Αντιγράφου.Νίκο συγνώμη για την ασχετοσύνη. Μετά το back up που το έκανα, κάνω επαναφορά Iphone ή επαναφορά αντιγράφου;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Επαναφορά iPhone το επαναφέρει εργοστασιακά
Δημοσίευση 13/10/2019 - 15:33
Αντιγράφου.Νίκο συγνώμη για την ασχετοσύνη. Μετά το back up που το έκανα, κάνω επαναφορά Iphone ή επαναφορά αντιγράφου;
Δημοσίευση 13/10/2019 - 15:34
Δημοσίευση 13/10/2019 - 18:31
Δημοσίευση 13/10/2019 - 19:08
Συγνώμη ρε παιδιά ίσως δεν είναι του παρόντος τόπικ, αλλά το ρωτάω ως συνέχεια του προηγούμενου ερωτήματος.
Έκανα back up και όταν πάω να κάνω το restore που μου είπατε, δε μου δέχεται τον κωδικό ανάκτησης. Τον οποίο γνωρίζω 100%. Έχουμε κάποια ιδέα τι γίνεται; Έχω χεστεί πάνω μου...
Δημοσίευση 13/10/2019 - 20:57
Πριν την αναβάθμιση εμφανίζονταν σε μεγέθυνση μέσα σε ένα φακό το κείμενο που προσπαθούσε να κάνεις αντιγραφή ή να μετακινήσεις τον κέρσορα μέσα σε αυτό. Τώρα δεν το βλέπω αυτό. Συμβαίνει και σε εσάς ή απλά το καταργήσανε με την νέα αναβάθμιση
Δημοσίευση 13/10/2019 - 21:06
Συγνώμη ρε παιδιά ίσως δεν είναι του παρόντος τόπικ, αλλά το ρωτάω ως συνέχεια του προηγούμενου ερωτήματος.
Έκανα back up και όταν πάω να κάνω το restore που μου είπατε, δε μου δέχεται τον κωδικό ανάκτησης. Τον οποίο γνωρίζω 100%. Έχουμε κάποια ιδέα τι γίνεται; Έχω χεστεί πάνω μου...
Δεν υπάρχει περίπτωση να επαναφέρεις τον κωδικό του κρυπτογραφημένου backup, το μόνο που θα σε σώσει είναι αν έπαιρνες backup στο iCloud
Δημοσίευση 13/10/2019 - 21:09
Δεν υπάρχει περίπτωση να επαναφέρεις τον κωδικό του κρυπτογραφημένου backup, το μόνο που θα σε σώσει είναι αν έπαιρνες backup στο iCloud
Δηλαδή τα έχω χάσει όλα;
Δημοσίευση 13/10/2019 - 21:11
Δηλαδή τα έχω χάσει όλα;
Δεν έπαιρνες backup στο iCloud?
Δημοσίευση 13/10/2019 - 21:15
Στο iCloud είχα καιρό να πάρω. Δεν έπαιρνα γιατί οι φωτογραφίες μου ήταν πολλές και δεν επαρκούσε ο χώρος του iCloud για να σωθούν. Είμαι τυπικός χρήστης χωρίς πολλές γνώσεις, οπότε πίστευα ότι με ένα back up που έκανα στον υπολογιστή σήμερα, δε θα είχα πρόβλημα... Δεν ήξερα καν τι ήταν αυτό με τον κωδικό, αλλά πάντα τον ίδιο χρησιμοποιώ. Έχω την εντύπωση μάλιστα ότι όταν έκανα το back up το μεσημέρι μου τον ζήτησε κιόλας και τον έβαλα κανονικά... Τι να πω
Δημοσίευση 13/10/2019 - 21:18
Νεο itunes 12.10.1
Μηπως ερχεται καποια αναβαθμιση σε ιος 13 που θα περνιέται μονο με αναβαθμιση του itunes ;
Δε παίζει κανένα ρόλο το iOS 13.
Είσαι σίγουρος πως δεν έχεις βάλει κάτι άλλο?
Κάνε δοκιμή με το Pass του Apple iD σου π.χ.
Δημοσίευση 13/10/2019 - 21:24
Στο iCloud είχα καιρό να πάρω. Δεν έπαιρνα γιατί οι φωτογραφίες μου ήταν πολλές και δεν επαρκούσε ο χώρος του iCloud για να σωθούν. Είμαι τυπικός χρήστης χωρίς πολλές γνώσεις, οπότε πίστευα ότι με ένα back up που έκανα στον υπολογιστή σήμερα, δε θα είχα πρόβλημα... Δεν ήξερα καν τι ήταν αυτό με τον κωδικό, αλλά πάντα τον ίδιο χρησιμοποιώ. Έχω την εντύπωση μάλιστα ότι όταν έκανα το back up το μεσημέρι μου τον ζήτησε κιόλας και τον έβαλα κανονικά... Τι να πω
Προσπάθησε να θυμηθείς τον κωδικό, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Στην χειρότερη επανάφερε το αντίγραφο του iCloud, όσο παλιό κι αν είναι, τουλάχιστον να περισώσεις κάτι.
Συμβουλή για το μέλλον: Από την στιγμή που έχεις τόσες πολλές φωτό αγόρασε χώρο στο iCloud, τα 50gb κοστίζουν μόλις 0,99€. Αν δεν θέλεις να κάνεις αυτό, σε τακτά χρονικά διαστήματα αποθήκευε τις φωτό σου και αλλού
Δημοσίευση 13/10/2019 - 21:25
Δημοσίευση 13/10/2019 - 21:25
Τελευταία επεξεργασία από: Fade2Black, 13/10/2019 - 21:29
Δημοσίευση 13/10/2019 - 21:28
Δε παίζει κανένα ρόλο το iOS 13.
Είσαι σίγουρος πως δεν έχεις βάλει κάτι άλλο?
Κάνε δοκιμή με το Pass του Apple iD σου π.χ.
Κάνε κ καμία δοκιμή με ελληνικούς αντί για αγγλικούς χαρακτήρες σε περίπτωση που είχες γυρισμένη τη γλώσσα στο πληκτρολόγιο όταν έβαλες τον κωδικό
Δημοσίευση 13/10/2019 - 21:37
Έχω δοκιμάσει 600 κωδικούς δεν υπάρχει αυτό το πράγμα... Αυτόν τον κωδικό για να με βοηθήσεις λίγο ρε Νίκο ποτέ τον έφτιαξα λογικά;
Κάποια στιγμή, μπορεί και σήμερα, που σύνδεσες το κινητό στο iTunes επέλεξες ή ήταν επιλεγμένο "κρυπτογραφημένο αντίγραφο" και σου ζήτησε έναν κωδικό
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες