messenger lite for ios (από Τουρκικό appstore) και έχει και darkmode
Ας ελπίσουμε να μην έχει την ίδια κατανάλωση με το άλλο
πως ενεργοποιειται το dark mode? δεν το βρισκω πουθενα
Δημοσίευση 28/10/2019 - 14:51
messenger lite for ios (από Τουρκικό appstore) και έχει και darkmode
Ας ελπίσουμε να μην έχει την ίδια κατανάλωση με το άλλο
πως ενεργοποιειται το dark mode? δεν το βρισκω πουθενα
Δημοσίευση 28/10/2019 - 15:01
ρε παιδιά χαλαρώστε με τα ειρωνικά σχόλια. Εγώ είχα background χρήση στο messenger ενώ δε θα έπρεπε. Το έβγαλα για να δω τι φταίει και είδα ότι είναι αυτό. Στη συνέχεια έβαλα το friendly αλλά δεν έστελνε ειδοποιήσεις και τελικά κατέληξα στο lite το οποίο είναι κορυφή. Που είναι το κακό; Έχω πάλι τις ίδιες λειτουργίες που εγώ θέλω χωρίς drain. Δοκιμάστε το κ μετά σχολιάστε για τον αν αξίζει.
Δηλαδη εβαλες το lite και ως προς το messenger τι εκανες ;
Υπάρχει facebook lite γιατι εμενα δεν μου το βγαζει στο App Store.
Δημοσίευση 28/10/2019 - 15:06
Δημοσίευση 28/10/2019 - 15:14
Πρέπει ν μπεις από του τουρκικό AppStore
Δηλαδη ;
Δημοσίευση 28/10/2019 - 16:35
Επανέρχομαι στο θέμα μιας και απάντηση δε πήρα για το πως να δουλεύει σωστά το messenger στο friendly app οπότε βρήκα άλλη λύση!
Όπως γνωρίζεται υπάρχει το Messenger lite αλλά υπάρχει μόνο στο store της Τουρκίας. Είναι πολύ μικρό σε μέγεθος, μόνο τα βασικά αλλά δουλεύει μια χαρά!
Για να το εγκαταστήσετε δε πρέπει να αλλάξετε το region του δικού σας ID γιατί το δοκίμασα και καταλαβαίνει ότι μπαίνω από Ελλάδα. Θα πρέπει να κάνετε ένα νέο ID με χώρα προέλευσης τη Τουρκία και να δώσετε μια πραγματική διεύθυνση στην ιστοσελίδα της apple στο τρόπο πληρωμής όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο,
https://www.youtube....h?v=-xwOaTYwCfs
Εν συνεχεία κάνετε logout από το itunes/appstore από το προφίλ σας στη συσκευή και login με το νέο και θα σας ζητηθεί πάλι τρόπο πληρωμής και βάλτε ξανά τα στοιχεία όπως στο βίντεο και θα είστε μια χαρά!!
Δηλαδη ;
Τελευταία επεξεργασία από: conili, 28/10/2019 - 16:36
Δημοσίευση 28/10/2019 - 16:59
Δημοσίευση 28/10/2019 - 17:05
Εξαρτάται τις ανάγκες σου και το πόσα θες να δώσειςΑπο iPhone 6s Plus , ποιο iphone μου προτείνεται να αγορασω , το 11 ή κατι παλαιότερο; ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: Giorgio2112, 28/10/2019 - 17:05
Δημοσίευση 28/10/2019 - 17:27
Απο iPhone 6s Plus , ποιο iphone μου προτείνεται να αγορασω , το 11 ή κατι παλαιότερο;
Εγώ θα αγόραζα το iPhone 11
Δημοσίευση 28/10/2019 - 17:50
Αφου τα κρατάς τόσα χρόνια πάρε το 11 pro κ κάτσε άλλα τόσαΑπο iPhone 6s Plus , ποιο iphone μου προτείνεται να αγορασω , το 11 ή κατι παλαιότερο;
Δημοσίευση 28/10/2019 - 18:00
Εάν φτάνει το μπάτζετ σου σίγουρα παίρνεις το 11pro και το κρατάς αλλά τόσα χρόνιαΑπο iPhone 6s Plus , ποιο iphone μου προτείνεται να αγορασω , το 11 ή κατι παλαιότερο;
Δημοσίευση 28/10/2019 - 18:24
Απλά κάπου κάπου θα πρέπει να μπαίνεις στο store για να κάνεις τις αναβαθμίσειςΕπανέρχομαι στο θέμα μιας και απάντηση δε πήρα για το πως να δουλεύει σωστά το messenger στο friendly app οπότε βρήκα άλλη λύση!
Όπως γνωρίζεται υπάρχει το Messenger lite αλλά υπάρχει μόνο στο store της Τουρκίας. Είναι πολύ μικρό σε μέγεθος, μόνο τα βασικά αλλά δουλεύει μια χαρά!
Για να το εγκαταστήσετε δε πρέπει να αλλάξετε το region του δικού σας ID γιατί το δοκίμασα και καταλαβαίνει ότι μπαίνω από Ελλάδα. Θα πρέπει να κάνετε ένα νέο ID με χώρα προέλευσης τη Τουρκία και να δώσετε μια πραγματική διεύθυνση στην ιστοσελίδα της apple στο τρόπο πληρωμής όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο,
Εν συνεχεία κάνετε logout από το itunes/appstore από το προφίλ σας στη συσκευή και login με το νέο και θα σας ζητηθεί πάλι τρόπο πληρωμής και βάλτε ξανά τα στοιχεία όπως στο βίντεο και θα είστε μια χαρά!!
Δημοσίευση 28/10/2019 - 18:27
Δημοσίευση 28/10/2019 - 18:46
RF forever
Δημοσίευση 28/10/2019 - 18:53
Και εγώ αυτό ήξερα ..Απλά κάπου κάπου θα πρέπει να μπαίνεις στο store για να κάνεις τις αναβαθμίσεις
Sent from my iPad using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 28/10/2019 - 18:54
Δημοσίευση 28/10/2019 - 18:57
Οι διαφορές από τις κανονικές ποιες είναι;Και εγώ αυτό ήξερα ..
Το περίεργο είναι ενώ το πρωί κατέβασα την lite εφαρμογή messenger-Facebook για να τις δοκιμάσω μπαίνοντας στο τουρκικό store, τώρα πριν 5 λεπτά που μπήκα στο ελληνικό store με τον κανονικό μου λογαριασμό , μου ήρθε ενημέρωση για update στο lite messenger .
Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είμαι στο ελληνικό store και να μου ζητάει ενημέρωση σε τουρκική εφαρμογή
Άλλαξε κάτι ;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες