εγω τα locations τα εχω παντα κλειστα...
ανοιγω μονο οταν θελω να δουλεψω το maps..
Προσωπικά δεν αξίζει τον κόπο πιστεύω , εγώ τα έχω όλα ανοιχτά συνέχεια .ασε που αν έχεις κλειστό το location δεν μπορείς να βρεις το κινητό σου αν γίνει στραβή
Δημοσίευση 09/10/2019 - 23:36
εγω τα locations τα εχω παντα κλειστα...
ανοιγω μονο οταν θελω να δουλεψω το maps..
Δημοσίευση 09/10/2019 - 23:45
Αν είναι ρε παιδιά να κλείσουμε και τα κινητά τελείως
Δημοσίευση 09/10/2019 - 23:56
Καλησπέρα σε όλους.
Μήπως ξέρει κάποιος τι είναι η προσαρμογή - συστήματος ? στης υπηρεσίες συστήματος.
ευχαριστώ εκ των προτέρωνSystem Customization. Βάσει τοποθεσίας αλλάζει η συμπεριφορά της συσκευής.
Π.χ. εν/ποίηση του Smart Charging.
Δημοσίευση 10/10/2019 - 07:07
Δημοσίευση 10/10/2019 - 08:29
Δημοσίευση 10/10/2019 - 08:31
Εγώ το δοκίμασα με κλειστό κινητό η μπαταρία κράτησε 14 μέρες και είχα και υπόλοιπο!δοκίμασε το,δεν χάνεις κάτι.
Sent from my iPhone Xsmax
Δεν είμαι εγώ αυτός που παραπονιέται για την μπαταρία, ούτε καν ασχολούμαι με αυτή, οπότε μάλλον πρέπει να συμβουλέψεις άλλους
Δημοσίευση 10/10/2019 - 08:37
Δημοσίευση 10/10/2019 - 08:53
Σε όσους κλείνουν σχεδόν τα πάντα για να γλυτώσουν μπαταρία προτείνω να πάρουν αυτό ... θα βρουν την ησυχία τους[
attachment=269071:ku.png]
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 10/10/2019 - 13:28
εγώ βασικά πρότεινα να κλείσετε την βελτιστοποιημένη φόρτιση γιατι υπάρχει bug και κάνει overheating και drain...Αν είναι ρε παιδιά να κλείσουμε και τα κινητά τελείως
Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 10/10/2019 - 13:29
Δημοσίευση 10/10/2019 - 13:33
Δημοσίευση 10/10/2019 - 14:08
Ακριβώς. Σταματήστε να ασχολείστε με την μπαταρία και χαρείτε τα κινητά σας. Εδώ θα πω μια φράση της ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ »Να πάω να του φέρω την μπαταρία του αυτοκινητου»Omorfonios,άσε τον κόσμο να χαρεί το κινητό.
Όλα μόνιμα ανοικτά τα έχω για να χαίρομαι το τηλέφωνο.
Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro
Σε όσους κλείνουν σχεδόν τα πάντα για να γλυτώσουν μπαταρία προτείνω να πάρουν αυτό ... θα βρουν την ησυχία τους[
attachment=269071:ku.png]
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 10/10/2019 - 14:09
Δημοσίευση 10/10/2019 - 14:17
και ξαναλεω... η βελτιστοποιημένη φόρτιση θα σας γ@#%^ την μπαταρια....
Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 10/10/2019 - 14:21
Δημοσίευση 10/10/2019 - 14:21
Που είναι ο Αντώνης? Τι του έκανες? Λέγε.
Και που να δεις τι γινεται απο την μεσα μερια ....
Στην πλειονοτητα τους τα καινουρια APIs ειναι undocumented...
Απο αυτα που ειναι documented (συνηθως μια γραμμη μονο που λεει λιγο παραπανω απο το ονομα) τα περισσοτερα δεν κανουν αυτο που πιστευεις παρα μονο κατω απο συνθηκες που επισης δεν ειναι documented ...
Αλλα αποτυγχανουν σιωπηλα (χωρις καποια error επιστροφη που θα σε βοηθησει να πας παρακατω)
Αλλα απλως δεν επιστρεφουν ποτε ... μεχρι να σε σκοτωσει το springboard ...
Πολλα παλια APIs εσπασαν (η αλλαξαν) χωρις προφανη λογο και χωρις φυσικα καθολου documentation ...
Πρεπει να παλευεις ωρες με τον debugger για να δεις τι εχει κατεβασε η κουτρα καποιου μαλ....σμένου στην Apple ... Πικρα σου λεω...
Καi φυσικα αυτη η ελειψη ποιοτητας αντανακλα και στον τελικο χρηστη (οχι μονο στον developer) με χιλιαδες μικρες ενοχλησεις σε ολο το πλατος του συστηματος ...
Απορω πως ολοι βλεπουν το 13 σαν καλο release ... Ειναι αθλιο ...
Δημοσίευση 10/10/2019 - 14:31
Και που να δεις τι γινεται απο την μεσα μερια ....
Στην πλειονοτητα τους τα καινουρια APIs ειναι undocumented...
Απο αυτα που ειναι documented (συνηθως μια γραμμη μονο που λεει λιγο παραπανω απο το ονομα) τα περισσοτερα δεν κανουν αυτο που πιστευεις παρα μονο κατω απο συνθηκες που επισης δεν ειναι documented ...
Αλλα αποτυγχανουν σιωπηλα (χωρις καποια error επιστροφη που θα σε βοηθησει να πας παρακατω)
Αλλα απλως δεν επιστρεφουν ποτε ... μεχρι να σε σκοτωσει το springboard ...
Πολλα παλια APIs εσπασαν (η αλλαξαν) χωρις προφανη λογο και χωρις φυσικα καθολου documentation ...
Πρεπει να παλευεις ωρες με τον debugger για να δεις τι εχει κατεβασε η κουτρα καποιου μαλ....σμένου στην Apple ... Πικρα σου λεω...
Καi φυσικα αυτη η ελειψη ποιοτητας αντανακλα και στον τελικο χρηστη (οχι μονο στον developer) με χιλιαδες μικρες ενοχλησεις σε ολο το πλατος του συστηματος ...
Απορω πως ολοι βλεπουν το 13 σαν καλο release ... Ειναι αθλιο ...
Είχε φανεί το πράγμα απο τις Beta, που κόψανε τη 13.0 και πέταξαν τη 13.1.
Εκεί απλά συνειδητοποιείς πως δε θα στρώσει εύκολα/γρήγορα το όλο θέμα.
Θα τρώς Beta στη Beta που τελικά περισσότερα θα χαλάει παρά να φτιάχνει.
Οι περισσότεροι πάντως δε κάθονται να "ψυρίζουν", βλέπουν μια καλή αυτονομία, (αφού για τη πλειοψηφία αυτό είναι το βασικό κριτήριο μιας καλής έκδοσης) και τελειώνει εκεί η κουβέντα.
Δημοσίευση 10/10/2019 - 14:52
Δεν είμαι εγώ αυτός που παραπονιέται για την μπαταρία, ούτε καν ασχολούμαι με αυτή, οπότε μάλλον πρέπει να συμβουλέψεις άλλους
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες