iOS 13
Δημοσίευση 18/04/2020 - 11:12
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ad
Δημοσίευση 20/04/2020 - 19:43
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!! Αντιμετωπίζω το πρόβλημα που φαίνεται στο βίντεο. Το έχει παρατηρήσει κανεις άλλος;; Εγώ από εποχής iPhone 4 με iOS 5 ήξερα ότι το lock sound εξαρτάται από το volume του ringer. Έχει αλλάξει κάτι με τη 13.4.1;; Με iPhone XS είμαι.
Δημοσίευση 20/04/2020 - 22:16
Σε 11 pro max δεν έχω τέτοιο θέμα
Δημοσίευση 20/04/2020 - 22:32
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 21/04/2020 - 08:44
https://youtu.be/fuKCPe5JLCw
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!! Αντιμετωπίζω το πρόβλημα που φαίνεται στο βίντεο. Το έχει παρατηρήσει κανεις άλλος;; Εγώ από εποχής iPhone 4 με iOS 5 ήξερα ότι το lock sound εξαρτάται από το volume του ringer. Έχει αλλάξει κάτι με τη 13.4.1;; Με iPhone XS είμαι.
Καλημέρα. Δοκίμασε από ρυθμίσεις>ήχοι και απτικά την ενεργοποίηση του διακόπτη αλλαγή με κουμπιά.
Δημοσίευση 21/04/2020 - 08:46
Το δοκίμασα αυτό που λέει δεν πιάνει. Δοκίμασα μια λύση που έγραφε ένας στο macrumors. Μπαίνεις σε μια εφαρμογή να παίξει μουσική κλείνεις τελειώνεις την ένταση, βγαίνεις από την εφαρμογή, και στρώνει μετά.Καλημέρα. Δοκίμασε από ρυθμίσεις>ήχοι και απτικά την ενεργοποίηση του διακόπτη αλλαγή με κουμπιά.
Δημοσίευση 23/04/2020 - 15:02
Καλησπέρα σας και Χριστός ανέστη,
Θα ήθελα λίγο τη βοήθειά σας σχετικά με την αναβάθμιση.Μου είχε βγάλει πριν εβδομαδες να παω σε 13.4 αλλά δεν την έκανα με τοσα bugs που διάβασα οτι υπάρχουν.Σήμερα τσέκαρα και έχει βγάλει την 13.4.1..Να τολμήσω να την κάνω σε iPhone 11 η θα αρχίσουν τα ''παράξενα'' απο κει που είναι όλα καλά;
Επίσης πολλές φορές έχετε αναφερθεί στον σωστό τρόπο εγκατάστασης μιας αναβάθμισης,αλλά ποτέ δεν κατάλαβα ακριβώς...κάτι διάβαζα για restore μετα την αναβάθμιση κλπ,να μην την κάνω ΟΤΑ και κάτι τέτοια..Επειδή δε μπορώ να βρω κάτι σχετικό,μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Δημοσίευση 23/04/2020 - 15:07
Θα ήθελα λίγο τη βοήθειά σας σχετικά με την αναβάθμιση.Μου είχε βγάλει πριν εβδομαδες να παω σε 13.4 αλλά δεν την έκανα με τοσα bugs που διάβασα οτι υπάρχουν.Σήμερα τσέκαρα και έχει βγάλει την 13.4.1..Να τολμήσω να την κάνω σε iPhone 11 η θα αρχίσουν τα ''παράξενα'' απο κει που είναι όλα καλά;
Επίσης πολλές φορές έχετε αναφερθεί στον σωστό τρόπο εγκατάστασης μιας αναβάθμισης,αλλά ποτέ δεν κατάλαβα ακριβώς...κάτι διάβαζα για restore μετα την αναβάθμιση κλπ,να μην την κάνω ΟΤΑ και κάτι τέτοια..Επειδή δε μπορώ να βρω κάτι σχετικό,μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Κατεβάζεις απο εδώ το IPSW, πατημένο Shift μετά και πατάς Restore όπου επιλέγεις το αρχείο.
1. iOS 13 χωρίς Bugs δε γίνεται.
2. Αν εκεί που είσαι δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, δεν υπάρχει λόγος να αναβαθμίσεις.
Δημοσίευση 23/04/2020 - 15:25
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι μερικές φορές π.χ στο insta αν μπω απο notification απαντησω και πάω πίσω σε όλα τα μηνύματα,ή αν παίζω στο fb κάποιο παιχνίδι και χρησιμοποιήσω πληκτρολόγιο,bugάρει..δεν ανταποκρίνεται μόλις εξαφανιστει το πληκτρολόγιο τίποτα και πρέπει να ανοιγοκλείσω την εφαρμογή για να έρθει στα καλά της. π.χ αν δεν κατάλαβες τι εννοώ. παίζω ''το τεστ'' απαντάω,αν γράψω σχόλιο και πατήσω αποστολή δεν το στέλνει καν και δεν μπορώ ούτε να πατήσω επόμενη ερώτηση..τι μπορούμε να κάνουμε; μήπως επειδή έκανα restore απ το Χ στο οποίο είχα το ίδιο θέμα και μου άλλαξαν οθόνη δωρεάν -harware θεμα- και δεν είχα κάνει τότε επαναφορά η κάτι έχει μείνει στο νεο; όλα τα τρελά σενάρια σκέφτομαι χαχαχα
Δημοσίευση 23/04/2020 - 23:07
Οταν με το καλο βγει η τελικη του iOS 13 κι ειναι καλη (εδω γελαμε) τοτε κανε ενα set up as new τη συσκευη σου και συγχρόνισε τα παντα χωρις να κανεις restore απο backup γιατι μαλλον εχεις bugs απο προηγούμενες εκδόσεις. Απλα φρόντισε να αποθηκευεις τα παντα που ισως χρειαστείς.
Τελευταία επεξεργασία από: YAz, 23/04/2020 - 23:10
Δημοσίευση 28/04/2020 - 06:09
Δημοσίευση 28/04/2020 - 17:11
Δημοσίευση 28/04/2020 - 20:52
Δημοσίευση 29/04/2020 - 19:08
H Apple άλλαξε την αρίθμηση.
Τελευταία επεξεργασία από: christos1414, 29/04/2020 - 19:16
Ad