Τελικά όπως φαίνεται το Exploit θα υποστηρίξει εξ' αρχής και τις προηγούμενες εκδόσεις απο την 13.3.
Δημοσίευση 10/02/2020 - 14:03
Καλησπερα εχω iphone X 13.2.2 jailbreak me checkra1n παραμενω εδω η' ανεβαινω 13.3?
Και αν ανεβω 13.3 θα εχω μετα jailbreak οποτε κυκλοφορισει?
Τελευταία επεξεργασία από: mairicutolozkz6097, 10/02/2020 - 14:04
Δημοσίευση 10/02/2020 - 14:06
Καλησπερα εχω iphone X 13.2.2 jailbreak me checkra1n παραμενω εδω η' ανεβαινω 13.3?
Δημοσίευση 10/02/2020 - 14:11
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση sirgeorge επειδή δεν τα καταλαβαίνω που θα ψάξω sorry
αρα πάω 13.3 και κάνω jailbreak με checkra1n ?
Δημοσίευση 10/02/2020 - 14:14
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση sirgeorge επειδή δεν τα καταλαβαίνω που θα ψάξω sorry
αρα πάω 13.3 και κάνω jailbreak με checkra1n ?
Δημοσίευση 10/02/2020 - 14:17
Ξέρεις γιατί ρωτάω και δεν πολύ κατάλαβα οκ κάνω κανονικά στην 13.3 jailbreak με checkra1n όλα καλα
αλλα αν σε λίγο καιρό βγει το unc0ver της μπορώ και εγώ με unc0ver ή θα μείνω με το checkra1n?
Δημοσίευση 10/02/2020 - 15:01
Και γιατί να αλλάξεις από checkra1n?την ίδια δουλειά κάνουν όλα τα tweaks δουλεύουν η μόνη διαφορά είναι ότι το ένα λήγει σε 7 μέρες το άλλο ποτε!!θα μου πεις θέλεις πισι για checkra1n ναι αλλά βλέπεις τι τραβάνε οι υπόλοιποι με το uncover..διαλέγεις και παίρνεις.οτι σε βολεύει εσεναΞέρεις γιατί ρωτάω και δεν πολύ κατάλαβα οκ κάνω κανονικά στην 13.3 jailbreak με checkra1n όλα καλα
αλλα αν σε λίγο καιρό βγει το unc0ver της μπορώ και εγώ με unc0ver ή θα μείνω με το checkra1n
Τελευταία επεξεργασία από: sirgeorge, 10/02/2020 - 15:02
Δημοσίευση 10/02/2020 - 15:06
Ξέρεις γιατί ρωτάω και δεν πολύ κατάλαβα οκ κάνω κανονικά στην 13.3 jailbreak με checkra1n όλα καλα
αλλα αν σε λίγο καιρό βγει το unc0ver της μπορώ και εγώ με unc0ver ή θα μείνω με το checkra1n?
Το unc0ver θα αφορά Α12 - Α13 συσκευές.
Για τις υπόλοιπες υπάρχει ήδη εργαλείο.
Δημοσίευση 10/02/2020 - 15:17
Το unc0ver θα αφορά Α12 - Α13 συσκευές.
Για τις υπόλοιπες υπάρχει ήδη εργαλείο.
thank you Niko
Δημοσίευση 10/02/2020 - 16:56
εχω iphone 7 plus 13.3 επειδη δεν καταλαβα υπαρχουν δυο τροποι? με uncover kai checkra1n ? δοκιμασα με λινουξ το checkra1n αλλα δεν μου εγινε. κολλαει στο τελευταιο βημα . Τι να κανω λετε?
Δημοσίευση 12/02/2020 - 02:09
Μιας και τα tvOS Profiles δε λειτουργούν πλέον εξαιτίας των αλλαγών της Apple, παρακάτω με θα δούμε με 2-3 βήματα το μπλοκάρισμα των iOS Updates σε μη JBoken συσκευή. Όλα αυτά μέχρι ο pwn Να δώσει το τιμημένο και όλα να πάρουν το δρόμο τους.
Bonus: Μπλοκάρισμα των διαφημίσεων σε YouTube και Spotify.
Συνοπτικά τα αρχεία. Τα ανοίγουμε και κατεβάζουμε απο Safari.
iOS Update & YouTube Ads & Spotify Ads
_____
- Κατεβάζουμε το DNSCloak και πατάμε στις 3 παύλες.
- Επιλέγουμε το Blacklist & Whitelist.
- Εν/ποιούμε το Blacklist και Blaclist log, πατάμε στο Pick Blacklist File όπου και επιλέγουμε το αντίστοιχο αρχείο που κατεβάσαμε.
- Πάμε πίσω και βρίσκουμε το cloudflare, το επιλέγουμε για να γίνει εγκατάσταση το Profile και είμαστε έτοιμοι.
Μιας και τα tvOS Profiles δε λειτουργούν πλέον εξαιτίας των αλλαγών της Apple, παρακάτω με θα δούμε με 2-3 βήματα το μπλοκάρισμα των iOS Updates σε μη JBoken συσκευή. Όλα αυτά μέχρι ο pwn Να δώσει το τιμημένο και όλα να πάρουν το δρόμο τους.
Bonus: Μπλοκάρισμα των διαφημίσεων σε YouTube και Spotify.
Συνοπτικά τα αρχεία. Τα ανοίγουμε και κατεβάζουμε απο Safari.
iOS Update & YouTube Ads & Spotify Ads
_____
- Κατεβάζουμε το DNSCloak και πατάμε στις 3 παύλες.
- Επιλέγουμε το Blacklist & Whitelist.
- Εν/ποιούμε το Blacklist και Blaclist log, πατάμε στο Pick Blacklist File όπου και επιλέγουμε το αντίστοιχο αρχείο που κατεβάσαμε.
- Πάμε πίσω και βρίσκουμε το cloudflare, το επιλέγουμε για να γίνει εγκατάσταση το Profile και είμαστε έτοιμοι.
το κόκκινο 1 δε φεύγει ?
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες