Το πρόβλημα με τα POS της Εθνικής, είναι τα ίδια τα μηχανήματα λόγω μη υποστήριξης κωδικοποίησης.
Δε φταίει καμία κάρτα.
Δημοσίευση 13/04/2020 - 14:57
pay με curve (Πειραιώς) πάει τρένο σε μένα πάντως και μου δίνει κ τα μπόνους κανονικά που δικαιούμαι
Είσαι σίγουρος ότι σου δίνει ολα τα μπόνους και όχι 1yellow/1€ ασχέτως καταστήματος ή κάρτας;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 13/04/2020 - 15:16
Το πρόβλημα με τα POS της Εθνικής, είναι τα ίδια τα μηχανήματα λόγω μη υποστήριξης κωδικοποίησης.
Δε φταίει καμία κάρτα.
Απλα Νικο δεν ειναι περιεργο να περνά πχ την Alpha Visa σμρ και την Curve οχι ? Αν ηταν ΝFC ολικο θέμα,το ίδιο μηχάνημα δεν θα την έκοβε ?
Δημοσίευση 13/04/2020 - 15:51
pay με curve (Πειραιώς) πάει τρένο σε μένα πάντως και μου δίνει κ τα μπόνους κανονικά που δικαιούμαι
Είσαι σίγουρος ότι σου δίνει ολα τα μπόνους και όχι 1yellow/1€ ασχέτως καταστήματος ή κάρτας;
Δημοσίευση 13/04/2020 - 16:28
Χρησιμοποιώ πιστωτική πειραιως με 3% επιστροφή τέλος του μήνα και έως τώρα δουλεύει κανονικά.
Συγνώμη, δεν το ήξερα ότι υπάρχει και άλλου είδους επιβράβευση εκτός από τα yellow, γι’αυτο ρώτησα.
Δημοσίευση 13/04/2020 - 17:12
Αν επιτρέπεται, ποια κάρτα της Πειραιώς έχεις;Χρησιμοποιώ πιστωτική πειραιως με 3% επιστροφή τέλος του μήνα και έως τώρα δουλεύει κανονικά.
Δημοσίευση 13/04/2020 - 17:35
μιλησα σημερα με alpha bank και μου πανε οτι δεν υπαρχει μπλοκαρισμα κινησεων.... η curve ισχυριζεται οτι η alpha bank μπλοκαρει τις συναλλαγες.... δεν ξερω τι να κανω.....το προβλημα ειναι οτι εχω περασει κανονικα την curve στο apple pay και οποτε παω να κανω συναλλαγη με το apple pay , γραφει το declined......καμια βοηθεια??
Δημοσίευση 13/04/2020 - 17:38
Αν επιτρέπεται, ποια κάρτα της Πειραιώς έχεις;
Δημοσίευση 13/04/2020 - 19:55
Κωδικός στο κινητό όταν την είχες περάσει σου είχε έρθει για να τον βάλεις;;μιλησα σημερα με alpha bank και μου πανε οτι δεν υπαρχει μπλοκαρισμα κινησεων.... η curve ισχυριζεται οτι η alpha bank μπλοκαρει τις συναλλαγες.... δεν ξερω τι να κανω.....το προβλημα ειναι οτι εχω περασει κανονικα την curve στο apple pay και οποτε παω να κανω συναλλαγη με το apple pay , γραφει το declined......καμια βοηθεια??
Δημοσίευση 13/04/2020 - 21:31
μιλησα σημερα με alpha bank και μου πανε οτι δεν υπαρχει μπλοκαρισμα κινησεων.... η curve ισχυριζεται οτι η alpha bank μπλοκαρει τις συναλλαγες.... δεν ξερω τι να κανω.....το προβλημα ειναι οτι εχω περασει κανονικα την curve στο apple pay και οποτε παω να κανω συναλλαγη με το apple pay , γραφει το declined......καμια βοηθεια??
Θεωρω οτι εχει να κανει με τις δικες μας τραπεζες και σου εξηγω γιατι στο λεω! Εχω Curve & Eurobank. Ψωνιζω σταθερα απο ενα σουπερ μαρκετ που 1 στις 5 συναλλαγες μου την απορριπτει με το apple pay & Curve και την δεχεται με την φυσικη καρτα της τραπεζας. Σημερα λοιπον αφου εφαγα το ακυρο με apple pay & curve με πηρανε απο την τραπεζα να με ρωτησουν αν την συναλλαγη που μπλοκαρε ο αλγοριθμος τους για λογους ασφαλειας την πραγματοποιησα εγω
Τελευταία επεξεργασία από: apostkourtis, 13/04/2020 - 21:34
Δημοσίευση 13/04/2020 - 21:53
Δημοσίευση 14/04/2020 - 07:06
3% επιστροφή έχω και εγώ και τη παιρνω με την έκδοση λογαριασμού κάθε 17 του μήνα .Με curve σίγουρα παίρνεις κανονικά την επιστροφή ;Χρησιμοποιώ πιστωτική πειραιως με 3% επιστροφή τέλος του μήνα και έως τώρα δουλεύει κανονικά.
Δημοσίευση 14/04/2020 - 10:09
3% επιστροφή έχω και εγώ και τη παιρνω με την έκδοση λογαριασμού κάθε 17 του μήνα .Με curve σίγουρα παίρνεις κανονικά την επιστροφή ;
Δημοσίευση 14/04/2020 - 13:46
0 μέλη, 28 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες