Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

Apple Pay για ελληνικές κάρτες μέσα στο 2019

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3178 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1156   ninoslfc

ninoslfc

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Twitter:@ninoscy
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 11/02/2020 - 15:24

Φίλε μου εγώ τους έστειλα mail στο support@curve.app, γράφεις το όνομα όπως είναι τυπωμένο στην κάρτα, ημ/νια γέννησης σου, μαιλ σου, διεύθυνση κ κινητό κ τους λες οτι δεν σου έρχεται ο κωδικός για verification στο watch. Σε λίγη ώρα με πήραν αυτοί τηλ, ο τύπος μου είπε οτι έκανε κάτι τροποποιήσεις, μου είπε να αφαιρέσω εντελώς την κάρτα απο το watch app κ να την ξαναβάλω απο την αρχή, δούλεψε κομπλέ ήρθε sms

Τελικά, την αφαιρεσα από το watch app, έκλεισα όλες τις εφαρμογές στο κινητό και άνοιξα ξανά το curve app.

Είχε αμέσως μήνυμα για να την προσθέσει στο watch wallet(όπως την προσθέτεις πρώτη φορά στο κινητό) ακολούθησα τη διαδικασία και μπήκε, χωρίς να θέλει verify με μήνυμα κτλ.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1157   takisot

takisot

iPH Enthousiast

• 560 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/02/2020 - 18:02

Δοκίμασε κανείς να ενεργοποιήσει την curve σε MacBook με Touch ID (άρα Apple Pay)?
Μου ζητά να καλέσω ένα τηλέφωνο της curve για verification.

#1158   niktsi

niktsi

iPH Enthousiast

• 352 μηνύματα
  • Twitter:@niktsiap
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 11/02/2020 - 18:06

Νομίζω πως η πιστοποίηση δεν έχει σχέση με το face ή το touch id. Το ζητάνε γιατί δεν έχει τρόπο για την ανταλλαγή sms ίσως.

#1159   astalavista

astalavista

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 11/02/2020 - 18:56

Δοκίμασε κανείς να ενεργοποιήσει την curve σε MacBook με Touch ID (άρα Apple Pay)?
Μου ζητά να καλέσω ένα τηλέφωνο της curve για verification.

Σαν τη ρεβολουτ έτσι και αυτή θέλει υπομονή. Δεν φτάνουν τα sms για κάποιο λόγο. Ουτε στο iPad ουτε στο μακ.

#1160   tryf

tryf

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:tryf3

Δημοσίευση 11/02/2020 - 19:10

Από ότι κατάλαβα το support τους είναι για κλάματα. Εδώ και δύο βδομάδες μου στέλνουν την κάρτα και στην ερώτηση που τους έκανα μου είπαν ότι μάλλον χάθηκε και θα την ξαναστειλουν. Με το που τους έστειλα mail διεύθυνση και χρονολογία γέννησης μου έστειλαν mail για ενεργοποίηση κάρτας!!!!! Και μετά πάλι mail επειδή υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον λογαριασμό μου και ότι πρέπει να επιλυθει. Δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτω χρήματα σε αυτούς.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1161   axidous

axidous

iPH Addict

• 653 μηνύματα
  • Twitter:@axidous
  • GameCenter:axidous

Δημοσίευση 11/02/2020 - 19:34

Εμένα έκανε ακριβώς δέκα ημέρες να μου έρθει 

την έβαλα με την μια και έκανα συναλλαγή χωρίς pin ανέπαφα με μικρό βέβαια ποσό με την φυσική κάρτα 

#1162   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα
  • Twitter:@maikmarga
  • GameCenter:maikmarga

Δημοσίευση 11/02/2020 - 19:41

Εμένα έκανε ακριβώς δέκα ημέρες να μου έρθει 

την έβαλα με την μια και έκανα συναλλαγή χωρίς pin ανέπαφα με μικρό βέβαια ποσό με την φυσική κάρτα 

Δεκα Εργάσιμες?

#1163   iceage2609

iceage2609

iPH Addict

• 873 μηνύματα
  • Twitter:@iceage_2609
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 11/02/2020 - 19:55

Δεκα Εργάσιμες?

Εγω 28/1 την παρήγγειλα απόγευμα και 10/2 ήρθε Αγρίνιο .
Κανονικα ενεργοποιήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα κ αμέσως μου έβγαλε να κανω add to wallet σε iPhone και iwatch χωρίς κάποιο μνμ ή κλήση ή τπτ. Απλα την προσθεσε κ μου ειπε μετα απο λιγο πως ειπναι έτοιμη για Apple Pay. Όπως όλες οι κάρτες μέχρι τώρα που έβαλα. Ποτέ δν μου ένγαλε να κάνω κλήση κάπου.
Σμρ στον ΑΒ κατευθείαν ασύρματα,χωρίς PIN με βέβαια Stand by την φυσικη κάρτα πέρασε η πληρωμη κανονικά.
Έγραφε η πρωτη πληρωμη να γίνει με PIN κ οχι ασύρματα αλλα εμενα την έκανε κανονικά

Sent from my iPhoneXS using Tapatalk Pro

Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 11/02/2020 - 19:56

#1164   astalavista

astalavista

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 11/02/2020 - 20:05

Εγω 28/1 την παρήγγειλα απόγευμα και 10/2 ήρθε Αγρίνιο .
Κανονικα ενεργοποιήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα κ αμέσως μου έβγαλε να κανω add to wallet σε iPhone και iwatch χωρίς κάποιο μνμ ή κλήση ή τπτ. Απλα την προσθεσε κ μου ειπε μετα απο λιγο πως ειπναι έτοιμη για Apple Pay. Όπως όλες οι κάρτες μέχρι τώρα που έβαλα. Ποτέ δν μου ένγαλε να κάνω κλήση κάπου.
Σμρ στον ΑΒ κατευθείαν ασύρματα,χωρίς PIN με βέβαια Stand by την φυσικη κάρτα πέρασε η πληρωμη κανονικά.
Έγραφε η πρωτη πληρωμη να γίνει με PIN κ οχι ασύρματα αλλα εμενα την έκανε κανονικά

Αν είχες iPad η Mac με αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος θα έβλεπες ότι σου ζητάει να βάλεις ένα κωδικό που θα λάβεις στο κινητό που έχεις δηλώσει. Ειναι για ασφάλεια.  Βέβαια μηνύματα μέχρι στιγμής δεν εχω λάβει. Κατά τα αλλα δουλεύει άψογα σε αππλε πει στο κινητό. Και κανονικά στα μηχανάκια.

#1165   iceage2609

iceage2609

iPH Addict

• 873 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2020 - 20:32

Αν είχες iPad η Mac με αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος θα έβλεπες ότι σου ζητάει να βάλεις ένα κωδικό που θα λάβεις στο κινητό που έχεις δηλώσει. Ειναι για ασφάλεια. Βέβαια μηνύματα μέχρι στιγμής δεν εχω λάβει. Κατά τα αλλα δουλεύει άψογα σε αππλε πει στο κινητό. Και κανονικά στα μηχανάκια.

Α μάλιστα,οχι δν έχω τπτ απο τα δύο, μάλλον εχω ipad με δαχτυλικό αποτύπωμα αλλα δν πρόσθεσα την κάρτα εκεί.
Γιαυτο δν ζητά κ είπα και εγω πως και σε εμένα δν έχει συμβει ποτε.

Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 11/02/2020 - 20:32

#1166   niktsi

niktsi

iPH Enthousiast

• 352 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2020 - 21:38

Έχω πάντως την εντύπωση, πως η συναλλαγή με την Curve δεν ολοκληρώνεται όσο ακαριαία το κάνει η Revolut ή η N26. Το έχει παρατηρήσει άλλος ή είναι ιδέα μου; Σήμερα σε Σκλαβενίτη, ήταν σαν να έβαλα κάρτα στο pos. Ακυρώθηκε εντελώς η ευκολία του apple pay.

#1167   iceage2609

iceage2609

iPH Addict

• 873 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2020 - 22:07

Έχω πάντως την εντύπωση, πως η συναλλαγή με την Curve δεν ολοκληρώνεται όσο ακαριαία το κάνει η Revolut ή η N26. Το έχει παρατηρήσει άλλος ή είναι ιδέα μου; Σήμερα σε Σκλαβενίτη, ήταν σαν να έβαλα κάρτα στο pos. Ακυρώθηκε εντελώς η ευκολία του apple pay.

Τι εννοεις;
Εμένα μου λεει το ποσό στον ΑΒ κ μόλις το έβαλα δίπλα το ρολόι στο POS ακαριαία πλήρωσε.
Δηλαδή οπως ήταν κ με τις άλλες καρτες,τωρα αν έκανε ενα δευτερολεπτο παραπανω θα σε γελάσω αλλα το ίδιο μου φανηκε σε αυτη τη μονο μια συναλλαγη που έκανα.

Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 11/02/2020 - 22:07

#1168   niktsi

niktsi

iPH Enthousiast

• 352 μηνύματα

Δημοσίευση 11/02/2020 - 22:25

Εννοώ την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Όχι το μπιπ στο κινητό αλλά την έκδοση της αναφοράς του pos. Μου φάνηκε πως καθυστέρησε πολύ η έκδοσή της. Ίσως έφταιγε το pos ή η Πειραιώς. Δεν ξέρω, γι αυτό ζητάω εντυπώσεις.

#1169   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2.599 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 12/02/2020 - 01:24

Με pos Πειραιώς έκανα μια χαρά δοσοληψία με Apple Pay Curve που αντιστοιχούσε σε χρεωστική Πειραιώς.

Όλα δούλεψαν τέλεια.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1170   iceage2609

iceage2609

iPH Addict

• 873 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2020 - 04:13

Εννοώ την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Όχι το μπιπ στο κινητό αλλά την έκδοση της αναφοράς του pos. Μου φάνηκε πως καθυστέρησε πολύ η έκδοσή της. Ίσως έφταιγε το pos ή η Πειραιώς. Δεν ξέρω, γι αυτό ζητάω εντυπώσεις.

Με pos Πειραιώς έκανα μια χαρά δοσοληψία με Apple Pay Curve που αντιστοιχούσε σε χρεωστική Πειραιώς.

Όλα δούλεψαν τέλεια.

Όχι κ η αναφορά κανονικά βγήκε,δν παρατήρησα κάποια ορατή διαφορά στο χρόνο με Curve—>άλφα μπανκ βέβαια κ Apple Pay στο ρολόι.
Μήπως έτυχε κάτι με το POS ? Κάνε μια δοκιμή κ σε άλλο να δείς

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;