Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: tryf, 03/03/2020 - 00:07
Δημοσίευση 03/03/2020 - 00:06
Τελευταία επεξεργασία από: tryf, 03/03/2020 - 00:07
Δημοσίευση 03/03/2020 - 08:14
Δημοσίευση 03/03/2020 - 08:19
για μούφα το βλέπω αλλά μακάρι να ξεκολλήσουν κ να το κάνουν όλες.. είναι φοβερή ευκολία τώρα που το χρησιμοποιώ με την Curve!!
Δημοσίευση 03/03/2020 - 12:59
Mωρέ ας μην ήταν το 30% του αφορολόγητου και θα σου έλεγα εγώ που θα πήγαιναν οι Ελληνικές κάρτες...
Δημοσίευση 03/03/2020 - 13:48
Θα ήθελα να προσθέσω και τη Muchbetter στα θέματα με τα pos της Εθνικής, declined και είναι και αυτή Αγγλική
Για τα κολλήματα της curve στα pos της εθνικής δεν νομίζω ότι φταίει η curve.
Το σκεπτικό είναι ότι :
Α) τις ίδιες δυσλειτουργίες σε pos της εθνικής που ζητάει επιλογή νομίσματος είναι και της curve και της Revolut.
Και οι δυο Αγγλικές !!!
Β) η άποψη παραπάνω του φίλου @anthreas που σε pos της εθνικής που κολλάει η curve , η Ν26 δεν κολλάει (είναι Γερμανική) !!!
Υποθέτω λοιπόν ότι τα μηχανάκια της Εθνικής για κάποιο δικό τους λόγο κάποιες φορές (όχι πάντα) αναγνωρίζουν σαν νόμισμα της κάρτας την £ και όχι το € και εκεί δίνουν το ερώτημα για επιλογή νομίσματος στο πελάτη και κολλάνε.
Δεν νομίζω ότι φταίνε οι κάρτες λοιπόν αλλά εδώ η τρομερή ελληνική μας τράπεζα και οι ρυθμίσεις που κάνεις στα pos της !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 03/03/2020 - 14:23
Ετσι ακριβώς είναι παιδιά. Το πρόβλημα θεωρώ και γω είναι η Τράπεζα και εχει να κάνει με τη λίρα Αγγλίας. Και εγώ με curve kai Revolut έχω πρόβλημα σε POS της Εθνικής. Σε ερώτημα σε τοπικό υποκατάστημα......δεν έχουν ιδέα!!!!
Θα ήθελα να προσθέσω και τη Muchbetter στα θέματα με τα pos της Εθνικής, declined και είναι και αυτή Αγγλική
Δημοσίευση 03/03/2020 - 23:52
Ετσι ακριβώς είναι παιδιά. Το πρόβλημα θεωρώ και γω είναι η Τράπεζα και εχει να κάνει με τη λίρα Αγγλίας. Και εγώ με curve kai Revolut έχω πρόβλημα σε POS της Εθνικής. Σε ερώτημα σε τοπικό υποκατάστημα......δεν έχουν ιδέα!!!!
Δημοσίευση 04/03/2020 - 09:37
Δημοσίευση 04/03/2020 - 11:10
Δεν τρέχει και τίποτα μια στις τόσες η δοσοληψία σας να πέσει σε μηχανάκι της Εθνικής και να τύχει να κολλήσει.
Κάνετε την δοσοληψία με φυσική κάρτα ή με κάποια άλλη κάρτα πάλι με Apple Pay που να είναι σε ευρώ πχ Ν26.
Δημοσίευση 04/03/2020 - 12:18
Δημοσίευση 04/03/2020 - 13:07
Με αλφα μπανκ και Curve δν πέρασε σιγουρα γτ το εκανε σε εμένα , δεν έβγαλε όμως σφάλμα σε λίρα-ευρώ ,έβγαλε ενα άλλο σφαλμα άσχετο κ τελικά δν πέρναγε.Θεωρητικά μιλώντας πάντα αν η κάρτα είναι σε ευρώ όπως η Ν26 ή οι ελληνικές μέσω της curve , δεν νομίζω ότι βγάζει πρόβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 04/03/2020 - 13:07
Δημοσίευση 04/03/2020 - 16:12
Είναι θέμα ασυμβατότητας (ηθελημένης ή όχι) με το Apple Pay, και όχι με τις κάρτες....
Δημοσίευση 04/03/2020 - 17:26
Με αλφα μπανκ και Curve δν πέρασε σιγουρα γτ το εκανε σε εμένα , δεν έβγαλε όμως σφάλμα σε λίρα-ευρώ ,έβγαλε ενα άλλο σφαλμα άσχετο κ τελικά δν πέρναγε.
Λογικά ουτε με N26 θα περάσει(θα το δοκιμάσω),οπότε φτάνουμε στην πρώτη λύση που είναι μάλλον οριστικα θέμα NFC και Εθνικής POS οπως αναφέρθηκε απο το Νίκο νομίζω.
Sent from my iPhoneXS using Tapatalk Pro
Θέλει αλλαγή το νόμισμα της κάθε κάρτας από την εφαρμογή. Πατάς το (i) στην κάρτα που έχεις ορίσει ως ενεργή και από εκεί αλλάζεις νόμισμα σε €.
Δημοσίευση 04/03/2020 - 17:53
Δηλαδη αν πχ πας στην Αμερικη και το γυρισεις σε δολαρια, θα γλυτωνεις τα εξοδα μετατροπης απο δολαρια σε ευρω ;Θέλει αλλαγή το νόμισμα της κάθε κάρτας από την εφαρμογή. Πατάς το (i) στην κάρτα που έχεις ορίσει ως ενεργή και από εκεί αλλάζεις νόμισμα σε €.
Δημοσίευση 04/03/2020 - 18:02
Μα η αλφα μπανκ που εχω σε ευρω ειναι,δεν το περναγεΘέλει αλλαγή το νόμισμα της κάθε κάρτας από την εφαρμογή. Πατάς το (i) στην κάρτα που έχεις ορίσει ως ενεργή και από εκεί αλλάζεις νόμισμα σε €.
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες