Apple Pay για ελληνικές κάρτες μέσα στο 2019
Δημοσίευση 10/02/2020 - 21:10
Ad
Δημοσίευση 10/02/2020 - 21:13
Με τον κωδικό της eurobank τι γίνεται , μου έκανε δυο κινήσεις αλλά η περιγραφή είναι η ίδια και δεν το δέχεται . Μέχρι που μπλόκαρε και τώρα μου ζητάει να πάρω νέο κωδικό .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με τις κάρτες της Eurobank μου βγαζει στυλ c-b*mvjas και δεν μπορει να ενεργοποιηθει.
οποίος θέλει να μπει από το λινκ μου...
https://www.curve.app/join#DO6BB43E
Πρέπει να αφαιρέσετε την κάρτα και να την ξαναπροσθέσετε.Και σε μένα κάτι τέτοιο βγάζει .
Υπάρχει κάποιος που να έβαλε κάρτα Eurobank να μας πει ;;;
Οπότε πηγαίνετε στην κάρτα που θέλετε να αφαιρέσετε και πατάτε πάνω στο εικονίδιο με το “i”.
Θα σας στείλει σε αυτή τη σελίδα όπου επιλέγετε την αφαίρεσή της.
Την ξανά περνάτε και περιμένετε τον καινούριο κωδικό.
Η Eurobank θέλει υπομονή.
Τελευταία επεξεργασία από: Hillmaster, 10/02/2020 - 21:16
Δημοσίευση 10/02/2020 - 21:22
Δημοσίευση 10/02/2020 - 21:32
Δεν βγαίνει διαφορετικά καινούριος κωδικός.
Δημοσίευση 10/02/2020 - 22:17
Εμένα είναι MasterCard και ο κωδικός έχει μορφή CRV*C-3Q xxxxx GBEurobank visa credit, την περασα curve 28/01 και την εκανα verify σε 2 εργάσιμες οταν εμφανίστηκε η συναλλαγη. CRV*C-7xxxxx (οπου χ ειναι ολα γραμματα). Δεν αντιετωπισα καποιο θεμα στο verification (βαζεις το 7xxxxx)
Δημοσίευση 11/02/2020 - 11:44
Σμρ η πρωτη συναλλαγη με Curve και Αλφα Μπανκ κάρτα, όλα καλά. Δεν χρειάστηκε να βάλω ούτε ΡΙΝ, ούτε μέσα στο ΡΟS, την πέρασε ανέπαφα,είχα βέβαια μαζί μου την κάρτα,αλλά όλα οκ.
Δημοσίευση 11/02/2020 - 11:52
Για eurobank μιλάτε με την τράπεζα και σας δίνει τον κωδικό τελικά .Εμένα είναι MasterCard και ο κωδικός έχει μορφή CRV*C-3Q xxxxx GB
Δημοσίευση 11/02/2020 - 13:22
Προσπάθεια πριν λίγο σε POS μάλλον της εθνικής, ρωτούσε ευρώ ή στερλίνες, πατούσε ευρώ κ έτρωγε άκυρο με σφάλμα 69. Αυτό είτε είχα ενεργή μέσα στο app την κάρτα πειραιώς είτε κ της εθνικής
Δημοσίευση 11/02/2020 - 13:34
Αυτό τελικά είναι κάποιο θέμα των POS της εθνικης ? ή εχει να κάνει με την επικοινωνία μέσα απο Apple Pay? ή είναι θέμα POS κ «ξένων» καρτών; Εχει βρει κανείς άκρη;Προσπάθεια πριν λίγο σε POS μάλλον της εθνικής, ρωτούσε ευρώ ή στερλίνες, πατούσε ευρώ κ έτρωγε άκυρο με σφάλμα 69. Αυτό είτε είχα ενεργή μέσα στο app την κάρτα πειραιώς είτε κ της εθνικής
Εαν δώσω την κάρτα μου κανονικά δλδ πχ την πειραιώς γιατι θα την περάσει κ έτσι όχι ;
Με την ίδια λογική στο συγκεκριμένο μαγαζί εαν δώσω ξένη κάρτα πχ barclays χωρίς ApplePay πάλι θα το κανει ;
Sent from my iPhoneXS using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 11/02/2020 - 13:34
Δημοσίευση 11/02/2020 - 14:39
είναι κάποια pos τις εθνικής που θέλουν αναβάθμιση που δεν θα γίνει και ποτέ ενημερωτικά για να γνωρίζεται ,μακράν η χειρότερη ελληνική τράπεζα , με φυσική κάρτα δεν υπάρχει πρόβλημα πάρα μονό όταν χρησιμοποιείται το nfc
Τελευταία επεξεργασία από: papas68, 11/02/2020 - 14:43
Δημοσίευση 11/02/2020 - 14:53
Και συνετό είναι οποίος έχει υπόλοιπα σε ΕΤΕ να τα ελέγχει σε τακτά χρονικά διαστήματα
Δημοσίευση 11/02/2020 - 14:53
Παιδιά σας χαιρετώ από Κύπρο.Φίλε μου το ίδιο θέμα είχα κ εγώ, δεν ερχόταν ποτέ sms, έκανα αυτό που λες κ τώρα αντί για αποστολή μυνήματος μου έχει κλήση σε ένα νούμερο εξωτερικού κ δεν βγάζω άκρη...
Ήρθε και εμένα η curve σήμερα, την πέρασα στο wallet στο κινητό χωρίς πρόβλημα.
Στο AW5 θέλει να γίνει verify. Μου βγάζει δύο επιλογές: με το curve app και τηλεφωνικώς στην Αγγλία.
Με το curve app δεν κάνει τίποτα απολύτως, απλά ανοίγει το app.
Δοκίμασα το τηλέφωνο μίλησα με κάποιο λειτουργό αλλά δεν μπορούσαν εκείνη την ώρα και θα μου τηλεφωνήσουν πίσω, είπαν.
Δοκίμασα να σβήσω το app, επανεκκίνηση και τις δύο συσκευές και ξανά εγκατάσταση αλλά πάλι το ίδιο...
Καμία ιδέα? Ευχαριστώ
Δημοσίευση 11/02/2020 - 15:00
Στη εφαρμογή του ρολογιού στο τηλέφωνο ανοίγεις το wallet και επιλέγεις την κάρτα πάλι.
Επιλέγεις επιβεβαίωση με app και όταν ξεκλειδώσει η εφαρμογή curve τότε δέχεται και την κάρτα στο wallet του ρολογιού που είναι στο τηλέφωνο.
Μετά είσαι οκ
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 11/02/2020 - 15:05
Παιδιά σας χαιρετώ από Κύπρο.
Ήρθε και εμένα η curve σήμερα, την πέρασα στο wallet στο κινητό χωρίς πρόβλημα.
Στο AW5 θέλει να γίνει verify. Μου βγάζει δύο επιλογές: με το curve app και τηλεφωνικώς στην Αγγλία.
Με το curve app δεν κάνει τίποτα απολύτως, απλά ανοίγει το app.
Δοκίμασα το τηλέφωνο μίλησα με κάποιο λειτουργό αλλά δεν μπορούσαν εκείνη την ώρα και θα μου τηλεφωνήσουν πίσω, είπαν.
Δοκίμασα να σβήσω το app, επανεκκίνηση και τις δύο συσκευές και ξανά εγκατάσταση αλλά πάλι το ίδιο...
Καμία ιδέα? Ευχαριστώ
Φίλε μου εγώ τους έστειλα mail στο support@curve.app, γράφεις το όνομα όπως είναι τυπωμένο στην κάρτα, ημ/νια γέννησης σου, μαιλ σου, διεύθυνση κ κινητό κ τους λες οτι δεν σου έρχεται ο κωδικός για verification στο watch. Σε λίγη ώρα με πήραν αυτοί τηλ, ο τύπος μου είπε οτι έκανε κάτι τροποποιήσεις, μου είπε να αφαιρέσω εντελώς την κάρτα απο το watch app κ να την ξαναβάλω απο την αρχή, δούλεψε κομπλέ ήρθε sms
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες