ενδεχόμενος να είναι όπως το λες. Θα φανεί ενδεχόμενος τις επόμενες μέρες που θα το αναφέρουν και άλλοι.
iOS 13
Δημοσίευση 01/04/2020 - 23:00
Ad
Δημοσίευση 01/04/2020 - 23:07
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 02/04/2020 - 18:55
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 02/04/2020 - 19:05
Δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι από την apple αλλά από την Vodafone που απλά δεν ασχολείται .
Δημοσίευση 02/04/2020 - 20:48
Δημοσίευση 02/04/2020 - 21:50
Ευχαριστώ ΝίκοAppStore - πάνω δεξιά στο Profile - Manage Subscriptions.
Δημοσίευση 03/04/2020 - 09:58
Καλήμερα σε όλοι την παρέα μια ερώτηση σε εσάς που είστε πιο ψαγμένοι. Έχω ένα iphone 8 με ios 12.4.1 να κάνω αναβάθμιση στο 13.4 η να κάτσω εκεί που είμαι. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά
Δημοσίευση 03/04/2020 - 14:19
Παιδιά για μένα βρήκα λύση με την κατανάλωση μπαταρίας. 1) έκλεισα τις γνωστοποιήσεις του email διότι δε με ενδιαφέρει να ενημερώνομαι άμεσα. Είμαι σίγουρος ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο διότι επειδή δέχομαι συχνά email μου έβγαζε συνέχεια τον κόκκινο αριθμό που δηλώνει τα πόσα email δεχόμαστε. Σε προηγούμενες εκδόσεις δε το είχα αυτό και είναι κάτι που έφτιαξε η apple με τις αναβαθμίσεις αλλά μάλλον μου έφαγε τη μπαταρία. 2) έκλεισα την "ώθηση" ώστε να γίνεται μετάκληση αυτόματα.
Ο συνδυασμός των 2 με έφερε σε πολύ καλά επίπεδα της μπαταρίας σε σχέση με τη χρήση. Έκανα δοκιμές 2 ημερών πριν το γράψω εδώ. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι δε πέφτει η αναμονή όταν το κινητό είναι με κλειστή οθόνη ενώ πριν έπεφτε...
Δημοσίευση 03/04/2020 - 17:15
ξέχασα να προσθέσω πως όσοι δεν έχετε καλό σήμα 4G μπορείτε να το γυρίσετε σε 3G. Σε νορμάλ browsing δεν είδα διαφορά μιας και το 4G επειδή πλέον το έχουν όλοι έχει καταντήσει αργό και αυτό! Επίσης στις κλήσεις είδα πως η συσκευή ζεσταίνεται λιγότερο σε 3G άρα λιγότερη κατανάλωση! Δοκιμάστε αυτό όπως και τα παραπάνω και νομίζω θα στρώσει σε όσους έχετε θέματα!
Δημοσίευση 03/04/2020 - 22:19
Καλησπέρα, εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιώ το WiFi calling στην Vodafone διότι στο σπίτι το σήμα είναι κακό. Εδώ και 20 ημέρες είχα θέμα με συνεχής διακοπές, είχα επικοινωνήσει με την Vodafone και είχαμε κάνει σχεδόν τα πάντα. σχεδόν ... χωρίς λύση. Χθες λοιπόν επικοινωνώντας με ένα παλικάρι στην Vodafone μου είπε τι να κάνω προσωρινά διότι είναι σε επικοινωνία με την apple για να βρεθεί λύση στο επόμενο update, πηγαίνετε ομιλία και δεδομένα, και πατάτε 4G Volte ανενεργό , το πρόβλημα με διακοπές ή κακή ποιότητα ήχου διορθώνεται. Ελπίζω να βοήθησα όποιον έχει θέμα για να είμαστε ήρεμοι μέσα στο σπίτι.
Δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι από την apple αλλά από την Vodafone που απλά δεν ασχολείται .
Δυστυχως και εγω εχω προβλημα με το wifi calling της Cosmote απο την αρχη της αναβαθμισης σε Ios 13. Συγκεκριμενα οταν δεν χρησιμοποιω την συσκευη και ειναι σε αδρανεια δεν λειτουργει καθολου η υπηρεσια και οι κλησεις ερχονται σε μηνυμα μολις ξεκλειδωσω την συσκευη! Οσες φορες μιλησα με την εξυπηρετηση πελατων μου λενε οτι ειναι θεμα λογισμικου οτι επικοινωνουν με την apple και προσπαθουν να το λυσουν.
Δημοσίευση 04/04/2020 - 06:23
Το ίδιο ακριβώς και σε μενα. Προς το παρον το απενεργοποίησα γιατι ηταν πολυ ενοχλητικόΔυστυχως και εγω εχω προβλημα με το wifi calling της Cosmote απο την αρχη της αναβαθμισης σε Ios 13. Συγκεκριμενα οταν δεν χρησιμοποιω την συσκευη και ειναι σε αδρανεια δεν λειτουργει καθολου η υπηρεσια και οι κλησεις ερχονται σε μηνυμα μολις ξεκλειδωσω την συσκευη! Οσες φορες μιλησα με την εξυπηρετηση πελατων μου λενε οτι ειναι θεμα λογισμικου οτι επικοινωνουν με την apple και προσπαθουν να το λυσουν.
Τελευταία επεξεργασία από: dimpup, 04/04/2020 - 06:24
Δημοσίευση 04/04/2020 - 06:59
Δημοσίευση 04/04/2020 - 07:51
Με xs και iOS 13.4 δεν έχω κάποιο θέμα με την COSMOTE σε αντίθεση με Vodafone υπάρχουν φορές που είναι αδύνατον η ομιλία .Δυστυχως και εγω εχω προβλημα με το wifi calling της Cosmote απο την αρχη της αναβαθμισης σε Ios 13. Συγκεκριμενα οταν δεν χρησιμοποιω την συσκευη και ειναι σε αδρανεια δεν λειτουργει καθολου η υπηρεσια και οι κλησεις ερχονται σε μηνυμα μολις ξεκλειδωσω την συσκευη! Οσες φορες μιλησα με την εξυπηρετηση πελατων μου λενε οτι ειναι θεμα λογισμικου οτι επικοινωνουν με την apple και προσπαθουν να το λυσουν.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)