλουν και να χρεώνουν παράλογες προμήθειες σε εξωφρενικά ύψη. ( πληρώνω πάνω από 20-30€ κάθε μήνα προμήθειες για να λειτουργώ με e-banking που να τολμήσω να πάω σε ταμείο. 200-300€ το χρόνο αέρα δεν είναι και λίγα ... κλεψιά είναι).

Έχω συνεργασία και με ξένες τράπεζες ... άλλος θεός ... καμμία σχέση ... (που και εκείνες βγάζουν κέρδος αλλά σου παρέχουν και σε προσέχουν , όχι αυτό το χάλι).

Όσο για το Apple Pay ένα θα σου πω :
Πήγα πρόσφατα 5 μέρες Λονδίνο με 1000€ στη revolut και 500€ στη τσέπη.
Πήρα ταξί , Uber , έφαγα , ήπια , πλήρωσα εισιτήρια , έκανα αγορές ...κλπ κλπ.
Στο τέλος γύρισα με τα ιδια 500€ στη τσέπη , δεν πλήρωσα ΤΙΠΟΤΑ σε μετρητά.

Όλα μόνο με το κινητό ή το ρολόι.
Απίστευτη ευκολία και γραπτή παρακολούθηση ΟΛΩΝ των εξόδων μου καθημερινά !!!

Δυστυχώς η ψωροκώσταινα πάντα ιδια μένει στην κουτοπονηριά και στο πως να απομυζεί τον κοσμάκη.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#715   Lefty79

Lefty79

iPH Addict

• 665 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 21/11/2019 - 08:58

για μένα ο πιο εύκολος τρόπος πληρωμής που κάνω είναι μια και μοναδικη κάρτα σε ένα μικρό πορτοφολακι που το έχω στην τσέπη το βγάζω και το περνάω στα μηχανήματα. η ρευστό στα μικρά μαγαζιά για να μην επιβαρύνω τουσ ανθρώπους με προμήθειες που παίρνει η τράπεζα οποία και αν είναι αυτή. η ευσυνειδησία  είναι αρετή. το αππλε πλέι όχι δεν με βολεύει. 

To πώς θα ξοδέψει ο καθένας τα 500, 600, 800 ευρώ του μισθού του είναι δικό του θέμα.Τον χαρακτηρισμό "έλεος" κράτησε τον στα γραφόμενα σου.Το αν εσύ και κάποιοι άλλοι θέλουν να παραμείνουν στο 1900 ενώ η τεχνολογία τρέχει και ο κόσμος εξελίσσεται είναι δικο τους πρόβλημα.Όπως και είναι δικό μας πρόβλημα εμείς που θέλουμε να εξελιχθούμε που έχουμε iPhones,applewatches κτλ κτλ και θέλουμε να μην κουβαλάμε μαζί μας κάρτες,πορτοφόλια,μετρητά και να κάνουμε τη ζωη μας πιο εύκολη με όλα αυτά που μας παρέχονται.

Φιλικά πάντα...

ΜΑΚΑΡΙ το apple pay να αρχίσει να λειτουργεί επιτέλους με τις ελληνικές κάρτες το συντομότερο!!

#716   iceage2609

iceage2609

iPH Addict

• 873 μηνύματα
  • Twitter:@iceage_2609
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 21/11/2019 - 10:41

Νομίζω παιδιά οτι δεν υπάρχει λόγος να ανεβαίνουν οι τόνοι. Άλλωστε νομίζω οτι σε ενα γενικο πλαίσιο συμφωνούμε απλα ο καθε ενας το βλέπει απο τη δική του πλευρά όμως το θέμα εδω είναι το Apple Pay σαν τεχνολογία κ η εξέλιξή του σαν τεχνολογία στην αγορα της Ελλάδος εκτος κ αν εγω καταλαβαίνω λαθος. Εγω προσωπικα μίλησα για τις Ελληνικές τράπεζες κ την αδυναμια ευελιξια τους σε πολλα πραγματα λογω ελλειψης ανταγωνισμου αλλα κ συνθηκων που θα τις αναγκαζε να το κανουν. Οπως ειπα κρατικης προστασιας κ ασυδοσιας με σκοπο μονο το κερδος.

Δεν νομιζω να τεθηκε ποτε το θέμα εαν οι εμποροι πληρωνουν προμηθεια αν ειναι σωστο ή οχι για καθε συναλλαγη. Ποιος μιλησε αλλωστε γιαυτο το θέμα . Εαν πληρωσω δλδ με κάρτα ελληνικη δεν θα πληρωσει ο εμπορος προμήθεια ?
Δεν νομιζω να εθιξε κανενας το συγκεκριμενο θέμα με σκοπιά υπερ της τράπεζας. Εαν ποτέ το εθιγε off topic με βαση αυτα που λεμε το αντιθετο θα έκανε.
Εαν το θεωρω σωστο ή όχι δεν εχει σημασια, οπως δεν εχει σημασια τελικα για κράτος-τράπεζα κ αυτο που γράφω κ θεωρω για τις τράπεζες, το Apple Pay που αναφέρθηκα κ τόσα άλλα .
Τι είδους επιχείρημα ειναι αυτο δεν το καταλαβαίνω .

Πως συνδεεται μόνιμα απο μερους κάποιων η αναφορα στις τράπεζες εδω οσον αφορα ένα ειδος πληρωμης που υπάρχει ετσι και αλλιως με καρτα,εαν θα γινεται με κινητο κ την ιδια καρτα, με την προμηθεια στα Pos. Κατανοώ οτι μπορει επαγγελματικά να καίει καποιους και ειναι σεβαστό αλλα δεν νομίζω οτι είναι θέμα που συνδεεται με αυτο που λέμε εδώ ούτε κ εκφραστηκε αλληλεγυη υπερ του κρατους κ της τράπεζας.Μιλαμε για προμηθεια σε καθε συναλλαγη ετσι. Η υπαρξη POS είναι αδιαπραγματευτη για εμενα.

Επισης εαν ηταν δικο μου μαγαζι η τράπεζα με παρομοια λογικη και ειχα αυτη την ασυδοσια θα τετραπλασιαζα την εισφορα που παιρνω σε καθε συναλλαγη αφου μπορω κ μου λεγανε καντο δεν τρεχει τπτ. Είναι τωρα επιχειρηματολογια αυτη ?

Ξερετε ποσους νομους φοροεισπρακτικους θεωρω εγω άδικους ή προμήθειες ή τραπεζικα έξοδα που εχουν καταργηθει απο το νομο κ ακομα εισπρατουν ? ή που δεν θα ήθελα υποχρεωτικα να περναω δια μέσο τραπέζης ?

Τεσπα για να επανελθω στο πραγματικο θεμα που νομιζω ειναι το Apple Pay κ οσους ενδιαφερει σε αυτο το τεχνολογικο φορουμ, η εξέλιξη κ το ανοιγμα μιας αγορας οπως κ ο ανταγωνισμος και οχι τα τραστ προχωρουν μια αγορα κ την βελτιωνουν.Πάντα,ιστορικά και παγκόσμια. Κ θα το κανανε κ αυτες κ ας μπορουν να τα παιρνουν οπως ειπώθηκε ηδη χωρις προμηθεια στην καθε Apple, αν ειχαν ανταγωνισμο,μαλλον αν τις αφηναν να εχουν κ δεν κρυβοταν πισω απο κρατικη προστασια καταχρηστικη κ παρανομη πολλες φορες σαν τραστ.
Κ ο δόλιος επιχειρηματιας δεν θελει πολλα να τα ακολουθήσει γτ τον ζημιώνουν αλλα αφου δεν το προστατευει η πολιτεία τον αναγκαζει ο ανταγωνισμος,αν του λεγανε θα τα παιρνεις οτι κ να κανεις ουτε αυτος θα τα έκανε.

Οι τεχνολογικες δυνατοτητες πρεπει να χρησιμοποιουνται κ να βοηθουν ωστε να πανε προστα ενα καλυτερο προιον για αυτους που κερδιζουν αλλα κ για τους πελατες τους, αλλιως θα είμασταν ακομα στα δεντρα σε πολλά πραγματα.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 21/11/2019 - 10:44

#717   astalavista

astalavista

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2019 - 11:02

To πώς θα ξοδέψει ο καθένας τα 500, 600, 800 ευρώ του μισθού του είναι δικό του θέμα.Τον χαρακτηρισμό "έλεος" κράτησε τον στα γραφόμενα σου.Το αν εσύ και κάποιοι άλλοι θέλουν να παραμείνουν στο 1900 ενώ η τεχνολογία τρέχει και ο κόσμος εξελίσσεται είναι δικο τους πρόβλημα.Όπως και είναι δικό μας πρόβλημα εμείς που θέλουμε να εξελιχθούμε που έχουμε iPhones,applewatches κτλ κτλ και θέλουμε να μην κουβαλάμε μαζί μας κάρτες,πορτοφόλια,μετρητά και να κάνουμε τη ζωη μας πιο εύκολη με όλα αυτά που μας παρέχονται.

Φιλικά πάντα...

ΜΑΚΑΡΙ το apple pay να αρχίσει να λειτουργεί επιτέλους με τις ελληνικές κάρτες το συντομότερο!!

για μένα μπορείς να κάνες ότι θέλεις όπως  θέλεις όποτε θέλεις όπου το θέλεις. αλλά παλπ πει στην Ελλάδα από ελληνικές τράπεζες δεν θα δεις. τον λόγο τον ανέφερα πιο πάνω.

να μην σκοντάψεις από το πολύ τρέξιμο μαζί με την φίλη σου την εξέλιξη.

#718   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2019 - 11:06

για μένα μπορείς να κάνες ότι θέλεις όπως  θέλεις όποτε θέλεις όπου το θέλεις. αλλά παλπ πει στην Ελλάδα από ελληνικές τράπεζες δεν θα δεις. τον λόγο τον ανέφερα πιο πάνω.

να μην σκοντάψεις από το πολύ τρέξιμο μαζί με την φίλη σου την εξέλιξη.

Είσαι λίγο προκλητικός εδώ που τα λέμε.

Δικαίωμα σου να το χρησιμοποιήσεις ή όχι, κανένας εδώ μέσα δεν λέει ότι θα γίνει σίγουρα αλλά ότι θα ΕΠΡΕΠΕ να γίνει.

Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς;

#719   astalavista

astalavista

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2019 - 12:15

Είσαι λίγο προκλητικός εδώ που τα λέμε.

Δικαίωμα σου να το χρησιμοποιήσεις ή όχι, κανένας εδώ μέσα δεν λέει ότι θα γίνει σίγουρα αλλά ότι θα ΕΠΡΕΠΕ να γίνει.

Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς;

έχεις πάρει το φόρουμ μονότερμα εδώ που τα λέμε και προσπαθείς να περάσει μόνο η γνώμη σου εδώ που τα λέμε χωρίς να είσαι αντικειμενικός.

γιατί πρέπει να γίνει; οι κάτοχοι αιφον ελάχιστοι ανα την Ελλάδα. οι τράπεζες δεν έχουν όρεξη να πληρώνουν προμήθεια ούτε έξτρα νταβατζή.

τι δεν κατάλαβες.

λέω τη γνώμη μου αντικειμενικά . αν αρέσει καλώς αν όχι καλώς πάλι.

Τελευταία επεξεργασία από: astalavista, 21/11/2019 - 12:18

#720   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2019 - 12:21

έχεις πάρει το φόρουμ μονότερμα εδώ που τα λέμε και προσπαθείς να περάσει μόνο η γνώμη σου εδώ που τα λέμε χωρίς να είσαι αντικειμενικός.

γιατί πρέπει να γίνει; οι κάτοχοι αιφον ελάχιστοι ανα την Ελλάδα. οι τράπεζες δεν έχουν όρεξη να πληρώνουν προμήθεια ούτε έξτρα νταβατζή.

τι δεν κατάλαβες.

λέω τη γνώμη μου αντικειμενικά . αν αρέσει καλώς αν όχι καλώς πάλι.

Μάλιστα! Με κάλυψες...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5