Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

Apple Pay για ελληνικές κάρτες μέσα στο 2019

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3178 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1411   ilzals

ilzals

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 08/03/2020 - 20:54

Η Μπλε από τη μαύρη καρτα τι διάφορες έχουν ;Επισης στην μπλε πχ καρτα μπορεί να βάλω μέσα πολλές κάρτες από διάφορες τράπεζες ;με το ρολοι η το κινητό παίρνανε μέσω Apple Pay μόνο οι ανέπαφες συναλλαγές ;η ανεξάρτητα το ποσό συναλλαγής κανονικά δεν έχω θέμα και δεν χρειάζεται να βγάλω την καρτα από το πορτοφόλι μου ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1412   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2.599 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 08/03/2020 - 21:00

Η Μπλε από τη μαύρη καρτα τι διάφορες έχουν ;Επισης στην μπλε πχ καρτα μπορεί να βάλω μέσα πολλές κάρτες από διάφορες τράπεζες ;με το ρολοι η το κινητό παίρνανε μέσω Apple Pay μόνο οι ανέπαφες συναλλαγές ;η ανεξάρτητα το ποσό συναλλαγής κανονικά δεν έχω θέμα και δεν χρειάζεται να βγάλω την καρτα από το πορτοφόλι μου ;

Η μαύρη είναι με συνδρομή και παρέχει κάποιες επιπλέον παροχές.
Και με την μπλε και με την μαύρη μπορείς να βάλεις πολλές ελληνικές κάρτες στην εφαρμογή (εγώ έχω τρεις) και να επιλέγεις μέσα από την εφαρμογή ποια θες να χρεωθεί πριν κάνεις την πληρωμή.

Μετράνε οι ανέπαφες κανονικά δεν έχεις κανένα θέμα. Αφήνεις τις ελληνικές κάρτες σπίτι και παίζεις μπάλα με το κινητό ή το ρολόι.
Αν πέσεις σε pos της Εθνικής που έχουν ορισμένες φορές κολλήματα το πολύ πολύ να βγάλεις την φυσική κάρτα της curve , (είναι σαν να έχεις όλες τις κάρτες μαζί σου).

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 08/03/2020 - 21:00

#1413   ilzals

ilzals

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 08/03/2020 - 21:21

Η μαύρη είναι με συνδρομή και παρέχει κάποιες επιπλέον παροχές.
Και με την μπλε και με την μαύρη μπορείς να βάλεις πολλές ελληνικές κάρτες στην εφαρμογή (εγώ έχω τρεις) και να επιλέγεις μέσα από την εφαρμογή ποια θες να χρεωθεί πριν κάνεις την πληρωμή.

Μετράνε οι ανέπαφες κανονικά δεν έχεις κανένα θέμα. Αφήνεις τις ελληνικές κάρτες σπίτι και παίζεις μπάλα με το κινητό ή το ρολόι.
Αν πέσεις σε pos της Εθνικής που έχουν ορισμένες φορές κολλήματα το πολύ πολύ να βγάλεις την φυσική κάρτα της curve , (είναι σαν να έχεις όλες τις κάρτες μαζί σου).

αλλο ρωτάω μέχρι κάποιο ποσό θέλουν να την περάσεις ανέπαφα την κανονική καρτα λέω από ένα ποσό και πάνω θέλουν καρτα και βάζεις το pin .Εκει τι γίνεται ;

#1414   giannopgeo

giannopgeo

iPH User

• 193 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR

Δημοσίευση 08/03/2020 - 22:56

Επιστροφή στη eurobank δεν ξέρω , στην Πειραιώς πάντως τους πόντους μου τους παίρνω κανονικά. Καθώς και μετράνε τα έξοδα στο αφορολόγητο.

Λογικά και εσύ θα παίρνεις την επιστροφή.

Στο αφορολόγητο μετράνε, αλλά οι πόντοι μπαίνουν 1/1ευρώ, ασχέτως αν κάνεις χρήση σε  καταστήματα με μεγαλύτερη επιβράβευση.

#1415   ilzals

ilzals

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 09/03/2020 - 07:16

Στο αφορολόγητο μετράνε, αλλά οι πόντοι μπαίνουν 1/1ευρώ, ασχέτως αν κάνεις χρήση σε καταστήματα με μεγαλύτερη επιβράβευση.

δεν καταλαβα τι λες .Εγω έχω μια καρτα πιστωτική όταν γίνεται έκδοση της κάρτας έχω άμεση επιστροφή 3% για ολες τις συναλλαγές που έκανα και για ολα τα καταστήματα .Αυτο θα το έχω;

#1416   giannopgeo

giannopgeo

iPH User

• 193 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR

Δημοσίευση 09/03/2020 - 15:52

δεν καταλαβα τι λες .Εγω έχω μια καρτα πιστωτική όταν γίνεται έκδοση της κάρτας έχω άμεση επιστροφή 3% για ολες τις συναλλαγές που έκανα και για ολα τα καταστήματα .Αυτο θα το έχω;

Μιλάω για την επιβράβευση της Πειραιώς, τα λεγόμενα yellows που είναι στην ουσία εκπτωτικού πόντοι για επόμενες αγορές. Χρησιμοποιώντας την κάρτα απευθείας υπάρχουν κάποια συνεργαζόμενα καταστήματα που παίρνεις περισσότερους πόντους ανά ευρώ έως και 10/1€. Χρησιμοποιώντας την κάρτα μέσω Apple Pay αυτό δεν συμβαίνει και όλες οι συναλλαγές μετράνε 1πόντος/1€

#1417   johntrou7

johntrou7

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 09/03/2020 - 21:59

Ξέρει κανείς πως ξοδεύουμε τις 5 λίρες που κερδισα στην curve από το promotion “share curve”?

Κάποιος?

#1418   jeanpoul

jeanpoul

iPH Enthousiast

• 515 μηνύματα
  • GameCenter:jeanpoulgr

Δημοσίευση 09/03/2020 - 22:48

Κάποιος?

Κανείς κανονικά αγορά με την κάρτα κ στους αλλάζει!

#1419   dreamangel25

dreamangel25

iPH Addict

• 870 μηνύματα
  • Twitter:@@Ssou28
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:dreamangel25

Δημοσίευση 10/03/2020 - 00:10

Καλησπέρα υπάρχει κάπου η διαδικασία για την curve ?

#1420   jeanpoul

jeanpoul

iPH Enthousiast

• 515 μηνύματα
  • GameCenter:jeanpoulgr

Δημοσίευση 10/03/2020 - 11:24

Καλησπέρα υπάρχει κάπου η διαδικασία για την curve ?

κατεβάζεις την εφαρμογή https://www.curve.app/join#DO6BB43E ακολουθεις τα βηματα σου ερχεται η καρτα στο σπιτι την περνας στο wallet  και μετα προσθετεις τις καρτες απο την τραπεζα που θες

σου κάνει μια μικρή χρέωση που στην επιστρέφει πάλι στην κάρτα για να βάλεις τον κωδικό που σου ζητάει για το verification  και εισαι οκ

#1421   crossmo

crossmo

iPH Member

• 231 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 3

Δημοσίευση 10/03/2020 - 14:59

Παιδιά έχει κάνει κανείς ανάληψη από ΑΤΜ με την CURVE? χρεώνουν οι Ελληνικές τράπεζες προμήθεια όπως με όλες τις άλλες κάρτες π.χ Ν26? 

#1422   crossmo

crossmo

iPH Member

• 231 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2020 - 08:07

και μόλις φάγαμε το πρώτο άκυρο σε πρατήριο Shell....ούτε Apple Pay πέρασε, ούτε και φυσική κάρτα με chip and pin... καλά που είχα την φυσική κάρτα της Alpha μαζί.Το μηχανάκι να πω δε πως δεν ήταν της Εθνικής.

#1423   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3.140 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G

Δημοσίευση 11/03/2020 - 09:00

και μόλις φάγαμε το πρώτο άκυρο σε πρατήριο Shell....ούτε Apple Pay πέρασε, ούτε και φυσική κάρτα με chip and pin... καλά που είχα την φυσική κάρτα της Alpha μαζί.Το μηχανάκι να πω δε πως δεν ήταν της Εθνικής.

Κάτι άλλο φταίει, δεν είναι λογικό να μην δέχτηκε ούτε την φυσική. Άλλες συναλλαγές έχεις κάνει;

#1424   crossmo

crossmo

iPH Member

• 231 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2020 - 09:09

Καλημέρα, όχι ήταν η αρχική... και εγώ νομίζω ότι κάτι άλλο συμβαίνει γιατί μόλις είδα ότι η κάρτα είναι unavailable στο apple wallet για κάποιο λόγο

#1425   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3.140 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G

Δημοσίευση 11/03/2020 - 09:11

Καλημέρα, όχι ήταν η αρχική... και εγώ νομίζω ότι κάτι άλλο συμβαίνει γιατί μόλις είδα ότι η κάρτα είναι unavailable στο apple wallet για κάποιο λόγο

Την ενεργοποίησες; Οι ελληνικές που έχεις περάσει μέσα έχουν γίνει verified;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;