ΚανονικόταταΜισό να καταλάβω...αφού το βάλουμε μπορούμε να επαναφέρουμε το δικό μας id και region Ελλάδα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 28/10/2019 - 10:33
ΚανονικόταταΜισό να καταλάβω...αφού το βάλουμε μπορούμε να επαναφέρουμε το δικό μας id και region Ελλάδα;
Δημοσίευση 28/10/2019 - 11:00
Δημοσίευση 28/10/2019 - 11:38
ναι όπως είπε ο Φιλος παραπάνω και ν πούμε ότι υπάρχει και το Facebook lite (11mb) που είναι σε να μπαίνεις από το σαφάρι με τη διαφορά όμως ότι σου στέλνει ειδοποιήσεις με την εφαρμογήΜισό να καταλάβω...αφού το βάλουμε μπορούμε να επαναφέρουμε το δικό μας id και region Ελλάδα;
Δημοσίευση 28/10/2019 - 11:46
εβγαλα τελείως το facebook & messenger και η βελτίωση στη μπαταρία ειναι τρομερή. από 5 το μεσημέρι και μέχρι τώρα παραμένει στο 100% με νορμάλ χρήση. Έβαλα το friendly for facebook το οποίο έχει dark mode και είναι ΟΚ αλλά δε μου στέλνει ειδοποιήσεις στο messenger ρε γαμώτο... καμιά λύση;
Δημοσίευση 28/10/2019 - 11:57
Άμα βγάλεις κ όλες τις εφαρμογές κ αφήσεις κλήσεις μηνύματα θα δεις κιαλλη βελτίωση .
Νορμαλ χρήση αυτό που λες δεν λέγεται πάντως . Απλά το έχεις αφήσει σε ένα τραπέζι κ το κοιτάς . Χαρείτε τα κινητά σας κ μην έχετε εμμονές
Sent from my iPhone XS Max
Δημοσίευση 28/10/2019 - 12:07
ρε φίλε είναι γνωστό ότι αυτές οι εφαρμογές είναι κακογραμμένες. Ποιο το κακό λοιπόν να εγκαταστήσεις τις ελαφριές εκδόσεις που κάνουν την ίδια δουλειά για τις δικές μου απαιτήσεις;Άμα βγάλεις κ όλες τις εφαρμογές κ αφήσεις κλήσεις μηνύματα θα δεις κιαλλη βελτίωση .
Νορμαλ χρήση αυτό που λες δεν λέγεται πάντως . Απλά το έχεις αφήσει σε ένα τραπέζι κ το κοιτάς . Χαρείτε τα κινητά σας κ μην έχετε εμμονές
Δημοσίευση 28/10/2019 - 12:11
Συγγνώμη τώρα είδα 444ΜΒ για να κάνω like, share και να ανεβάζω φωτογραφίες; Παιχνίδια και ταινίες δεν πιάνουν τόσο χώρο...
χρωστάνε της μιχαλούς εκεί στο fb
εβγαλα τελείως το facebook & messenger και η βελτίωση στη μπαταρία ειναι τρομερή. από 5 το μεσημέρι και μέχρι τώρα παραμένει στο 100% με νορμάλ χρήση. Έβαλα το friendly for facebook το οποίο έχει dark mode και είναι ΟΚ αλλά δε μου στέλνει ειδοποιήσεις στο messenger ρε γαμώτο... καμιά λύση;
Ευχαριστώ πολύ! Πραγματικά άλλη συσκευή μη σας πω πως και στο χέρι είναι ελαφρύτερη.
Έβγαλα τελείως facebook και messenger και 100% 5 ώρες τώρα. Δεν την παλεύει μία και τελικά δε φταίει το ios!!
Κάνω περισσότερη δουλειά χωρίς αντιπερισπασμούς ήδη από το πρωί. Ότι να ναι, η apple καλά θα κάνει να την αποσύρει ή να βάλει rating στο appstore για το πόσο καλογραμμένη είναι η κάθε εφαρμογή/ αυτονομία κλπ. Ξεφτιλίζει το iphone
Άμα βγάλεις κ όλες τις εφαρμογές κ αφήσεις κλήσεις μηνύματα θα δεις κιαλλη βελτίωση .
Δοκίμασε και θα αλλάξεις γνώμη
Τελευταία επεξεργασία από: conili, 28/10/2019 - 12:15
Δημοσίευση 28/10/2019 - 12:31
Ευχαριστώ πολύ Νίκο.παντως απ ότι είδα ήταν στο όχι .ισως πρέπει να το κάνω όταν είναι συνδεδεμένο.Accessibility - Touch - Call Audio Routing.
Δημοσίευση 28/10/2019 - 12:43
Δημοσίευση 28/10/2019 - 12:57
ρε παιδιά χαλαρώστε με τα ειρωνικά σχόλια. Εγώ είχα background χρήση στο messenger ενώ δε θα έπρεπε. Το έβγαλα για να δω τι φταίει και είδα ότι είναι αυτό. Στη συνέχεια έβαλα το friendly αλλά δεν έστελνε ειδοποιήσεις και τελικά κατέληξα στο lite το οποίο είναι κορυφή. Που είναι το κακό; Έχω πάλι τις ίδιες λειτουργίες που εγώ θέλω χωρίς drain. Δοκιμάστε το κ μετά σχολιάστε για τον αν αξίζει.Συγγνώμη τώρα είδα 444ΜΒ για να κάνω like, share και να ανεβάζω φωτογραφίες; Παιχνίδια και ταινίες δεν πιάνουν τόσο χώρο...
Ευχαριστώ πολύ! Πραγματικά άλλη συσκευή μη σας πω πως και στο χέρι είναι ελαφρύτερη.
Έβγαλα τελείως facebook και messenger και 100% 5 ώρες τώρα. Δεν την παλεύει μία και τελικά δε φταίει το ios!!
Κάνω περισσότερη δουλειά χωρίς αντιπερισπασμούς ήδη από το πρωί. Ότι να ναι, η apple καλά θα κάνει να την αποσύρει ή να βάλει rating στο appstore για το πόσο καλογραμμένη είναι η κάθε εφαρμογή/ αυτονομία κλπ. Ξεφτιλίζει το iphone
Δημοσίευση 28/10/2019 - 13:14
Καταρχήν δεν το λέω λόγω hate προς εσάς . Γραπτός λόγος παρεξηγείται .Συγγνώμη τώρα είδα 444ΜΒ για να κάνω like, share και να ανεβάζω φωτογραφίες; Παιχνίδια και ταινίες δεν πιάνουν τόσο χώρο...
Δημοσίευση 28/10/2019 - 13:36
Αυτες οι ρυθμισεις φιλε μου ειναι συνηθως απο την ιδια την συσκευη η απο καποια τυχον εφαρμογη που συνδεονται για επεξεργασια των ρυθμισεων.Ναι έτσι το έχω.σε λίγο που θα κατέβω στη μηχανή θα το δοκιμάσω.γιατι εχθές μου απάντησε ένα τηλεφώνημα χωρίς να το καταλάβω!
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες