Με ενημέρωσαν από istorm και document ότι παραλαμβάνουν σήμερα, έκανα κατάθεση για ένα 11 pro 64gb green και μου είπαν ότι θα το στείλουν σήμερα.
Λογικά από αύριο θα έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
Δημοσίευση 08/10/2019 - 11:15
Με ενημέρωσαν από istorm και document ότι παραλαμβάνουν σήμερα, έκανα κατάθεση για ένα 11 pro 64gb green και μου είπαν ότι θα το στείλουν σήμερα.
Λογικά από αύριο θα έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
Δημοσίευση 08/10/2019 - 13:54
Δημοσίευση 08/10/2019 - 14:30
Για τιμολόγιο τι χαρτιά ζητάνε? Γιατι βλεπω στο iq electronics αιγαλεω που το εχουν ετοιμοπαραδοτο στα 1220 θελουν ενα κατεβατο
Δημοσίευση 08/10/2019 - 15:57
Τελευταία επεξεργασία από: hlias77, 08/10/2019 - 15:59.
Δημοσίευση 08/10/2019 - 16:01
Δημοσίευση 08/10/2019 - 16:28
Δημοσίευση 08/10/2019 - 16:33
Σκρουτζομαγαζα θα σε ζαλισουν.Οντως θέλουν κατεβατό και αν δεν είσαι ο ίδιος θέλουν εξουσιοδότηση.Εννοειτε όλα αυτά,τα κάνουν,για να σε αποτρέψουν από την αγορά με τιμολόγιο.Τα υπόλοιπα καταστήματα θέλουν απλα μια εκτύπωση από taxis ότι υπάγεται η εταιρία σε κανονικό καθεστώς φπα.Τελος τα χρήματα θα φύγουν από εταιρικό λογαριασμό μέσω τράπεζας.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Άρα περιμένω ιστορμ ή μεγάλη εταιρία να το φέρει.. Δεν μπορώ να ζαλίζω το παιδί τώρα (ξαδερφο) με όλα αυτά και να περιμένουμε και 2 μέρες
Δημοσίευση 08/10/2019 - 16:36
Εμενα στο Πλαίσιο με διαβεβαίωσαν ότι ισχύει κανονικά η εγγύηση για 2 χρόνια με τιμολόγιο.Μέ τιμολόγιο έίνάί σίγουρο ότι έχέί 2 χρόνια έγγύήσή? Ή πρέπει γία τό δέύτέρό χρόνο νά τό κύνήγήσέίς? Βλέπω στο istorm λέέί μόνο γία άπόδέίξή γία δύο χρόνια. Γενικά για νά είμαι καλυμμένος ότι Δεν θα πρέπει να παρακαλάω Για την εγγύηση είναι καλύτερα από που μίας και Θα πληρωθεί κατευθείαν? Είτε μέ τιμολόγιο είτε με απλή απόδειξη
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοσίευση 08/10/2019 - 16:42
Αυτό που λέτε για τιμολόγιο, ισχύει μόνο αν θες να πάρεις άμεση φοροαπαλλαγή, σωστά; Για απλό τιμολόγιο δε χρειάζεται κάτι, ή κάνω λάθος; Και πέρσι τη συσκευή την έκοψα τιμολόγιο χωρίς κανένα δικαιολογητικό, παρ´όλο που απ´ότι θυμάμαι κάποιοι προσκόμιζαν χαρτιά.
Δεν υπάρχει απλό και σύνθετο τιμολόγιο. Μόνο απόδειξη λιανικής και τιμολόγιο. Στο τιμολόγιο η απαλλαγή φπα δεν είναι προαιρετική για τηλέφωνα αλλά υποχρεωτική. Είναι λάθος να πληρώσεις το φπα. Δεν απαλλάσσεσαι οριστικά αλλά αναλαμβάνεις να πληρώσεις το φπα κατα τη δήλωση της επιχείρησης σου στην εφορία..Υπόχρεος φπα είναι ο αγοραστής δηλαδή και όχι ο πωλητής.Είναι πολύ πιθανό να μη σου ζήτησαν επιπλέον στοιχεία γιατί μπορεί να είχες ξαναψωνίσει από αυτούς. Βέβαια και πάλι θα έπρεπε να ζητούν εκτύπωση τους taxis για ενεργό αφμ αφού μπορεί να είχες (χτύπα ξύλο) κάνει παύση εργασιών ή κλείσει.
Δημοσίευση 08/10/2019 - 16:45
Άρα περιμένω ιστορμ ή μεγάλη εταιρία να το φέρει.. Δεν μπορώ να ζαλίζω το παιδί τώρα (ξαδερφο) με όλα αυτά και να περιμένουμε και 2 μέρες
Όλα αυτά μπορεί να τα εκτυπώσει από το taxis πολύ εύκολα. Δε χρειάζεται να είναι λογιστής για να το κάνει . Στην ενότητα προσωπ. πληροφόρηση στα αριστερά βρίσκονται όλες οι πληροφορίες και για το νομικό και για το φυσικό πρόσωπο-διαχειριστή της εταιρίας.
Δημοσίευση 08/10/2019 - 16:45
Για μένα ναι.κανε υπομονή μια δυο ημέρες γιατί θα σου σπάσουν τα νεύρα.θελουν πολλά χαρτιά και τον ξάδερφο σου παρών.α και τα πιο πολλά σκρουτζομαγαζα αναφέρουν ότι θα ελέγξουν τα στοιχεία και χρειάζονται έως και 7 ημέρες.Θεωρω ότι μέχρι την Παρασκευη θα βρεις διαθέσιμο.Άρα περιμένω ιστορμ ή μεγάλη εταιρία να το φέρει.. Δεν μπορώ να ζαλίζω το παιδί τώρα (ξαδερφο) με όλα αυτά και να περιμένουμε και 2 μέρες
Τελευταία επεξεργασία από: hlias77, 08/10/2019 - 16:47.
Δημοσίευση 08/10/2019 - 16:54
Δεν ήξερα ακριβώς, γενικώς από τότε που βγήκε αυτός ο νόμος, έχω ψωνίσει πολλές φορές από μεγάλες αλυσίδες που είμαι χρόνια πελάτισσα, και ποτέ κανείς δε ζήτησε έξτρα στοιχεία.Δεν υπάρχει απλό και σύνθετο τιμολόγιο. Μόνο απόδειξη λιανικής και τιμολόγιο. Στο τιμολόγιο η απαλλαγή φπα δεν είναι προαιρετική για τηλέφωνα αλλά υποχρεωτική. Είναι λάθος να πληρώσεις το φπα. Δεν απαλλάσσεσαι οριστικά αλλά αναλαμβάνεις να πληρώσεις το φπα κατα τη δήλωση της επιχείρησης σου στην εφορία..Υπόχρεος φπα είναι ο αγοραστής δηλαδή και όχι ο πωλητής.Είναι πολύ πιθανό να μη σου ζήτησαν επιπλέον στοιχεία γιατί μπορεί να είχες ξαναψωνίσει από αυτούς. Βέβαια και πάλι θα έπρεπε να ζητούν εκτύπωση τους taxis για ενεργό αφμ αφού μπορεί να είχες (χτύπα ξύλο) κάνει παύση εργασιών ή κλείσει.
Δημοσίευση 08/10/2019 - 17:03
Δεν ήξερα ακριβώς, γενικώς από τότε που βγήκε αυτός ο νόμος, έχω ψωνίσει πολλές φορές από μεγάλες αλυσίδες που είμαι χρόνια πελάτισσα, και ποτέ κανείς δε ζήτησε έξτρα στοιχεία.
Νόμιζα ότι είναι προαιρετικό το να πάρεις άμεση φοροαπαλλαγή.
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!
Παρακαλώ Αν είσαι συχνός "αιμοδότης" έχουν τα στοιχεία σου μέσα. Άσε που πλέον τα συστήματα όλων ακόμα και των μικρών μπορούν εύκολα να πάρουν πληροφορίες για το αφμ σου από εφαρμογές όπως το vies που είναι και για τις ενδοκοινοτικές.
Δημοσίευση 08/10/2019 - 17:10
Δημοσίευση 08/10/2019 - 17:14
Μέγιστη παραπληροφόρηση.Δεν υπάρχει απλό και σύνθετο τιμολόγιο. Μόνο απόδειξη λιανικής και τιμολόγιο. Στο τιμολόγιο η απαλλαγή φπα δεν είναι προαιρετική για τηλέφωνα αλλά υποχρεωτική. Είναι λάθος να πληρώσεις το φπα. Δεν απαλλάσσεσαι οριστικά αλλά αναλαμβάνεις να πληρώσεις το φπα κατα τη δήλωση της επιχείρησης σου στην εφορία..Υπόχρεος φπα είναι ο αγοραστής δηλαδή και όχι ο πωλητής.Είναι πολύ πιθανό να μη σου ζήτησαν επιπλέον στοιχεία γιατί μπορεί να είχες ξαναψωνίσει από αυτούς. Βέβαια και πάλι θα έπρεπε να ζητούν εκτύπωση τους taxis για ενεργό αφμ αφού μπορεί να είχες (χτύπα ξύλο) κάνει παύση εργασιών ή κλείσει.
Τελευταία επεξεργασία από: georgeol, 08/10/2019 - 17:15.
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες