Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

iPhone 11 Pro/Max: Επίσημη παρουσίαση - Τιμές στην Ελλάδα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1736 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#751   Karanir

Karanir

iPH Enthousiast

• 399 μηνύματα
  • Twitter:@Karanir
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 04/10/2019 - 21:01

Στο istorm μου είπαν ότι τα 64αρια δε πουλάνε καθόλου, όλοι παίρνουν 256..στο public το αντίθετο ακριβώς...τι να πεις?

Από έναν έμπορο δεν θα περίμενα να πει κάτι διαφορετικό. Αν κρίνω από την γενική έλλειψη που παρουσιάζετε στις μεγάλες αλυσίδες τότε όλα πουλάνε.

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#752   Kbls

Kbls

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 04/10/2019 - 23:26

Εχω προπαραγγειλει απο Πλαίσιο. πέρασα σήμερα απο κατάστημα και μου είπαν οτι pro max δεν έχουν πάρει κανένα ως τωρα. ξέρει κανεις αν ισχύει;

#753   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 770 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 05/10/2019 - 08:39

Εχω προπαραγγειλει απο Πλαίσιο. πέρασα σήμερα απο κατάστημα και μου είπαν οτι pro max δεν έχουν πάρει κανένα ως τωρα. ξέρει κανεις αν ισχύει;

Και πριν από λίγο είδα έναν γάιδαρο να πετάει! Ξέρεις αν ισχύει κάτι τέτοιο ή μήπως ήταν ο Ντάμπο το ελεφαντάκι και δεν είδα καλά, γιατί πετούσε πολύ ψηλά?

Συγγνώμη φίλε, αλλά πιο πιθανό είναι να λέω αλήθεια παρά αυτοί. Είναι απίστευτο, το ποσό εύκολο έχουν το ψέμα όταν θέλουν να σε ξεφορτωθούν. Και μη μου πει κανείς ότι τους έχουν πρήξει! Ο σωστός και ικανός πωλητής εκεί φαίνεται, στο πώς διαχειρίζεται τον πελάτη που ζητάει επίμονα ένα προϊόν.

Υ.Γ.: Βέβαια, θα μπορούσα να δώσω και ένα πιο εύγλωττο παράδειγμα, για να μη γράφω ακόμη ένα σχόλιο. Ότι δηλαδή κάποιον admin μπήκε να δει το σάιτ που έχει στήσει και ενημέρωσε τα πεδία με τα τηλέφωνα και τα νέα iPad για να ενημερώσουμε το προφίλ μας. Ξέρεις αν ισχύει κάτι τέτοιο... αλλά δεν ήθελα να γίνω πικρόχολος πρωί πρωί. 

Τελευταία επεξεργασία από: BIOXALK, 05/10/2019 - 08:46

#754   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 05/10/2019 - 09:22

Σας βλέπω να ρωτάτε για 64GB ή 256GB ή 512GB και κοιτάω το δικό μου το 8αρι 64GB. Ελεύθερα 39,8GB

Σε αντίθεση με το iCloud που είμαι full 185/200GB και υπόλοιπο μόλις 15GB!!! Από ότι φαίνεται πάω για τα 2Τ αλλά είναι 10,00€ / μήνα που θα προστεθούν στα Netflix / MS OFFICE / AutoCAD / Acrobat Pro / ACE ERP / ... και σίγουρα κάποιο ξεχνάω. Αλλά πρέπει να γίνει κι αυτό.

Συμπέρασμα, δείτε τις ανάγκες σας και πράξτε ανάλογα. 

#755   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 05/10/2019 - 09:40

Παιδες μεγάλη ταλαιπωρία φέτος! Προπαραγγελία iphone 11 pro max 64gb μαύρο πληρωμένη με πλάνο δόσεων από Κωτσόβολο στις 12/9 ακόμα να παραλάβω. Μου ειπαν χθες για 31/10!!!! Έχω τσακωθεί με όλο τον κόσμο και δεν βρίσκω το δίκιο μου... Μεγάλη απάτη το κατάστημα...

Τελευταία επεξεργασία από: dchristo81, 05/10/2019 - 09:41

#756   Vagelakis84

Vagelakis84

iPH newbie

• 67 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 05/10/2019 - 10:06

Πριν λίγο μου ήρθε αυτο το μήνυμα απο Κώτσοβολο, με προπαραγγελια απο 24/09

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: Vagelakis84, 05/10/2019 - 10:07

#757   Vagelakis84

Vagelakis84

iPH newbie

• 67 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 05/10/2019 - 10:08

Παιδες μεγάλη ταλαιπωρία φέτος! Προπαραγγελία iphone 11 pro max 64gb μαύρο πληρωμένη με πλάνο δόσεων από Κωτσόβολο στις 12/9 ακόμα να παραλάβω. Μου ειπαν χθες για 31/10!!!! Έχω τσακωθεί με όλο τον κόσμο και δεν βρίσκω το δίκιο μου... Μεγάλη απάτη το κατάστημα...

Φιλε μου εδώ διαβάζω κάποιοι απο 20/9 προπαραγγελια απο Κωτσόβολο τα παρέλαβαν, ειναι που λένε απόλυτη σειρα προτεραιότητας

#758   Kbls

Kbls

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 05/10/2019 - 10:11

Μήπως το έχετε παραγγείλει σε midnight green όπου δεδομένα υπάρχει καθυστέρηση;

Wishful thinking γιατί το έχω προπαραγγείλει σε μαυρο και περιμένω σαν κεράκι αναμμένο

#759   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2019 - 10:27

Μήπως το έχετε παραγγείλει σε midnight green όπου δεδομένα υπάρχει καθυστέρηση;

Wishful thinking γιατί το έχω προπαραγγείλει σε μαυρο και περιμένω σαν κεράκι αναμμένο

Το space grey γράφει η απόδειξη (μαύρο). Στο τλφ κέντρο του Κωτσόβολου με ξέρουν με το μικρό μου πλέον. Μέρα παρά μέρα μιλάμε. Τους είπα ότι δέχομαι και οποιοδήποτε άλλο χρώμα εκτός του χρυσού ενώ τους είπα πως διατίθεμαι να πάρω και το 256άρι. Τίποτα...... δεν υπάρχει ούτε ένα. Απλά λένε σε όλους και το παραγγέλνουν και μετά βλέποντας και κάνοντας.

#760   reystar22

reystar22

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2019 - 10:34

Μπορει να ειναι τοσο ζωα δηλαδη στον κωστοβολο? να ξερω να αποφευγω

#761   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2019 - 10:53

Μπορει να ειναι τοσο ζωα δηλαδη στον κωστοβολο? να ξερω να αποφευγω

Κάλεσα ξανά πριν λίγο και τίποτα... Δεν έχουν ιδέα πότε θα παραλάβουν για να τα δώσουν. Εμένα μου ξαναείπαν για αρχές Νοέμβρη (31/10 μάλλον θα έρθει η επόμενη φουρνιά). Η κοπέλα μου το έκλεισε και στα μούτρα ενώ μιλάγαμε (μιλούσα σε ήρεμο ύφος όπως πάντα). Εν τω μεταξύ ρε παιδιά, θα πω την πιο κλισέ φράση η οποία είναι πραγματική στην περίπτωσή μου, πραγματικά είναι εργαλείο δουλειάς! Όσοι με ξέρετε από το forum, είμαι προγραμματιστής και κάθε 2 χρόνια αγοράζω το καλύτερο μοντέλο iphone κι ένα ipad της Apple και ένα πολύ καλό android κινητό κι ένα tablet για να τεστάρω τα apps. Ελλαδιστάν :(

Τελευταία επεξεργασία από: dchristo81, 05/10/2019 - 10:59

#762   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 05/10/2019 - 11:16

Κάλεσα ξανά πριν λίγο και τίποτα... Δεν έχουν ιδέα πότε θα παραλάβουν για να τα δώσουν. Εμένα μου ξαναείπαν για αρχές Νοέμβρη (31/10 μάλλον θα έρθει η επόμενη φουρνιά). Η κοπέλα μου το έκλεισε και στα μούτρα ενώ μιλάγαμε (μιλούσα σε ήρεμο ύφος όπως πάντα). Εν τω μεταξύ ρε παιδιά, θα πω την πιο κλισέ φράση η οποία είναι πραγματική στην περίπτωσή μου, πραγματικά είναι εργαλείο δουλειάς! Όσοι με ξέρετε από το forum, είμαι προγραμματιστής και κάθε 2 χρόνια αγοράζω το καλύτερο μοντέλο iphone κι ένα ipad της Apple και ένα πολύ καλό android κινητό κι ένα tablet για να τεστάρω τα apps. Ελλαδιστάν :(

Την παραγγελία την έκανες ηλεκτρονικά;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#763   Gunner7

Gunner7

iPH User

• 179 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 05/10/2019 - 11:23

Χωρις πρόθεση να την πω σε καποιον
Οσο προπληρώνει κοσμος προϊόντα που δεν εχει ιδεα ποτε θα ερθουν τοσο αυτοι θα φέρονται σαν αφεντικά απεναντι στον πελάτη
Κοιτάξτε αν μπορειτε να επιστραφούν τα χρηματα σας και να αγοράσετε απο αλλου.!
Ειναι οτι χειροτερο να εχεις πληρωσει κατι που το περιμενεις πως και τι και να μην ξερεις ποτε θα παραλάβεις !
1000 φορες να παραλάβει καποιος next year και τα χρηματα να τα δωσει τοτε

Τελευταία επεξεργασία από: Gunner7, 05/10/2019 - 11:24

#764   giwrgosd

giwrgosd

iPH Enthousiast

• 526 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 05/10/2019 - 11:30

Το πρόβλημα δεν είναι ο Κωτσόβολος από την στιγμή που όλες οι αλυσίδες συμπεριφέρονται το ίδιο.

Εδώ η κοσμοτέ με πήρε τηλ. να παραλάβω και όταν πήγα στο κατάστημα με κοιτούσαν σαν να έχω πέσει

από το διάστημα.

#765   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2019 - 11:39

Την παραγγελία την έκανες ηλεκτρονικά;

Τηλεφωνικά με ηχογράφηση στις 12/9 και αμέσως μετά πήγα σε κατάστημα και υπέγραψα. 15 χρόνια αγοράζω από τον Κωτσόβολο και με αρκετές προπαραγγελίες σε διάφορα προϊόντα και δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Ήτανε πάντα στην ώρα τους. Τους είχα για πολύ αξιόπιστη μπράντα μέχρι που έγινε αυτό. Και ήξερα λόγω ζήτησης ότι θα περιμένω 3-4 μέρες. Αλλά ότι θα μου λέγανε για Νοέμβριο......... Και όχι τίποτα άλλο, πες στην αρχή πριν παραγγείλω πως ενδέχεται να περιμένετε εως 30-40 μέρες και να αποφασίσω. Όχι όπως μου λέγανε πως θα το έχω από τους πρώτους.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες