Από ότι έχω καταλάβει εκεί είναι το πρόβλημα , αν έχεις κανονική βάλε αυτήν αλλιώς μπορείς να ζητήσεις να βγάλεις μια
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς, αφού η virtual και η κανονική έχουν τα ίδια στοιχεία
Δημοσίευση 06/01/2020 - 16:59
Από ότι έχω καταλάβει εκεί είναι το πρόβλημα , αν έχεις κανονική βάλε αυτήν αλλιώς μπορείς να ζητήσεις να βγάλεις μια
Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς, αφού η virtual και η κανονική έχουν τα ίδια στοιχεία
Δημοσίευση 06/01/2020 - 18:18
Δημοσίευση 06/01/2020 - 18:23
Δλδ εσύ έχεις 2 κάρτες; Μία φυσική και μια virtual με διαφορετικά στοιχεία;Την virtual δεν την δέχονται όλοι , γι α κάποιους λόγους , μου έχει τύχει και σε online συναλλαγή σε site . Έβαζα την virtual δεν την δεχόταν κι με την κανονική πέρασε .... και όχι δεν έχουν τα ίδια στοιχεία .
Δημοσίευση 06/01/2020 - 18:26
Δεν ξέρω αν έχω καταλάβει καλά τι λες. Εννοείς όταν απορρίπτει την συναλλαγη με Apple Pay να δώσω την φυσική κάρτα; Αν ναι, αυτό ισχύει αλλά το θέμα είναι να μην κουβαλάω κάρτα μαζί αλλά να πληρώνω από το κινητόΤην virtual δεν την δέχονται όλοι , γι α κάποιους λόγους , μου έχει τύχει και σε online συναλλαγή σε site . Έβαζα την virtual δεν την δεχόταν κι με την κανονική πέρασε .... και όχι δεν έχουν τα ίδια στοιχεία .
Δημοσίευση 06/01/2020 - 18:45
Στα ίδια στοιχεία είναι,αλλά έχει άλλα νούμερα η κάρταΔλδ εσύ έχεις 2 κάρτες; Μία φυσική και μια virtual με διαφορετικά στοιχεία;
Δημοσίευση 06/01/2020 - 19:40
Δεν ξέρω αν έχω καταλάβει καλά τι λες. Εννοείς όταν απορρίπτει την συναλλαγη με Apple Pay να δώσω την φυσική κάρτα; Αν ναι, αυτό ισχύει αλλά το θέμα είναι να μην κουβαλάω κάρτα μαζί αλλά να πληρώνω από το κινητό
Δημοσίευση 06/01/2020 - 20:42
Στα ίδια στοιχεία είναι,αλλά έχει άλλα νούμερα η κάρτα
Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro
Λέω στο wallet του Apple Pay να περάσεις την φυσική κάρτα και όχι την virtual ... απλό....
Έβγαλα τώρα virtual και την πέρασα στο Apple Wallet να δω αν θα αλλάξει κάτι, τόσο καιρό είχα την φυσική και στα περισσότερα pos της εθνικής την απέρριπτε
Δημοσίευση 07/01/2020 - 08:39
Δημοσίευση 07/01/2020 - 08:39
Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 07/01/2020 - 08:40
Δημοσίευση 07/01/2020 - 10:04
η φυσικη καρτα και η virtual ειναι ακριβως ιδιες με τα ιδια νουμερα
Δεν εχω καταλαβει πως βλεπετε οτι ειναι διαφορετικα !!
Δημοσίευση 07/01/2020 - 10:57
Σε εμενα ειναι διαφορετικα ολα. Και στην προσθια και στην οπισθια οψη των 2 καρτων...η φυσικη καρτα και η virtual ειναι ακριβως ιδιες με τα ιδια νουμερα
Δημοσίευση 07/01/2020 - 11:03
Δημοσίευση 07/01/2020 - 14:40
Όταν έκανα λογαριασμό και παρήγγειλα την φυσική κάρτα έπαψε να υπάρχει virtual κάρτα. Εχθές δημιούργησα virtual η οποία έχει διαφορετικά στοιχεία από την φυσική, ουσιαστικά έχω 2 κάρτες στον ίδιο λογαρισμό. Το θέμα είναι αν θα περνάει στα pos της Εθνικής (θα το δοκιμάσω σήμερα).
Ειρήσθω εν παρόδω, το πρόβλημα με τα pos της εθνικής προκύπτει όταν ζητάει επιλογή νομίσματος.
Δημοσίευση 07/01/2020 - 15:19
Δημοσίευση 07/01/2020 - 15:54
Κάνεις λαθοςη φυσικη καρτα και η virtual ειναι ακριβως ιδιες με τα ιδια νουμερα
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες