Apple Pay για ελληνικές κάρτες μέσα στο 2019
Δημοσίευση 15/04/2020 - 21:16
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 15/04/2020 - 21:23
Δεν μπορω να βρω με τιποτα που ειναι το alphacode για να δω αν ειναι ενεργοποιημενο!Δεν βρισκω καπου το μενου Υπηρεσιες απο το κανονικο σαιτ τους...ενεργοποίηση myAlpha Code συσκευής από τον χρήστη μέσω myAlpha Web (μενού Υπηρεσίες > myAlpha Code) με χρήση του σχετικού Κωδικού Ενεργοποίησης της συσκευής
Δημοσίευση 15/04/2020 - 21:24
Πήρα στην τράπεζα και επαλήθευσα αυτό που μου λέτε!Το κινητό μου είναι κανονικά περασμένο στην τράπεζα...Και το τσέκαρα εκτός από το τηλεφωνικό τους κέντρο και στην εφαρμογή banking οτι ειναι σωστα περαμσενο...
Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι γίνεται ένας μικρός χαμός και έχει κρασαρει το σύστημα...
Η alpha bank μου λεει οτι τους εχουν καλεσει και αλλοι σαν και μενα και οτι το προβλημα ειναι καθαρα συστημικο και εσυ εκανες οτι πρεπει να κανεις!
Σε εκείνους παντςως εμφανιζεει το ότι εγώ προσπαθβω να επαληθευσω αλλά για κάποιο λόγο κολλάει και δεν γίνεται η επαληθεσυη!
Διάγραψε την κάρτα από το wallet και δοκίμασε πάλι αύριο. Μάλλον έχει φάει σκάλωμα προσωρινά.
Δημοσίευση 15/04/2020 - 21:31
Διάγραψε την κάρτα από το wallet και δοκίμασε πάλι αύριο. Μάλλον έχει φάει σκάλωμα προσωρινά.
Αυτο το εκανα και τωρα αλκα τιποτα!Να δω αυριο μπας κ στρωσει...
Δημοσίευση 15/04/2020 - 21:36
πρεπει να μπεις από υπολογιστή.νατο γυρίσεις στο παλιό σάιτ.κατω κάτω έχει υπηρεσίες και μετά πας alpha bank alerts και μετά συναλλαγών ηλεκτρονικής τράπεζας και εκεί τικαρεις ναι και ενημέρωση με μηνυμαΑυτο το εκανα και τωρα αλκα τιποτα!Να δω αυριο μπας κ στρωσει...
Δημοσίευση 15/04/2020 - 21:44
Ηταν ηδη τσεκαρισμενο απλα για email...Το εκανα για μηνυμα αλλα παλι τιποτα!πρεπει να μπεις από υπολογιστή.νατο γυρίσεις στο παλιό σάιτ.κατω κάτω έχει υπηρεσίες και μετά πας alpha bank alerts και μετά συναλλαγών ηλεκτρονικής τράπεζας και εκεί τικαρεις ναι και ενημέρωση με μηνυμα
Μαλλον το συστημα φταιει...Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση!
Και για να μ ειπε η τραπεζα οτι το εχουν και αλλοι μαλλον σημερα θα εχει φαει κολλημα!
Εσυ ποτε το εκανες;
Δημοσίευση 16/04/2020 - 01:11
Όταν έλαβα την Blue Curve, πέρασα τα στοιχεία της στο Wallet, πήγα στη εφαρμογή της Curve όπου έγινε επιβεβαίωση παραλαβης της κάρτας και αμέσως μετά μου ήρθε μήνυμα από Alpha για την ενεργοποίηση της Mastercard. Επίσης πέρασα σε ένα λεπτό στο Wallet μια Visa.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μεγιες κάνε και καμία δοσοληψία με Apple Pay την κάρτα της curve παίζει ή μπλοκάρει ;
Δημοσίευση 16/04/2020 - 13:40
Η Τραπεζα Πειραιως δεν εχει κάνει καποια κινηση!!
Δέν βλέπω να κάνει κιόλας....πιθανότερο να δούμε την Εθνική δεύτερη..
Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro
Έρχεται και η Eurobank.
Η Πειραιώς σφυρίζει αδιάφορα για προφανείς λόγους.
Σε πολύ ή λίγο καιρό όλες οι ελλ. τράπεζες θα συμμετέχουν το Apple Pay (θα αναγκαστούν λόγω ανταγωνισμού). Ακόμα και η ίδια η Εθνική, αν και τότε, παίζει να εξακολουθεί να απορρίπτει τις συναλλαγές μέσω Apple Pay ακόμα και στην ίδια της κάρτα (την έχω τόσο ικανή).
Πάντως εμένα η Πειραιώς από τον Ιούνιο που ξεκίνησε το Apple Pay μέχρι κ σήμερα που τους ξανά έστειλα γιατί τους έχω ζαλίσει μου απαντάνε με την ίδια copy paste απάντηση....
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 16/04/2020 - 15:13
Με λίγα λόγια ζήσε Μαι να φας τριφύλλι η Πειραιώς.
Δημοσίευση 16/04/2020 - 17:39
Κάποιος πόσταρε αυτό στο Facebook Page του iPhone Hellas αλλά το προφίλ φαινόταν fake οπότε δεν ξέρω αν είναι έγκυρη ή όχι πληροφορία (στο δικό μου iPhone δεν εμφανίζεται η Eurobank):
Apple Pay.png 798,34KB 100 λήψεις
Τελευταία επεξεργασία από: WizeMan, 16/04/2020 - 17:41
Δημοσίευση 16/04/2020 - 17:48
Δεν ισχύει. Έχουν αφαιρέσει την Monese και έχουν βαλει την Eurobank.Κάποιος πόσταρε αυτό στο Facebook Page του iPhone Hellas αλλά το προφίλ φαινόταν fake οπότε δεν ξέρω αν είναι έγκυρη ή όχι πληροφορία (στο δικό μου iPhone δεν εμφανίζεται η Eurobank):
Apple Pay.png
Δημοσίευση 16/04/2020 - 18:58
Δημοσίευση 16/04/2020 - 18:59
Πέρασα την κάρτα της Alpha bank που έχω.Για να χρησιμοποιήσω το Apple Pay σε POS θα πρέπει να έχω ανοιχτά κάποιο εκ των WiFi ή 4g ;;Ή δεν χρειάζεται ;;;
Δεν χρειάζεται
Δημοσίευση 16/04/2020 - 19:26
και σε μένα το ίδιο σήμερα, πέρασε το Apple Pay με Alpha bank Visa, αλλα με την Curve, είτε σε φυσικη μορφη απευθείας, είτε με Apple Pay .... ΟΧΙ !!!!!
Σήμερα πήγα στο ίδιο κατάστημα οπου στο μηχανάκι της Εθνικής δεν είχε περάσει το Apple με Curve (default Visa της Alpha) και πέρασε πλέον κανονικα !!!!!
Άντε με το καλο και η Mastercard
Δημοσίευση 16/04/2020 - 19:28
Άρα έγινε κάποια αναβάθμιση.Σήμερα πήγα στο ίδιο κατάστημα οπου στο μηχανάκι της Εθνικής δεν είχε περάσει το Apple με Curve (default Visa της Alpha) και πέρασε πλέον κανονικα !!!!!
Άντε με το καλο και η Mastercard
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22
0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες