Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

iPhone 11 Pro/Max: Επίσημη παρουσίαση - Τιμές στην Ελλάδα

• Please log in to reply
1736 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#766   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 05/10/2019 - 11:41

Χωρις πρόθεση να την πω σε καποιον
Οσο προπληρώνει κοσμος προϊόντα που δεν εχει ιδεα ποτε θα ερθουν τοσο αυτοι θα φέρονται σαν αφεντικά απεναντι στον πελάτη
Κοιτάξτε αν μπορειτε να επιστραφούν τα χρηματα σας και να αγοράσετε απο αλλου.!
Ειναι οτι χειροτερο να εχεις πληρωσει κατι που το περιμενεις πως και τι και να μην ξερεις ποτε θα παραλάβεις !
1000 φορες να παραλάβει καποιος next year και τα χρηματα να τα δωσει τοτε

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μου είπανε πως θα παραλάβω 30/9 έως 1/10 το πιθανότερο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#767   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 665 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 05/10/2019 - 11:44

Πάντως στο B2B της infoquest που έχω πρόσβαση όλα μα όλα τα 11 pro  max τα δίνει διαθέσιμα σε 16+ μέρες !!!Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους μου ειπαν για 30/10..Και αυτό μου το είχαν πει πολύ πριν τις 20/9 με το που άνοιξαν κωδικούς για τα νέα μοντέλα. Έτσι πήρα την απόφαση να προπαραγγείλω εκτός από Amazon και από Istorm και τελικά το πήρα day 1 από Istorm. Φανταστείτε ότι ενώ η infoquest και η istorm είναι στον ίδιο όμιλο , πρώτα παίρνει η Istorm !

#768   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2,589 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 05/10/2019 - 12:17

Κοιταξα παλι τα χρωματα μεταξυ green και space grey.
Πολυ μικρη διαφορα που τελικα τεινει υπερ του πρασινου λογω νεωτερου χρωματος. Εφοσον μπει και σε θηκη (πλην διαφανης που ουτως η αλλως δεν θα το εβαζα) μονο ο αγοραστης θα θυμαται τι χρωμα πλατη εχει.
Επομενη αποφαση τα 64 η 256
Προσπαθω να αξιολογησω αν οντως θα πιασουν τοπο τα 200€ επιπλεον. Θεωρω παντως οτι ο μεγαλυτερος αποθηκετευτικος χωρος ειναι πιο πρακτικη λυση απο οποιαδηποτε εκδοχη icloud.

#769   Andyman

Andyman

iPH newbie

• 76 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 05/10/2019 - 13:08

Κι εγώ από Κωτσόβολο το έκανα προπαραγγαλία και προπληρωμή όλο το ποσό από 23/09... Δηλάδη θα παραλάβουμe από αρχές Νοεμβρίου?

Aν είναι δυνατόν...Επέμεναν κι όλας αν το προπληρώσω από νωρίς θα παραλάβω από τους πρώτους...

Το έχω παραγγείλει και από Πλαίσιο πριν λίγες μέρες και αν με πάρουν πρώτα από πλαισιο θα ακυρώσω στον κωτσόβολο και refund.

#770   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2019 - 13:12

Παιδιά κομμάτια υπάρχουν.αλλα τα δίνουν επιλεκτικά.το πρώτο 512 που αγόρασα σε πράσινο ήταν από κοτσοβολο.το παλικάρι που το πήρα ειχε ήδη δώσει πάνω από 20 κομμάτια.απο πλαίσιο και Κωτσόβολο.παραλαμβανε μερα παρα μερα 2-3 συσκευες.τι και πως δεν ξέρω δεν ρώτησα δεν με ενδιαφέρει.:)
Για δικούς μου λόγους ήθελα να το δώσω.βρηκα αμμεσα,χωρίς κάποια προπαραγγελια,από πλαίσιο Κηφισιά.παλι σε πράσινο αλλά 256 αυτή τη φορά.
Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό.μπορει να είναι marketing,και καλά είναι τόσο καλο που εξαντλήθηκε από παντού,μπορεί όντως να υπάρχει έλλειψη.Το θέμα είναι η ξενερα που τρώμε ψάχνοντας και περιμένοντας για ένα τόσο ακριβό προϊόν.
Επισης για εμενα,το γράφουμε τόσα χρόνια,ποτε μα ποτε λεφτά μπροστά.εκμεταλλεύεται ο κάθε Κωτσόβολος και το κάθε πλαίσιο τα χρήματα σας;για ποιο λόγο;υπολογίστε ποσα λεφτά από προπαραγγελίες έχουν πάρει,και έχουν πουλήσει αέρα για χ μήνες.

Τελευταία επεξεργασία από: hlias77, 05/10/2019 - 13:15.

#771   Vagelakis84

Vagelakis84

iPH newbie

• 67 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 05/10/2019 - 13:46

Μου είπανε πως θα παραλάβω 30/9 έως 1/10 το πιθανότερο.

Κι εμένα μια απο τα ίδια 

#772   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2019 - 13:52

Και εμένα μου «βρωμάει» η υπόθεση.

Το μόνο «λογικό» που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι έχοντας καβαντζώσει τους πελάτες που προπλήρωσαν, ασχολούνται με πιθανούς νέους πελάτες που έχουν απλά εκδηλώσει ενδιαφέρον (και διοχετεύουν εκεί τις διαθέσιμες συσκευές) ώστε να πουλήσουν όσα περισσότερα μπορούν στην αρχή που γίνεται ο ντόρος.

#773   Safa

Safa

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 05/10/2019 - 15:22

Σημερα ηρθε μειλ οτι ηρθε το πρασινο 256 γκιγκα προ μαξ,αλλα επειδη μπυ ετυχε κατι θα το παρω τον αλλο μηνα,θελει κανεις να το αγορασω και να του το στειλω; Θα το παρω απο το saturn στην Γερμανια ( Μοναχο ).

Η τιμη ειναι οσο το δινουν,δηλαδη 1419€ 

Υγ. Δεν εχω σκοπο να βγαλω κερδος ή ο,τιδηποτε,βεβαια οποιος επιθυμει μπορουμε να μιλησουμε μεσο σκαιπ κλπ,εννοειται πως και απο τις δυο μεριες θα αλληλοσταλουν οι ταυτοτητες κλπ.

#774   reystar22

reystar22

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2019 - 15:33

Πάντως στο B2B της infoquest που έχω πρόσβαση όλα μα όλα τα 11 pro  max τα δίνει διαθέσιμα σε 16+ μέρες !!!Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους μου ειπαν για 30/10..Και αυτό μου το είχαν πει πολύ πριν τις 20/9 με το που άνοιξαν κωδικούς για τα νέα μοντέλα. Έτσι πήρα την απόφαση να προπαραγγείλω εκτός από Amazon και από Istorm και τελικά το πήρα day 1 από Istorm. Φανταστείτε ότι ενώ η infoquest και η istorm είναι στον ίδιο όμιλο , πρώτα παίρνει η Istorm !

χαιρεταμας τον πλατανο .... α ρε ελλαδαρα ελλαδιτσα, εκεί στα ταρταρα ...

Τελευταία επεξεργασία από: reystar22, 05/10/2019 - 15:33.

#775   Andyman

Andyman

iPH newbie

• 76 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 05/10/2019 - 15:40

Ας μας έλεγαν από την πρώτη μέρα ότι θα καθυστερήσει να το ξέραμε...

Αλλά στους περισσότερους μαζί και μένα έλεγαν προπληρώστε το από τώρα και θα παραλάβετε την πρώτη βδομάδα...

#776   Kbls

Kbls

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 05/10/2019 - 15:44

κούρασε πάντως η υποθεση

#777   bellinaki

bellinaki

iPH Addict

• 754 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/10/2019 - 16:09

golden χθεσ γερμανοσ την αλλη βδομαδα πιστευουν θα χουν γτ το ζητανε κ γινεται χαμοσ  ετσι μου πε κ φαινοταν πιστευτοσ,κ η βοντα τα ιδια αλλα πιο σιγουρα μου παν να κανω προπαραγγελια αλλα ηταν αμφιβολοι παντωσ!

Τελευταία επεξεργασία από: bellinaki, 05/10/2019 - 16:12.

#778   RIOTSHIELD

RIOTSHIELD

iPH Member

• 344 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/10/2019 - 06:49

Σε ευχαριστώ φίλε. Το έβαλα παραγγελία στο πλαίσιο μόλις τώρα που εμφάνισε κάποια κομμάτια διαθέσιμα και γράφει παραλαβή στις 10/10. Αν έρθει πρώτα αυτό από το green που παραγγείλει από τις 26/9 τότε θα το προτιμήσω. Ήθελα πρώτα όμως να δω από κοντά το χρώμα αλλά δεν το βρήκα καπου. Αν είναι έτσι όπως λες, τότε μάλλον θα μου αρέσει. Το xs max σε χρυσό το είχα ερωτευτεί.

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχει χρυσο pro max στο Public Γλυφαδας για demo

#779   Karanir

Karanir

iPH Enthousiast

• 399 μηνύματα
  • Twitter:@Karanir
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 06/10/2019 - 08:18

Σε ευχαριστώ φίλε για την ενημέρωση αλλά είμαι Ηράκλειο Κρήτη.

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

#780   taitienitsa

taitienitsa

iPH Member

• 208 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 06/10/2019 - 11:37

Το Πλαίσιο δεν ζήτησε σε κανέναν προκαταβολή πάντως για τις προπαραγγελίες .... Όποτε τι περίεργο να έχει συμβεί εκεί ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες