Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

Apple Pay για ελληνικές κάρτες μέσα στο 2019

• Please log in to reply
3178 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1426   crossmo

crossmo

iPH Member

• 231 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 3

Δημοσίευση 11/03/2020 - 09:46

Μία Ελληνική έχω βάλει (Alpha) και οι υπόλοιπες είναι Icard, N26 και Revolut, έχουν γίνει verified από την περασμένη εβδομάδα, πριν έρθει η φυσική κάρτα

Προσπάθησα επίσης μετά να πληρώσω το Netflix και πάλι δεν την πήρε, και μάλιστα δοκίμασα σαν προεπιλογή μια μια όλες τις άλλες κάρτες.

Μυστήριο....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1427   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2,389 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2020 - 12:20

Την ενεργοποίησες; Οι ελληνικές που έχεις περάσει μέσα έχουν γίνει verified;

Sent from my iPhone using Tapatalk

καλημερα!! Να ρωτήσω κάτι?...αν κάνω verified μια ελληνική κάρτα πριν έρθει η curve για να την ενεργοποιήσω....υπάρχει πρόβλημα??...ευχαριστω!

Sent from my iPad using Tapatalk

#1428   anthreas

anthreas

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/03/2020 - 12:22

[quote name="mpatakis" post="2019010" timestamp="1583922028"]καλημερα!! Να ρωτήσω κάτι?...αν κάνω verified μια ελληνική κάρτα πριν έρθει η curve για να την ενεργοποιήσω....υπάρχει πρόβλημα??...ευχαριστω!

Δεν θα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία ούτε σε Apple Pay . Πρέπει να περιμένεις την κάρτα που σου ζητά τον αριθμό της για κατάχωση στην εφαρμογή για να μπορεί να λειτουργήσει.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1429   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2,389 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2020 - 12:24

[quote name="anthreas" post="2019012" timestamp="1583922149"][quote name="mpatakis" post="2019010" timestamp="1583922028"]καλημερα!! Να ρωτήσω κάτι?...αν κάνω verified μια ελληνική κάρτα πριν έρθει η curve για να την ενεργοποιήσω....υπάρχει πρόβλημα??...ευχαριστω!

Δεν θα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία ούτε σε Apple Pay . Πρέπει να περιμένεις την κάρτα που σου ζητά τον αριθμό της για κατάχωση στην εφαρμογή για να μπορεί να λειτουργήσει.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro[/quote]ναι δεν λέω να την χρησημοποιησω!,....θα περιμένω να έρθει η curve να την ενεργοποιήσω πρώτα!....λέω αν υπάρχει πρόβλημα που πέρασα πρώτα την ελληνική μου κάρτα?

#1430   crossmo

crossmo

iPH Member

• 231 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 3

Δημοσίευση 11/03/2020 - 12:42

Εγώ τώρα είμαι σε επικοινωνία με αυτούς και αφού ξανακάναμε verify την Ελληνική κάρτα μου ζήτησαν να τους στείλω ταυτότητα και σελφι. Το έκανα και περιμένω να δω.

@mpatakis, χωρίς να είμαι 100% βέβαιος, μπορεί λόγω του ότι τις έκανα verify πριν λάβω την κάρτα να έπαιξε ρόλο, θα τους ρωτήσω και θα σας πω αφού πρώτα δω ότι έχει λυθεί το θέμα μου 

#1431   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2,389 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2020 - 12:46

Εγώ τώρα είμαι σε επικοινωνία με αυτούς και αφού ξανακάναμε verify την Ελληνική κάρτα μου ζήτησαν να τους στείλω ταυτότητα και σελφι. Το έκανα και περιμένω να δω.
@mpatakis, χωρίς να είμαι 100% βέβαιος, μπορεί λόγω του ότι τις έκανα verify πριν λάβω την κάρτα να έπαιξε ρόλο, θα τους ρωτήσω και θα σας πω αφού πρώτα δω ότι έχει λυθεί το θέμα μου

οταν σου ήρθε η curve πως την ενεργοποιήσεις?....ποια ήταν ήταν τα βήματα που έκανες?

#1432   anthreas

anthreas

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/03/2020 - 12:50

ame="anthreas" post="2019012" timestamp="1583922149"]ναι δεν λέω να την χρησημοποιησω!,....θα περιμένω να έρθει η curve να την ενεργοποιήσω πρώτα!....λέω αν υπάρχει πρόβλημα που πέρασα πρώτα την ελληνική μου κάρτα?

Όχι, κανένα. Το ίδιο είχα κάνει κι εγώ.

#1433   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2,389 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2020 - 12:52

Όχι, κανένα. Το ίδιο είχα κάνει κι εγώ.

σευχαριστω πολύ!!

#1434   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1,671 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/03/2020 - 13:14

Παιδια ενεργοποιησα την curve και μεσα εβαλα και τις δυο καρτες μου. Τωρα παω χυμα και ψωνιζω με το κινητο με apple pay; Αυτοματα γινεται ή παταω κατι;

Τελευταία επεξεργασία από: polakis, 11/03/2020 - 13:15.

#1435   niktsi

niktsi

iPH Enthousiast

• 352 μηνύματα
  • Twitter:@niktsiap
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 11/03/2020 - 14:09

Παιδια ενεργοποιησα την curve και μεσα εβαλα και τις δυο καρτες μου. Τωρα παω χυμα και ψωνιζω με το κινητο με apple pay; Αυτοματα γινεται ή παταω κατι;

Μέσα από την εφαρμογή της curve θα ορίσεις σε ποιά κάρτα θα χρεωθείς και στο pos θα ακολουθήσεις το σενάριο που καθορίζει η συσκευή σου. Touch ή Face id

#1436   ilzals

ilzals

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2020 - 14:14

Εγώ καταλαβα πρέπει να περιμένουμε 2-3 χρονια να υπάρξει υποστήριξη από τις ελληνικες τράπεζες προς αποφυγή προβλημάτων .Υπαρχουν κάρτες που έχουν επιστροφή πόντους κτλ .Σε αυτές τις περιπτώσεις φιλος είπε ότι πόντους που διπλασιάζουν οι επιχειρήσεις αυτόματα τους χανεις .Αρα υπάρχει πρόβλημα οπως και με μηχανάκια της εθνικής .Εδω καμία φορά βάζουμε την καρτα και μερικες φορές δεν γίνεται δεκτή

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1437   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2,389 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2020 - 14:15

Μέσα από την εφαρμογή της curve θα ορίσεις σε ποιά κάρτα θα χρεωθείς και στο pos θα ακολουθήσεις το σενάριο που καθορίζει η συσκευή σου. Touch ή Face id

φιλε μου ! Όταν μου έρθει η curve , κατά την ενεργοποίηση της θα μου κρατήσει και αυτή χρήματα για την επιβεβαίωση της?....η μόνο στις ελληνικές κάρτες που θα βάλω στην εφαρμογή στέλνει κωδικό επιβεβαίωσης του τύπου C-XXXXXX ?

#1438   niktsi

niktsi

iPH Enthousiast

• 352 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2020 - 14:37

φιλε μου ! Όταν μου έρθει η curve , κατά την ενεργοποίηση της θα μου κρατήσει και αυτή χρήματα για την επιβεβαίωση της?....η μόνο στις ελληνικές κάρτες που θα βάλω στην εφαρμογή στέλνει κωδικό επιβεβαίωσης του τύπου C-XXXXXX ?

Όχι, δεν κρατάει χρήματα. Πρόκειται για μια επαλήθευση στη ουσία, πως η κάρτα έφτασε στον σωστό παραλήπτη

#1439   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2,389 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2020 - 14:39

Όχι, δεν κρατάει χρήματα. Πρόκειται για μια επαλήθευση στη ουσία, πως η κάρτα έφτασε στον σωστό παραλήπτη

σε ευχαριστώ πολύ!.....πόσες μέρες έκανε κάνει να έρθει η κάρτα φυσιολογικά?

#1440   niktsi

niktsi

iPH Enthousiast

• 352 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2020 - 18:37

σε ευχαριστώ πολύ!.....πόσες μέρες έκανε κάνει να έρθει η κάρτα φυσιολογικά?

Παρακαλώ. 6-7 εργάσιμες το πολύ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;