Νομίζω παιδιά οτι δεν υπάρχει λόγος να ανεβαίνουν οι τόνοι. Άλλωστε νομίζω οτι σε ενα γενικο πλαίσιο συμφωνούμε απλα ο καθε ενας το βλέπει απο τη δική του πλευρά όμως το θέμα εδω είναι το Apple Pay σαν τεχνολογία κ η εξέλιξή του σαν τεχνολογία στην αγορα της Ελλάδος εκτος κ αν εγω καταλαβαίνω λαθος. Εγω προσωπικα μίλησα για τις Ελληνικές τράπεζες κ την αδυναμια ευελιξια τους σε πολλα πραγματα λογω ελλειψης ανταγωνισμου αλλα κ συνθηκων που θα τις αναγκαζε να το κανουν. Οπως ειπα κρατικης προστασιας κ ασυδοσιας με σκοπο μονο το κερδος.
Δεν νομιζω να τεθηκε ποτε το θέμα εαν οι εμποροι πληρωνουν προμηθεια αν ειναι σωστο ή οχι για καθε συναλλαγη. Ποιος μιλησε αλλωστε γιαυτο το θέμα . Εαν πληρωσω δλδ με κάρτα ελληνικη δεν θα πληρωσει ο εμπορος προμήθεια ?
Δεν νομιζω να εθιξε κανενας το συγκεκριμενο θέμα με σκοπιά υπερ της τράπεζας. Εαν ποτέ το εθιγε off topic με βαση αυτα που λεμε το αντιθετο θα έκανε.
Εαν το θεωρω σωστο ή όχι δεν εχει σημασια, οπως δεν εχει σημασια τελικα για κράτος-τράπεζα κ αυτο που γράφω κ θεωρω για τις τράπεζες, το Apple Pay που αναφέρθηκα κ τόσα άλλα .
Τι είδους επιχείρημα ειναι αυτο δεν το καταλαβαίνω .
Πως συνδεεται μόνιμα απο μερους κάποιων η αναφορα στις τράπεζες εδω οσον αφορα ένα ειδος πληρωμης που υπάρχει ετσι και αλλιως με καρτα,εαν θα γινεται με κινητο κ την ιδια καρτα, με την προμηθεια στα Pos. Κατανοώ οτι μπορει επαγγελματικά να καίει καποιους και ειναι σεβαστό αλλα δεν νομίζω οτι είναι θέμα που συνδεεται με αυτο που λέμε εδώ ούτε κ εκφραστηκε αλληλεγυη υπερ του κρατους κ της τράπεζας.Μιλαμε για προμηθεια σε καθε συναλλαγη ετσι. Η υπαρξη POS είναι αδιαπραγματευτη για εμενα.
Επισης εαν ηταν δικο μου μαγαζι η τράπεζα με παρομοια λογικη και ειχα αυτη την ασυδοσια θα τετραπλασιαζα την εισφορα που παιρνω σε καθε συναλλαγη αφου μπορω κ μου λεγανε καντο δεν τρεχει τπτ. Είναι τωρα επιχειρηματολογια αυτη ?
Ξερετε ποσους νομους φοροεισπρακτικους θεωρω εγω άδικους ή προμήθειες ή τραπεζικα έξοδα που εχουν καταργηθει απο το νομο κ ακομα εισπρατουν ? ή που δεν θα ήθελα υποχρεωτικα να περναω δια μέσο τραπέζης ?
Τεσπα για να επανελθω στο πραγματικο θεμα που νομιζω ειναι το Apple Pay κ οσους ενδιαφερει σε αυτο το τεχνολογικο φορουμ, η εξέλιξη κ το ανοιγμα μιας αγορας οπως κ ο ανταγωνισμος και οχι τα τραστ προχωρουν μια αγορα κ την βελτιωνουν.Πάντα,ιστορικά και παγκόσμια. Κ θα το κανανε κ αυτες κ ας μπορουν να τα παιρνουν οπως ειπώθηκε ηδη χωρις προμηθεια στην καθε Apple, αν ειχαν ανταγωνισμο,μαλλον αν τις αφηναν να εχουν κ δεν κρυβοταν πισω απο κρατικη προστασια καταχρηστικη κ παρανομη πολλες φορες σαν τραστ.
Κ ο δόλιος επιχειρηματιας δεν θελει πολλα να τα ακολουθήσει γτ τον ζημιώνουν αλλα αφου δεν το προστατευει η πολιτεία τον αναγκαζει ο ανταγωνισμος,αν του λεγανε θα τα παιρνεις οτι κ να κανεις ουτε αυτος θα τα έκανε.
Οι τεχνολογικες δυνατοτητες πρεπει να χρησιμοποιουνται κ να βοηθουν ωστε να πανε προστα ενα καλυτερο προιον για αυτους που κερδιζουν αλλα κ για τους πελατες τους, αλλιως θα είμασταν ακομα στα δεντρα σε πολλά πραγματα.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 21/11/2019 - 10:44.