Δεν ισχύει. Εγώ απευθείας όλες τις συναλλαγές από το iPhone της έχω κάνει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλό αυτο οχι σαν την Ν26 δηλαδη.Καλού κακού θα κάνω μια ανεπαφη με την κάρτα να δωθεί το pin.
Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 25/03/2020 - 16:31
Δεν ισχύει. Εγώ απευθείας όλες τις συναλλαγές από το iPhone της έχω κάνει.
Δημοσίευση 25/03/2020 - 16:33
Δημοσίευση 25/03/2020 - 16:49
Ναι οκ, απλα το σκέφτηκα σαν ευκολία, να μην κουβαλάω τις χρεωστικές όλων των τραπεζών, να τις περάσω στην curve και να εχω μια μαζι μου που να μπορω να χρησιμοποιησω σε οποιο ΑΤΜ τραπεζας ειναι πλησιέστερα.Απο Ελλαδα τραβας με την καρτα της τραπεζάς σου.
Με αλλες χρεώνεσαι και απο την μία και απο την αλλη μεριά.
(Εκτός φυσικα σε μια εκτακτη αναγκη)
Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 25/03/2020 - 17:24
Παιδιά καλησπέρα. Ενεργοποίησα την curve ,σήμερα μου ήρθε κ η φυσική κάρτα και στην πρώτη συναλλαγή με iPhone μου έγραψε ότι αποκρύπτετε. Πρέπει βα κάνω κάτι πλην της επιβεβαίωσης της κάρτας μέσα στην εφαρμογή;
Δημοσίευση 25/03/2020 - 18:55
Σε ένα βενζινάδικο με POS εθνικής που δν πέρασε κ του είπα πριν κανα μήνα οτι μπορεί να πάει απο τράπεζα να κάνει update γτ μπροστα του θα το βρει δν ειναι τπτ σαν διαδικασια με κοίταζε λες κ ημουν μπαμπουϊνος .Υποθέτω πως το μήνυμα ήταν «απορρίπτεται». Έχεις συνδέσει κάποια κάρτα σου στην curve, την οποία θα χρεώσει με την πληρωμή μέσω apple pay; Αν είναι pos της εθνικής τράπεζας από την άλλη, πολλά δεν είναι updated για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή δυστυχώς!
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 25/03/2020 - 18:56
Δημοσίευση 25/03/2020 - 19:12
Δεν χρειαζεται να παει στην τραπεζα.Σε ένα βενζινάδικο με POS εθνικής που δν πέρασε κ του είπα πριν κανα μήνα οτι μπορεί να πάει απο τράπεζα να κάνει update γτ μπροστα του θα το βρει δν ειναι τπτ σαν διαδικασια με κοίταζε λες κ ημουν μπαμπουϊνος .
Τι να μου έσουρε οταν εφυγα...
Sent from my iPhoneXS using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 25/03/2020 - 19:13
Α μαλιστα, δν το ήξερα. Οποτε θα τους λέω αυτό τώρα :-)Δεν χρειαζεται να παει στην τραπεζα.
Γινεται μεσα απο το μενού του pos.
Sent from my iPad using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 25/03/2020 - 19:14
Δημοσίευση 25/03/2020 - 19:37
Κανονικα οι μεγάλες ενημερώσεις γινονται αυτοματα τα βραδιά.Α μαλιστα, δν το ήξερα. Οποτε θα τους λέω αυτό τώρα :-)
Δημοσίευση 25/03/2020 - 19:44
Ναι ε; Μμμ περίεργο. Πάντως εμένα 2, ένα σε φούρνο κ ένα σε βενζινάδικο που δν την πέρασε εχουν τρελη δουλεια κ το POS χτυπάει συνέχεια. Δλδ κ μπροστα μου εγιναν πολλες πληρωμες πριν απο εμενα με το ιδιο.Κανονικα οι μεγάλες ενημερώσεις γινονται αυτοματα τα βραδιά.
Δεν μπορω να φανταστώ μηχανάκια ανενημέρωτα εκτος και αν εχουν μεινει καιρο εκτος ρεύματος.
Sent from my iPad using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 25/03/2020 - 19:51
Δημοσίευση 25/03/2020 - 22:57
τελικα πέρασε η πρώτη αγορα σε pos. Μαλλον ήταν pos της εθνικής κ γιαυτο δε μου είχε περάσει η συναλλαγή.Υποθέτω πως το μήνυμα ήταν «απορρίπτεται». Έχεις συνδέσει κάποια κάρτα σου στην curve, την οποία θα χρεώσει με την πληρωμή μέσω apple pay; Αν είναι pos της εθνικής τράπεζας από την άλλη, πολλά δεν είναι updated για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή δυστυχώς!
Δημοσίευση 26/03/2020 - 09:14
Δημοσίευση 26/03/2020 - 09:31
τα μηχανακια της Εθνικης ειχαν προβλημα και με Revolut εκτος απο Curve
Δημοσίευση 26/03/2020 - 09:46
Σε εμενα που εχω της άλφα και της εθνικής ενημερώνονται αυτοματα καθε βραδυ και βγαινει καθημερινά και χαρτάκι επιτυχούς ενημέρωσης.Ναι ε; Μμμ περίεργο. Πάντως εμένα 2, ένα σε φούρνο κ ένα σε βενζινάδικο που δν την πέρασε εχουν τρελη δουλεια κ το POS χτυπάει συνέχεια. Δλδ κ μπροστα μου εγιναν πολλες πληρωμες πριν απο εμενα με το ιδιο.
Δημοσίευση 26/03/2020 - 10:21
Δημοσίευση 26/03/2020 - 19:11
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες