Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

iPhone 11 Pro/Max: Επίσημη παρουσίαση - Τιμές στην Ελλάδα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1736 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#361   spacegucci

spacegucci

iPH Member

• 230 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/09/2019 - 17:16

Πέρασα από Istorm Τσιμισκή και Public και δεν έχουν ούτε στη βιτρίνα!! Αλήθεια, πήραν κανέναν από Istorm Θεσσαλονίκη για παραλαβή ;

Ναι εμένα με καλέσανε να περάσω την Παρασκευή

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#362   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 665 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 24/09/2019 - 17:25

Ναι εμένα με καλέσανε να περάσω την Παρασκευή

Ποιό έβαλες ; Σόρρυ που ρωτάω εδώ αλλά τα pm σου είναι γεμάτα..Και πότε το έβαλες αν θέλεις να μου πεις;

#363   spacegucci

spacegucci

iPH Member

• 230 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2019 - 17:37

Ποιό έβαλες ; Σόρρυ που ρωτάω εδώ αλλά τα pm σου είναι γεμάτα..Και πότε το έβαλες αν θέλεις να μου πεις;

Έβαλα την Παρασκευή το βράδυ ( περίπου 00:45 γιατί το site είχε κρασάρει) ένα iPhone Pro Max 256 μαύρο

#364   xkoctakizgr21

xkoctakizgr21

iPH newbie

• 73 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 24/09/2019 - 17:55

ήρθε ειδοποίηση σε μένα και πλήρωσα (με link στο email) όπως πέρσι και μου είπε ότι θα είναι ετοιμοπαράδοτο δηλαδή Παρασκευή και είπε θα στείλει νωρίτερα την εντολή στον κούριερ (Pro Max 256 Midnight Green) η παραγγελία είχε γίνει ξημερώματα...

με πήραν τηλ και εμένα από πλαίσιο που χα κάνει προπαραγγελία και μου παν να πληρώσω, παρασκευή θα τα χω.

#365   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 665 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2019 - 17:56

Έβαλα την Παρασκευή το βράδυ ( περίπου 00:45 γιατί το site είχε κρασάρει) ένα iPhone Pro Max 256 μαύρο

Ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ το έβαλα 22δευτερα μετά τις 12 και δεν με ειδοποίησαν ακόμα.Και σήμερα που πήγα από εκεί δεν μου είπαν έλα την Παρασκευή , παρά μόνο ότι θα σας πάρουμε τηλέφωνο...Δεν με βλέπω και από εδώ καλά..Φάγαμε πιστόλι και από Amazon,χαχα Θα πάω για τζόκερ !

#366   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.030 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 24/09/2019 - 18:01

έχω κάνει προπαραγγελια από Πλαίσιο το Hulk Pro max !!! ( πρασινουλι ) 

έχω λάβει ένα email απλα με εναν κωδικο , 

τι θα πρέπει να περιμένω μετά ? 

#367   spacegucci

spacegucci

iPH Member

• 230 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2019 - 18:07

Ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ το έβαλα 22δευτερα μετά τις 12 και δεν με ειδοποίησαν ακόμα.Και σήμερα που πήγα από εκεί δεν μου είπαν έλα την Παρασκευή , παρά μόνο ότι θα σας πάρουμε τηλέφωνο...Δεν με βλέπω και από εδώ καλά..Φάγαμε πιστόλι και από Amazon,χαχα Θα πάω για τζόκερ !

Αριθμό επιβεβαίωσης της κράτησης έλαβες?

Την Δευτέρα έκανα και την κατάθεση, ίσως αυτό να έχει κάποια σημασία.

Αν και στο Istorm είναι πολύ έντιμοι με τις λίστες προτεραιότητας.

#368   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 24/09/2019 - 18:12

Παιδια επειδη στο xs εχω βαλει esim γνωριζεται αν κατα τη μεταφορα δεδομενων περνιεται και η esim η θα πρεπει να βγαλω αλλη?

#369   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/09/2019 - 18:26

ήρθε ειδοποίηση σε μένα και πλήρωσα (με link στο email) όπως πέρσι και μου είπε ότι θα είναι ετοιμοπαράδοτο δηλαδή Παρασκευή και είπε θα στείλει νωρίτερα την εντολή στον κούριερ (Pro Max 256 Midnight Green) η παραγγελία είχε γίνει ξημερώματα...

Τι link για πληρωμή είναι αυτό που σου ήρθε, είχες βάλει πληρωμή με κάρτα; Εγώ έβαλα αντικαταβολή και παραλαβή από κατάστημα και μου ήρθε μόνο ένα κουπόνι προπαραγγελίας με κωδικό στο mail, συν ένα mail από κάποιο συνεργάτη τους ότι είμαι σε σειρά προτεραιότητας και μόλις έρθει θα με ειδοποιήσουν αμέσως.

Πάντως και πέρσι με αυτό το κουπόνι μόνο, παρέλαβα την πρώτη μέρα κυκλοφορίας, κανονικά.

Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 24/09/2019 - 18:29

#370   georgeapostolo

georgeapostolo

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2019 - 18:36

Καλησπέρα!! Εγώ έδωσα στον Κωτσόβολο 80% τα εκατό τις τιμή του για το pro max space gray 18/09 δηλαδή πριν ανοίξουν οι προπαραγγελίες και δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο μέχρι τώρα και σε ερώτηση που τους έκανα σήμερα μου είπαν ότι δεν έχουν μπει ακόμα στην αποθήκη λογικά θα το πάρω 27/09 επειδή έχω σχεδόν εξοφλήσει το ποσό αλλιώς από την άλλη βδομάδα ...αν με πάνε από την άλλη βδομάδα απλός δεν ξαναπατάω σε αυτούς

#371   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 665 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2019 - 18:37

Αριθμό επιβεβαίωσης της κράτησης έλαβες?

Την Δευτέρα έκανα και την κατάθεση, ίσως αυτό να έχει κάποια σημασία.

Αν και στο Istorm είναι πολύ έντιμοι με τις λίστες προτεραιότητας.

Ναι έλαβα αμέσως και τους την έδειξα και σήμερα. Και το παιδί στο κατάστημα το είδε αλλά μου είπε ότι δεν είχε τις προπαραγγελίες πρόχειρες (ήταν απόγευμα) και να καλέσω το πρωί . Για την πληρωμή επειδή θα κοπεί τιμολόγιο μου είχαν πει να μην το πληρώσω αν δεν με καλέσουν. Έτσι έγινε και πέρυσι που πήρα δυο iphone xs max. Με κάλεσαν , έκοψαν τιμολόγιο , πληρώθηκαν και παρέλαβα στις 27/9. Ακριβώς ένα χρόνο πριν .. Φέτος κάτι δεν μου αρέσει...

#372   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2019 - 18:49

Καλησπέρα!! Εγώ έδωσα στον Κωτσόβολο 80% τα εκατό τις τιμή του για το pro max space gray 18/09 δηλαδή πριν ανοίξουν οι προπαραγγελίες και δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο μέχρι τώρα και σε ερώτηση που τους έκανα σήμερα μου είπαν ότι δεν έχουν μπει ακόμα στην αποθήκη λογικά θα το πάρω 27/09 επειδή έχω σχεδόν εξοφλήσει το ποσό αλλιώς από την άλλη βδομάδα ...αν με πάνε από την άλλη βδομάδα απλός δεν ξαναπατάω σε αυτούς

Σε ποιον κωτσο πηγες;

#373   georgeapostolo

georgeapostolo

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2019 - 18:53

Σε ποιον κωτσο πηγες;

στην Ανθούπολη περιστερι .τωρα που πήρα τηλ στα κεντρικά μου είπαν θα παραλάβω Παρασκευή μεσημέρι

#374   stelpanta

stelpanta

iPH User

• 193 μηνύματα
  • Twitter:@upiter0330
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 24/09/2019 - 19:20

Καλησπερα,πηραν και εμενα χθες για να παραλαβω την Παρασκευή απο istorm θεσσαλονικη,iphone 11pro max 256 space,,παραγγελια ξημερωματα Παρασκευης ,καλοριζικα σε ολους !!

Τελευταία επεξεργασία από: stelpanta, 24/09/2019 - 19:21

#375   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 24/09/2019 - 19:21

Μπορεις να κανεις κρατηση στο ονομα σου και μετα πηγαινοντας εκει για παραλαβη να κοψεις τιμολογιο σε εταιρια ( ξαδερφου πχ) ετσι;

Τελευταία επεξεργασία από: metallurgy, 24/09/2019 - 19:22

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6