Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

iPhone 11 Pro/Max: Επίσημη παρουσίαση - Τιμές στην Ελλάδα

• Please log in to reply
1736 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#796   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3,874 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 07/10/2019 - 18:26

Με πήραν από document και istorm ότι αύριο παραλαμβάνουν

Sent from my iPad using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#797   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1,030 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 07/10/2019 - 18:27

https://www.insomnia...ght-green-64-g/ 

Άντε κι εγώ τελικά δεν άντεξα κι τσίμπησα αυτό , αύριο θα το έχω . 

Τι λέτε ? 

#798   hellenicsun

hellenicsun

iPH Enthousiast

• 572 μηνύματα
  • Twitter:@FotisVNakos
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:hellenicsun

Δημοσίευση 07/10/2019 - 18:58

Βασικά εγώ έχω και την άλλη απορία... Γιατί να προπαραγγελει κάποιος όταν μετά από ένα μήνα το βρίσκεις παντού σε κάθε χρωμα και κάθε χωρητικότητα..

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Έκανες την ερώτηση του εκατομμυρίου τώρα..

#799   ngalios

ngalios

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2019 - 20:29

Έκανες την ερώτηση του εκατομμυρίου τώρα..

Αν και ξεφυεγει απο το σχόλιο που εκανα για τη κατάνται του κωτσόβολου θα σου πω τι συνεβει στη δική μου περίπτωση...κάποιος αγορασε το προηγουμενο που ειχα για 800 ευρω ...μολις μου το ζητησε το εδωσα με αποτελεσμα να μεινω με μια μπαχατελα που ειχα ...(οταν βρισκουμε τετοιουςπελατες δε τους αφηνουμε να περιμενουν )

#800   ngalios

ngalios

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2019 - 20:33

Ρε 'συ, ο εκάστοτε πωλητής τη δουλειά του κάνει, να πουλήσει θέλει.

Θα σε διαβεβαιώσει (ενώ δεν έχει εικόνα/ιδέα τι γίνεται), θα ορκιστεί πως θα το 'χεις Day 1.

Αλλά όχι να σκάς και προκαταβολές για όλα αυτά. Ειδικά σε αυτούς.

Γέλασε, πες ευχαριστώ και φύγε.

Για να λες πως το πήρες πρώτος? Αυτό με τις προπαραγγελίες είναι λίγο αστείο πλέον.

Αλλά οκ.. Όπως τη βρίσκεις ο καθένας.

Αυτή τη βδομάδα θα αρχίσει να φτιάχνει νομίζω η κατάσταση.

Σίγουρα απο την επόμενη.

Δες παρακατω ...βρεθηκε αγοραστης για το iphone xs max 256 στα 800 ευρω οπότε δε το πολυσκεφθηκα ,,.,.. ομως τελικα εμεινα με μια παλια συσκευη 6 ...για 20 μερες ... 

#801   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1,198 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/10/2019 - 20:55

Καλησπέρα σας , τα μαγαζιά ως γνωστόν μετά την κρίση δεν μπορούνε να στοκαρουν , γιατί αν δεν τα δώσουνε δεν υπάρχει πλέον πιστωτικό από τις εταιρίες και εννοείται ότι καμμία εταιρία (βλ. Apple ) δεν δίνει εμπόρευμα αν δεν πληρωθεί . Όποτε μια μικρή εταιρία ( ελληνική εννοώ όχι global ) δεν έχει τόσο χρήμα να σπρώξει . Πρέπει να κάνει μια εκτίμηση ποσά να πάρει ώστε να μην τις ξεμείνουν . Δεν λέω ότι συμφωνώ αλλά έτσι δουλεύει το σύστημα . Και πάντα βέβαια την πληρώνει ο πελάτης

#802   Andyman

Andyman

iPH newbie

• 76 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 07/10/2019 - 22:56

Καλησπέρα σας , τα μαγαζιά ως γνωστόν μετά την κρίση δεν μπορούνε να στοκαρουν , γιατί αν δεν τα δώσουνε δεν υπάρχει πλέον πιστωτικό από τις εταιρίες και εννοείται ότι καμμία εταιρία (βλ. Apple ) δεν δίνει εμπόρευμα αν δεν πληρωθεί . Όποτε μια μικρή εταιρία ( ελληνική εννοώ όχι global ) δεν έχει τόσο χρήμα να σπρώξει . Πρέπει να κάνει μια εκτίμηση ποσά να πάρει ώστε να μην τις ξεμείνουν . Δεν λέω ότι συμφωνώ αλλά έτσι δουλεύει το σύστημα . Και πάντα βέβαια την πληρώνει ο πελάτης

Άμα ήταν τόσο απλό θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τουλάχιστον τις παραγγελίες που έχουν προπληρωθεί

#803   Kbls

Kbls

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 07/10/2019 - 23:15

Αν και ξεφυεγει απο το σχόλιο που εκανα για τη κατάνται του κωτσόβολου θα σου πω τι συνεβει στη δική μου περίπτωση...κάποιος αγορασε το προηγουμενο που ειχα για 800 ευρω ...μολις μου το ζητησε το εδωσα με αποτελεσμα να μεινω με μια μπαχατελα που ειχα ...(οταν βρισκουμε τετοιουςπελατες δε τους αφηνουμε να περιμενουν )

Εγω έτσι έδωσα το xs max 64 850€ κι εχω μείνει μ ενα android των 60€ για κανα μήνα τωρα. φαντάσου...

#804   Andyman

Andyman

iPH newbie

• 76 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 07/10/2019 - 23:37

Κι εγώ το ίδιο. έδσα το xs max 800 ευρώ και έχω μείνει με ενα iphone 6 που θέλει φόρτιση κάθε 3 ώρες

#805   ngalios

ngalios

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2019 - 23:44

Φίλε μου συγνώμη αλλά Η ανάλυση σου δεν μπορεί να ερμηνεύσει ή να εξηγήσει την περίπτωση που ανέφερα το να παίρνεις προκαταβολές από 100 πελάτες και να προμηθεύει σ’ 18 τηλέφωνα δεν εξηγείται από την ανυπαρξία πιστωτικού, Αντίθετα συνεπάγεται μηδενικό ρίσκο για την Ντίξον σ’ και μηδενικό σεβασμός στους πελάτες της οπότε επαναλαμβάνω μακριά από τον Κωτσόβολο 1000 φορές ένα απλό οικογενειακό eShop κάπου στην Θεσσαλονίκη η στην Αθήνα

Sent from my iPhone using Tapatalk

#806   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1,198 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/10/2019 - 06:03

Φίλε μου συγνώμη αλλά Η ανάλυση σου δεν μπορεί να ερμηνεύσει ή να εξηγήσει την περίπτωση που ανέφερα το να παίρνεις προκαταβολές από 100 πελάτες και να προμηθεύει σ’ 18 τηλέφωνα δεν εξηγείται από την ανυπαρξία πιστωτικού, Αντίθετα συνεπάγεται μηδενικό ρίσκο για την Ντίξον σ’ και μηδενικό σεβασμός στους πελάτες της οπότε επαναλαμβάνω μακριά από τον Κωτσόβολο 1000 φορές ένα απλό οικογενειακό eShop κάπου στην Θεσσαλονίκη η στην Αθήνα

Ακριβώς 0 ρίσκο , αυτό σου λέω δεν μπορούν /θέλουν να ρισκάρουν αυτό τον καιρό . Όποτε μαζεύουν κάποια λεφτά και επενδύουν , αν Θυμάσαι παλιά είχαν σε όλα τα μαγαζιά μεγάλες εκθέσεις και με οικιακές συσκευές και στοκ , τώρα φθίνουν σου λένε όλα κατόπιν παραγγελίας

#807   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2,287 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 08/10/2019 - 06:19

Χρονια τωρα αυτα τα καραγκιοζιλικια απο τον Κωτσο. Ειναι πολλα τα ποσταρισματα που αναφερονται στην χειροτερη αλυσιδα ever!

Απο iphone που ακομη και προβληματικα βγαινανε και το παιζανε κινεζοι μεχρι και καραγκιοζιλικια σε εγγυηση κτλ κτλ

Αλλα αυτο με τις προκαταβολες για κατι που θααααααα ερθει ειναι για μενα προσωπικα βλακεια των πελατων και οχι της καθε αλυσιδας.

Αυτοι βρισκουν και τα κανουν.

#808   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1,669 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2019 - 08:13

Καλα μιλαμε για μεγαλα ξεφτιλικια. Δεν εχει κανενα καταστημα το νεο iphone και ειδικα το max μοντελο! Περιμενω προπαραγγελιες απο 20/9 αλλα τιποτα απολυτως! Τι θα γινει δηλαδη; Ποσο θα περιμενουμε;

#809   ngalios

ngalios

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2019 - 08:17

Ακριβώς 0 ρίσκο , αυτό σου λέω δεν μπορούν /θέλουν να ρισκάρουν αυτό τον καιρό . Όποτε μαζεύουν κάποια λεφτά και επενδύουν , αν Θυμάσαι παλιά είχαν σε όλα τα μαγαζιά μεγάλες εκθέσεις και με οικιακές συσκευές και στοκ , τώρα φθίνουν σου λένε όλα κατόπιν παραγγελίας

αυτό λργεται φούστης με ξένο λοκο .... γενικότερα προπαραγγελιες χωρις λεφτα μπροστα γινουαν και παλιοτερα ο κωτσόβολος προσπαθεί να πιάσει κωτσους άπαντες .... ειναι γελοιο απλα

#810   sofnik69

sofnik69

iPH Enthousiast

• 587 μηνύματα
  • Twitter:@sofnik1
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 08/10/2019 - 08:19

Κάντε λίγο υπομονή ρε παιδιά,θα το πάρετε και ποιο φθηνά! Δεν χάθηκε ο κόσμος να το πάρουμε ένα μήνα ποιο μετά,κινητο είναι πω πω!!! Καλημέρα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες