Σκεφτομαι την απογοητευση του υπαλληλου που θα του χαλασεις την χαρα να σου πει, λυπαμαι αλλα δεν εχετε τα απαιτουμενα δικαιολογητικα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 24/09/2019 - 20:30
Σκεφτομαι την απογοητευση του υπαλληλου που θα του χαλασεις την χαρα να σου πει, λυπαμαι αλλα δεν εχετε τα απαιτουμενα δικαιολογητικα.
Δημοσίευση 24/09/2019 - 20:44
Δημοσίευση 25/09/2019 - 09:33
Στα καλά νέα της ημέρας: Μίλησα με Istorm και μου είπαν πως είμαι οκ για Παρασκευή και πως με πήραν τηλέφωνο Δευτέρα μεσημέρι γιατί ήμουν ο πρώτος στη λίστα...Εγώ κλήση δεν είχα αλλά η αλήθεια είναι πως επειδή το έκλεισα λόγω πτήσης μπορεί να πήραν τότε και να μην ήρθε ειδοποίηση!!! Amazon από την άλλη άκυρο !! Μέχρι και τώρα έλεγε πως θα παραλάβω σήμερα και δεν είχε καν σταλεί ούτε και χρεωθεί η κάρτα!! Μόνο οι θήκες ήρθαν...
Δημοσίευση 25/09/2019 - 11:58
Δημοσίευση 25/09/2019 - 12:17
Και εμένα με πήραν από 2-3 εταιρείες που είχα κάνει προπαραγγελία και ζητούσαν χρήματα..με βάση τις εμπειρίες από προηγούμενα χρόνια και τι γράφονται εδώ (περίπτωση ακόμα να έχουν αρχίσει οι δόσεις ενός παιδιού από κώτσοβολο και κινητό να μην έχει δει για 2 μήνες) τους είπα ότι δεν πρόκειται να πληρώσω μια μπροστά..μόνο στο κατάστημα επί τόπου..
Δημοσίευση 25/09/2019 - 13:24
Εγω παιδια εδωσα 600 ευρω προκ και τα αλλα σε 5 δοσεις με κωτσο πλανο δοσεων με πηραν χθες και μ ειπαν οτι ο κουριερ θα τα παραλαβει απο τις αποθηκες 26-9 και θα το εχω παρασκευη ! Αν με δουλευουν τι να πω !Δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο καποιος να δωσει λεφτα (περί τα 600 που ειναι το 50% που ζητούσε ο κωτσο) για κατι το οποιο ουτε εχει παραλάβει ουτε ξερει ποτε θα παραλάβει με ακρίβεια και σιγουριά
Δεν το λεω για να κακολογησω αυτους που το κανανε και εγω ειχα κανει εκδήλωση ενδιαφέροντος σε δαύτους ,αλλα μολις ακουσα να μου ζητάνε κατι τετοιο απλα δεν πίστευα στα αυτιά μου
Δημοσίευση 25/09/2019 - 13:51
Πριν από μια ώρα πήγα Κωτσοβολο ..
παρασκευή πρωι θα είναι εκεί ... να πάω να το πάρω
iphone pro max 64 grey
Σήμερα μου ήρθε και θήκη απο otterbox
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: bill_2, 25/09/2019 - 13:54
Δημοσίευση 25/09/2019 - 13:53
Δημοσίευση 25/09/2019 - 15:17
Δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο καποιος να δωσει λεφτα (περί τα 600 που ειναι το 50% που ζητούσε ο κωτσο) για κατι το οποιο ουτε εχει παραλάβει ουτε ξερει ποτε θα παραλάβει με ακρίβεια και σιγουριά
Δεν το λεω για να κακολογησω αυτους που το κανανε και εγω ειχα κανει εκδήλωση ενδιαφέροντος σε δαύτους ,αλλα μολις ακουσα να μου ζητάνε κατι τετοιο απλα δεν πίστευα στα αυτιά μου
Πέρυσι είχα πάει στον Κωτσόβολο να πάρω το Apple Watch 4 ενώ είχε στο κατάστημα τα δείγματα. Για να το κλείσω με στείλανε ταμείο και το εβαλα στην κάρτα 6 δόσεων ενώ πέρασαν κοντά τρεις μήνες και είχα πληρώσει 3 δόσεις το ρολόι δεν είχε έρθει όποτε και το πήρα από αλλού, όταν πήγα να κάνω ακυρώσω παραγγελίας τους έδωσα την κάρτα μου και μου ειπαν ότι θα μπαίνουν πίσω τα χρήματα με δόσεις, πέρασαν 5 μήνες δεν μου επέστρεψαν ούτε ένα σεντς πήγα και τους έκανα αναμπουμπούλα και μου επέστρεψαν τα χρήματα με την μια. Όποτε ποτέ ξανά δεν θα ξανακλείσω κάτι με χρήματα. Το public που μου ζήτησε χρήματα έφαγε άκυροΕγω παιδια εδωσα 600 ευρω προκ και τα αλλα σε 5 δοσεις με κωτσο πλανο δοσεων με πηραν χθες και μ ειπαν οτι ο κουριερ θα τα παραλαβει απο τις αποθηκες 26-9 και θα το εχω παρασκευη ! Αν με δουλευουν τι να πω !
Δημοσίευση 25/09/2019 - 15:23
Καλησπέρα από εμένα. προπαραγγελία από κοτσώβολο αν θυμάμαι καλά την ημέρα που βγήκαν οι προπαραγγελίες. Μου ζήτησαν τα χρήματα με την μια μερικές μέρες μετά και τους τα μετέφερα με την μία επίσης. Με πήραν τηλέφωνο σήμερα ότι παραλαμβάνω από κούριερ την Παρασκευή. 700 ευρώ περίπου με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ. 11άρι 64gb μαύρο.
Δημοσίευση 25/09/2019 - 15:27
amazon αλλαξε η ημερομηνια απο 24-25 σε 27-30. Σε οσους σταλθηκε απο αμαζον πόσο χρόνο σας εκανε να ερθει τελικά? 2 μέρες?
τηλεφωνησα επισης σήμερα στο πλαισιο κ τους ζητησα να μου πουν σε ποιο μοντελο/χρωμα θα εχω παραδοση παρασκευή και χωρις να πληρωσω καποιο ποσο
μπήκα σε λιστα κ θα με ενημερώσουν αν υπαρχει κατι για παρασκευή και να προχωρησω μετα σε πληρωμή. η πιο τιμια αντιμετώπιση θα λεγα..
Δημοσίευση 25/09/2019 - 16:03
Δημοσίευση 25/09/2019 - 16:08
Συμφωνώ αλλά πως θα γίνει να το παραλάβεις τη στιγμή που το θες όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο λόγω περιορισμένων τεμαχίων; Δηλαδή αν ξέραμε ότι σε κάθε μαγαζί θα βρεις αυτό που θες τότε εκεί μαζί σουΡε παιδια δεν ειπα στο αν θα το εχετε παρασκευη η δευτερα
Αλλα το να πληρώσω ενα τετοιο ποσο χωρις να εχω το προϊόν στα χερια μου την ωρα που δινω τα χρηματα το θεωρω λιγο χαζο αυτο
Δημοσίευση 25/09/2019 - 16:16
Δημοσίευση 25/09/2019 - 16:35
Συμφωνώ αλλά πως θα γίνει να το παραλάβεις τη στιγμή που το θες όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο λόγω περιορισμένων τεμαχίων; Δηλαδή αν ξέραμε ότι σε κάθε μαγαζί θα βρεις αυτό που θες τότε εκεί μαζί σου
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες