τσεκαρε ρυθμίσεις διαχείριση ειδοποιήσεων και αν το πρώτο το έχει τικαρισμενο.εκει άμα δεις γράφει και για ηλεκτρονικές συναλλαγές.Εμενα αυτο που βλεπεις στις εικονες!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 15/04/2020 - 20:35
τσεκαρε ρυθμίσεις διαχείριση ειδοποιήσεων και αν το πρώτο το έχει τικαρισμενο.εκει άμα δεις γράφει και για ηλεκτρονικές συναλλαγές.Εμενα αυτο που βλεπεις στις εικονες!
Δημοσίευση 15/04/2020 - 20:35
Έχεις δώσει κινητό στην τράπεζα; Έχει ενημερωθεί στο προφίλ σου εκεί; Σε αυτό το κινητό θα πρέπει να σου έρθει sms με τον κωδικό που θα συμπληρώσεις για την επαλήθευση και όχι να καλέσεις εσύ όπως σου έχει τσεκαρισμένο.
Πήρα στην τράπεζα και επαλήθευσα αυτό που μου λέτε!Το κινητό μου είναι κανονικά περασμένο στην τράπεζα...Και το τσέκαρα εκτός από το τηλεφωνικό τους κέντρο και στην εφαρμογή banking οτι ειναι σωστα περαμσενο...
Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι γίνεται ένας μικρός χαμός και έχει κρασαρει το σύστημα...
Η alpha bank μου λεει οτι τους εχουν καλεσει και αλλοι σαν και μενα και οτι το προβλημα ειναι καθαρα συστημικο και εσυ εκανες οτι πρεπει να κανεις!
Σε εκείνους παντςως εμφανιζεει το ότι εγώ προσπαθβω να επαληθευσω αλλά για κάποιο λόγο κολλάει και δεν γίνεται η επαληθεσυη!
Δημοσίευση 15/04/2020 - 20:37
τσεκαρε ρυθμίσεις διαχείριση ειδοποιήσεων και αν το πρώτο το έχει τικαρισμενο.εκει άμα δεις γράφει και για ηλεκτρονικές συναλλαγές.
Που είναι αυτό?Στις ρυθμίσεις του κινητού?Δεν μπορώ να τυ βρω!Ή στις ρυθμίσεις του apple pay?
Δημοσίευση 15/04/2020 - 20:37
για τσέκαρε αυτό που σου έγραψα.μηπως μπορείς να το κανείς αυτόματα.Πήρα στην τράπεζα και επαλήθευσα αυτό που μου λέτε!Το κινητό μου είναι κανονικά περασμένο στην τράπεζα...Και το τσέκαρα εκτός από το τηλεφωνικό τους κέντρο και στην εφαρμογή banking οτι ειναι σωστα περαμσενο...
Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι γίνεται ένας μικρός χαμός και έχει κρασαρει το σύστημα...
Η alpha bank μου λεει οτι τους εχουν καλεσει και αλλοι σαν και μενα και οτι το προβλημα ειναι καθαρα συστημικο και εσυ εκανες οτι πρεπει να κανεις!
Σε εκείνους παντςως εμφανιζεει το ότι εγώ προσπαθβω να επαληθευσω αλλά για κάποιο λόγο κολλάει και δεν γίνεται η επαληθεσυη!
Δημοσίευση 15/04/2020 - 20:41
για τσέκαρε αυτό που σου έγραψα.μηπως μπορείς να το κανείς αυτόματα.
Δεν έχω καταλάβει που να το βρω αυτό που λες!Στις ρυθμίσεις του κινητού?Kαι αν ναι που ακριβως??
Δημοσίευση 15/04/2020 - 20:48
πχι μπες από υπολογιστή η από σαφάρι.Δεν έχω καταλάβει που να το βρω αυτό που λες!Στις ρυθμίσεις του κινητού?Kαι αν ναι που ακριβως??
Δημοσίευση 15/04/2020 - 20:49
στο saint της alpha bankπχι μπες από υπολογιστή η από σαφάρι.
Δημοσίευση 15/04/2020 - 20:53
Δημοσίευση 15/04/2020 - 20:54
κοιτα στην πλευρά που γράφει λογαριασμοί.στην ουσία η κάρτα είναι συνδεδεμένη με κάποιο λογαριασμό σου.Δεν έχω καταλάβει που να το βρω αυτό που λες!Στις ρυθμίσεις του κινητού?Kαι αν ναι που ακριβως??
Δημοσίευση 15/04/2020 - 21:01
κοιτα στην πλευρά που γράφει λογαριασμοί.στην ουσία η κάρτα είναι συνδεδεμένη με κάποιο λογαριασμό σου.
EΕνεργοποιησα κανονικα εκει που μ ειπες να μου ερχονται ηλεκτρονικα ολες οι κινησεις...Τσεκαρα οτι ειναι περασμενο το τηλεφωνο μου...Μολις ενεργοποιησα να μ ερχονται ειδοποιησεις μου εστειλαν μηνυμα κανονικα οτι το ενεργοποιησα....Αλλα στην επαληθευση της καρτας μου λεει το γνωστο...Καλεστε την τραπεζα για επιβεβαιωση!
Και η τυραπεζα λέει δεν έχει να κανςει τίποτα!
Όποτε περιμένω μήπως έχει φάει σκάλωμα το σύστημα!Τι να πω!
Δημοσίευση 15/04/2020 - 21:10
δοκιμασες και τώρα που άλλαξες αυτά που σου είπα;παντως περίεργο.EΕνεργοποιησα κανονικα εκει που μ ειπες να μου ερχονται ηλεκτρονικα ολες οι κινησεις...Τσεκαρα οτι ειναι περασμενο το τηλεφωνο μου...Μολις ενεργοποιησα να μ ερχονται ειδοποιησεις μου εστειλαν μηνυμα κανονικα οτι το ενεργοποιησα....Αλλα στην επαληθευση της καρτας μου λεει το γνωστο...Καλεστε την τραπεζα για επιβεβαιωση!
Και η τυραπεζα λέει δεν έχει να κανςει τίποτα!
Όποτε περιμένω μήπως έχει φάει σκάλωμα το σύστημα!Τι να πω!
Δημοσίευση 15/04/2020 - 21:12
Δημοσίευση 15/04/2020 - 21:14
δοκιμασες και τώρα που άλλαξες αυτά που σου είπα;παντως περίεργο.
Έχω δοκιμάσει τα πάντα και τίποτα!Και έχω βάλει και revolut καρτα την οποια μου την εμφανισε και μου την δεχτηκε αμεσως....Πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω!Εαν ειναι θεμα συστηματος λογικα αυριο θα ξεμπλοκαρει.Εαν δεν ξεμπλοκαρει εχω στερεψει απο ιδεες....
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες