Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

iPhone 11 Pro/Max: Επίσημη παρουσίαση - Τιμές στην Ελλάδα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1736 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#601   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.030 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 29/09/2019 - 10:24

Θέλω να ρωτήσω όσους το αγόρασαν . Όσοι είχατε πριν XS κι πηρατε to 11 pro κι οσοι ειχατε το XS max κι πηγατε 11 pro max . Εκτος απο την καμερα κι το ηχο , βρηκατε κατι που αξιζε για αυτη την μεταβαση ? γιατι εγω δεν θελω να δωσω + 550 ε ( εχω το XS max 256 gb = 850 e στο insomnia ) ..... χωρις καποια αλλα συν 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#602   sakissalonika

sakissalonika

iPH Contributor

• 900 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 29/09/2019 - 10:25

Εμένα το μόνο σημείο που με δυσκόλεψε είναι το πληκτρολόγιο. Τώρα πλέον η μετακίνηση του κέρσορα γίνεται μέσω του space bar.

Σε 7 και 7 plus με 13.1.1 μπορώ και μετακινώ τον κέρσορα πατώντας σε όλο το πληκτρολόγιο και όχι μόνο στο Space Bar.

#603   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.097 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 29/09/2019 - 10:29

Θέλω να ρωτήσω όσους το αγόρασαν . Όσοι είχατε πριν XS κι πηρατε to 11 pro κι οσοι ειχατε το XS max κι πηγατε 11 pro max . Εκτος απο την καμερα κι το ηχο , βρηκατε κατι που αξιζε για αυτη την μεταβαση ? γιατι εγω δεν θελω να δωσω + 550 ε ( εχω το XS max 256 gb = 850 e στο insomnia ) ..... χωρις καποια αλλα συν

Ο μόνο τρόπος για να αξίζει η μετάβαση είναι να κόψεις τιμολόγιο και παράλληλα να βρεις και μια προσφορά με επιστροφή μέσω κάρτας (όπως eurobank), μόνο έτσι θα κάνω μετάβαση, ειδάλλως είμαι μια χαρά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#604   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.030 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 29/09/2019 - 10:35

Κι εγώ δεν έχω παρά να συμφωνήσω στα λεγόμενα σου , είδα το iPhone 11 pro ( εχω το max ) κι δεν ξετρελαθηκα παντως 

#605   NASA

NASA

iPH Enthousiast

• 368 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2019 - 10:36

Σε 7 και 7 plus με 13.1.1 μπορώ και μετακινώ τον κέρσορα πατώντας σε όλο το πληκτρολόγιο και όχι μόνο στο Space Bar.

Και σε XS MAX 13.1.1

#606   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 665 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 29/09/2019 - 10:41

Έχοντας το Χ και το Xs max η αγορά του Pro Max δεν μου προκάλεσε τεράστια ρίγη συγκίνησης. Μετά από δύο μέρες χρήσης όμως έχω να πω τα εξής; Η διαφορά στην μπαταρία είναι αξιοσημείωτη. Κάτι που για μένα που το έχω ως εργαλείο δουλειάς είναι βασικό. Ο επεξεργαστής ελάχιστα ταχύτερος κάνει την εμπειρία χρήσης ακόμα καλύτερη σε λεπτομέρειες. Το σήμα μου είναι το ίδιο, με Vodafone τουλάχιστον. Οι κάμερες έχουν μεγάλη διαφορά. Ειδικά στις νυχτερινές λήψεις αυτό φαίνεται πια..Μπορούμε να βγάζουμε φωτογραφία νύχτα με ελάχιστο ή και με καθόλου φως.Είδα διαφορά στο wifi. Είναι ταχύτερο αλλά δεν ξέρω σίγουρα αν αυτό δε βελτιώθηκε εξαιτίας του ios 13. Θα το ελέγξω και στο Xs Max που τελευταία μου αργούσε.O ήχος επίσης είναι βελτιωμένος και μου φαίνεται πιο δυνατός ειδικά στο επάνω ηχείο σε σχέση με το Xs Max.Το 3d touch δεν το χρησιμοποιούσα πολύ αλλά έπιασα τον εαυτό μου να κάνει κάποιες κινήσεις. Το haptic μοιάζει απαλότερα ίδιο.Το χρώμα που διάλεξα είναι το space grey για πρώτη φορά μετά από χρόνια. Είναι τέλειο για μένα το ματ φινίρισμα και του έβαλα και την καφέ δερμάτινη θήκη της Apple. Τέλος, οι 3 κάμερες πίσω τελικά μου άρεσαν σχεδιαστικά και το τηλέφωνο ξεχωρίζει πλέον από όλα τα android που υιοθέτησαν το design του Χ. Εν κατακλείδι θα έλεγα ότι πρόκειται για καλή αναβάθμιση αλλά όχι κάτι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα αμέσως προηγούμενα μοντέλα. Αν το Xs Max ήταν σειρά S , το Pro Max θα το έλεγα SS.

#607   GeorgiosL

GeorgiosL

iPH Contributor

• 1.476 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2019 - 11:09

Πιστεύω πως αν κάποιος έχει το XS / XS MAX δε χρειάζεται ούτε να το πουλήσει για να πάρει το 11 PRO / PRO MAX βάζοντας τη διαφορά, ούτε να να δώσει 1100+ / 1300+ για να το αγοράσει. Οι διαφορές είναι καλές αλλά όχι τόσο ικανές για να σε βάλουν σε αυτού του ύψους τα έξοδα. Ο μόνος λόγος που θα το αγόραζα είναι αν έμενα Αγγλία με την εταιρεία THREE που σου δίνει το iPhone 11 Pro Max με 79 λίρες upfront cost και 59 λίρες πάγιο με (πραγματικά) unlimited data και (πραγματικά) unlimited sms/calls χωρίς πολιτικές ορθών χρήσεων κτλ. Οι δικές μας εταιρείες κινητής απλά βαράνε στο ψαχνό της τσέπης.  

Συνημμένα αρχεία

#608   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 29/09/2019 - 11:37

Αυτό που σε βάζει το μικρόβιο τις αλλαγής είναι κατά κύριο λόγο η μπαταρία που έχει τρελή διαφορά για μια γενιά μετά μοντέλο και η κάμερα που πλέον την χρησιμοποιείς σε όλες τις συνθήκες χωρίς να σε ζορίζει όπως τα προηγούμενα σε χαμηλό φωτισμό .κατα τα αλλά έχει διάφορες δευτερεύοντες πχ καλύτερο ήχο ,πιο γρήγορο ,μέσα ο ταχύ φορτιστής και άλλες μικροαλλαγές .αν αξίζει είναι στο πως το βλέπει ο καθένας .

#609   imob

imob

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 29/09/2019 - 12:58

Έχοντας το Χ και το Xs max η αγορά του Pro Max δεν μου προκάλεσε τεράστια ρίγη συγκίνησης. Μετά από δύο μέρες χρήσης όμως έχω να πω τα εξής; Η διαφορά στην μπαταρία είναι αξιοσημείωτη.

Με την χρήση που κανεις, η μπαταρία ποσο σου κρατάει;

#610   dandri

dandri

iPH Contributor

• 908 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2019 - 15:40

Πιστεύω πως αν κάποιος έχει το XS / XS MAX δε χρειάζεται ούτε να το πουλήσει για να πάρει το 11 PRO / PRO MAX βάζοντας τη διαφορά, ούτε να να δώσει 1100+ / 1300+ για να το αγοράσει. Οι διαφορές είναι καλές αλλά όχι τόσο ικανές για να σε βάλουν σε αυτού του ύψους τα έξοδα. Ο μόνος λόγος που θα το αγόραζα είναι αν έμενα Αγγλία με την εταιρεία THREE που σου δίνει το iPhone 11 Pro Max με 79 λίρες upfront cost και 59 λίρες πάγιο με (πραγματικά) unlimited data και (πραγματικά) unlimited sms/calls χωρίς πολιτικές ορθών χρήσεων κτλ. Οι δικές μας εταιρείες κινητής απλά βαράνε στο ψαχνό της τσέπης.  

Εγώ που έχω 7 plus, θέλω μια περιουσία!!

#611   sakissalonika

sakissalonika

iPH Contributor

• 900 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 29/09/2019 - 16:43

Εγώ που έχω 7 plus, θέλω μια περιουσία!!

Και εγώ το ίδιο έχω και το ίδιο σκεφτόμουν

#612   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 665 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 29/09/2019 - 17:25

Με την χρήση που κανεις, η μπαταρία ποσο σου κρατάει;

Δύο γεμάτες μέρες και περισσεύει κιόλας. Έχω πολλά mail, bluetooth always on με ρολόι και airpods, αρκετή ομιλία τα πρωινά και χρήση 4g κυρίως το μεσημέρι.Το βράδυ αφήνω ανοιχτό μόνο το wifi. Και το           xs max 2 μέρες με πήγαινε αλλά στο τέλος της δεύτερης ήμουν με 20-10 %...Τώρα είδα 35 με 30 %. Και υπόψιν ότι την πρώτη μέρα έκανε τα updates και restore from icloud.

#613   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.805 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2019 - 17:29

Πιστευω παλι Silver θα προτιμουσα (οριακα) αν και στην αρχη το dark ο Θεος να το κανει green με τραβηξε.Στο unboxing φαινεται αρκετα καλα

#614   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2019 - 18:22

Μια χαρά είναι το πράσινο. Εγώ το συνήθισα και πλέον μου αρέσει. Και ναι είναι πράσινο παιδιά. Σκούρο μεν αλλά πράσινο και διαφορετικό

#615   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.013 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2019 - 18:28

Η μπαταρία στο max ειναι  α τ ε λ ε ι ω τ η

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas