Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

iPhone 11 Pro/Max: Επίσημη παρουσίαση - Τιμές στην Ελλάδα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1736 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#811   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 08/10/2019 - 11:15

Με ενημέρωσαν από istorm και document ότι παραλαμβάνουν σήμερα, έκανα κατάθεση για ένα 11 pro 64gb green και μου είπαν ότι θα το στείλουν σήμερα.

Λογικά από αύριο θα έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#812   uoc

uoc

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2019 - 13:54

Καλησπερα από Γερμανό μου είπαν (έκανα παραγγελία 23 ) 11 pro max 256 green /silver ότι θα παραλάβουν το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου απάντηση μετά από πίεση και πρήξιμο εργαζομένου.

#813   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 08/10/2019 - 14:30

Για τιμολόγιο τι χαρτιά ζητάνε? Γιατι βλεπω στο iq electronics αιγαλεω που το εχουν ετοιμοπαραδοτο στα 1220 θελουν ενα κατεβατο

2019-10-08-15-29-52.png

#814   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2019 - 15:57

Σκρουτζομαγαζα θα σε ζαλισουν.Οντως θέλουν κατεβατό και αν δεν είσαι ο ίδιος θέλουν εξουσιοδότηση.Εννοειτε όλα αυτά,τα κάνουν,για να σε αποτρέψουν από την αγορά με τιμολόγιο.Τα υπόλοιπα καταστήματα θέλουν απλα μια εκτύπωση από taxis ότι υπάγεται η εταιρία σε κανονικό καθεστώς φπα.Τελος τα χρήματα θα φύγουν από εταιρικό λογαριασμό μέσω τράπεζας.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τελευταία επεξεργασία από: hlias77, 08/10/2019 - 15:59

#815   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/10/2019 - 16:01

Αυτό που λέτε για τιμολόγιο, ισχύει μόνο αν θες να πάρεις άμεση φοροαπαλλαγή, σωστά; Για απλό τιμολόγιο δε χρειάζεται κάτι, ή κάνω λάθος; Και πέρσι τη συσκευή την έκοψα τιμολόγιο χωρίς κανένα δικαιολογητικό, παρ´όλο που απ´ότι θυμάμαι κάποιοι προσκόμιζαν χαρτιά.

#816   istan

istan

iPH Enthousiast

• 570 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 08/10/2019 - 16:28

Μέ τιμολόγιο έίνάί σίγουρο ότι έχέί 2 χρόνια έγγύήσή? Ή πρέπει γία τό δέύτέρό χρόνο νά τό κύνήγήσέίς? Βλέπω στο istorm λέέί μόνο γία άπόδέίξή γία δύο χρόνια. Γενικά για νά είμαι καλυμμένος ότι Δεν θα πρέπει να παρακαλάω Για την εγγύηση είναι καλύτερα από που μίας και Θα πληρωθεί κατευθείαν? Είτε μέ τιμολόγιο είτε με απλή απόδειξη

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

#817   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 08/10/2019 - 16:33

Σκρουτζομαγαζα θα σε ζαλισουν.Οντως θέλουν κατεβατό και αν δεν είσαι ο ίδιος θέλουν εξουσιοδότηση.Εννοειτε όλα αυτά,τα κάνουν,για να σε αποτρέψουν από την αγορά με τιμολόγιο.Τα υπόλοιπα καταστήματα θέλουν απλα μια εκτύπωση από taxis ότι υπάγεται η εταιρία σε κανονικό καθεστώς φπα.Τελος τα χρήματα θα φύγουν από εταιρικό λογαριασμό μέσω τράπεζας.

Άρα περιμένω ιστορμ ή μεγάλη εταιρία να το φέρει.. Δεν μπορώ να ζαλίζω το παιδί τώρα (ξαδερφο) με όλα αυτά και να περιμένουμε και 2 μέρες

#818   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2019 - 16:36

Μέ τιμολόγιο έίνάί σίγουρο ότι έχέί 2 χρόνια έγγύήσή? Ή πρέπει γία τό δέύτέρό χρόνο νά τό κύνήγήσέίς? Βλέπω στο istorm λέέί μόνο γία άπόδέίξή γία δύο χρόνια. Γενικά για νά είμαι καλυμμένος ότι Δεν θα πρέπει να παρακαλάω Για την εγγύηση είναι καλύτερα από που μίας και Θα πληρωθεί κατευθείαν? Είτε μέ τιμολόγιο είτε με απλή απόδειξη

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμενα στο Πλαίσιο με διαβεβαίωσαν ότι ισχύει κανονικά η εγγύηση για 2 χρόνια με τιμολόγιο.
Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου όμως.κατευθειαν θα πληρώσεις και με τιμολόγιο και με αποδειξη,και στις 2 περιπτώσεις θα έχεις 2 χρόνια εγγύηση,απλα με αποδειξη δεν θα μπορέσεις να εμφανίσεις την αγορά σαν έξοδο στην εταιρεία σου.αν δεν χρειάζεσαι έξοδα παρτο με αποδειξη.
Τέλος ρωτα τους εκει στην istorm,αν το πάρω με τιμολόγιο τον δεύτερο χρόνο θα με καλύψετε ή να έρθω με τον θείο μου τον συνήγορο;να δούμε τι θα σου απαντήσουν.

#819   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 665 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 08/10/2019 - 16:42

Αυτό που λέτε για τιμολόγιο, ισχύει μόνο αν θες να πάρεις άμεση φοροαπαλλαγή, σωστά; Για απλό τιμολόγιο δε χρειάζεται κάτι, ή κάνω λάθος; Και πέρσι τη συσκευή την έκοψα τιμολόγιο χωρίς κανένα δικαιολογητικό, παρ´όλο που απ´ότι θυμάμαι κάποιοι προσκόμιζαν χαρτιά.

Δεν υπάρχει απλό και σύνθετο τιμολόγιο. Μόνο απόδειξη λιανικής και τιμολόγιο. Στο τιμολόγιο η απαλλαγή φπα δεν είναι προαιρετική για τηλέφωνα αλλά υποχρεωτική. Είναι λάθος να πληρώσεις το φπα. Δεν απαλλάσσεσαι οριστικά αλλά αναλαμβάνεις να πληρώσεις το φπα κατα τη δήλωση της επιχείρησης σου στην εφορία..Υπόχρεος φπα είναι ο αγοραστής δηλαδή και όχι ο πωλητής.Είναι πολύ πιθανό να μη σου ζήτησαν επιπλέον στοιχεία γιατί μπορεί να είχες ξαναψωνίσει από αυτούς. Βέβαια και πάλι θα έπρεπε να ζητούν εκτύπωση τους taxis για ενεργό αφμ αφού μπορεί να είχες (χτύπα ξύλο) κάνει παύση εργασιών ή κλείσει.

#820   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 665 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2019 - 16:45

Άρα περιμένω ιστορμ ή μεγάλη εταιρία να το φέρει.. Δεν μπορώ να ζαλίζω το παιδί τώρα (ξαδερφο) με όλα αυτά και να περιμένουμε και 2 μέρες

Όλα αυτά μπορεί να τα εκτυπώσει από το taxis πολύ εύκολα. Δε χρειάζεται να είναι λογιστής για να το κάνει . Στην ενότητα προσωπ. πληροφόρηση στα αριστερά βρίσκονται όλες οι πληροφορίες και για το νομικό και για το φυσικό πρόσωπο-διαχειριστή της εταιρίας.

#821   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2019 - 16:45

Για μένα ναι.κανε υπομονή μια δυο ημέρες γιατί θα σου σπάσουν τα νεύρα.θελουν πολλά χαρτιά και τον ξάδερφο σου παρών.α και τα πιο πολλά σκρουτζομαγαζα αναφέρουν ότι θα ελέγξουν τα στοιχεία και χρειάζονται έως και 7 ημέρες.Θεωρω ότι μέχρι την Παρασκευη θα βρεις διαθέσιμο.
Πχ διάβασε εδώ.

https://www.tracksto...formation_id=29

Τελευταία επεξεργασία από: hlias77, 08/10/2019 - 16:47

#822   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/10/2019 - 16:54

Δεν υπάρχει απλό και σύνθετο τιμολόγιο. Μόνο απόδειξη λιανικής και τιμολόγιο. Στο τιμολόγιο η απαλλαγή φπα δεν είναι προαιρετική για τηλέφωνα αλλά υποχρεωτική. Είναι λάθος να πληρώσεις το φπα. Δεν απαλλάσσεσαι οριστικά αλλά αναλαμβάνεις να πληρώσεις το φπα κατα τη δήλωση της επιχείρησης σου στην εφορία..Υπόχρεος φπα είναι ο αγοραστής δηλαδή και όχι ο πωλητής.Είναι πολύ πιθανό να μη σου ζήτησαν επιπλέον στοιχεία γιατί μπορεί να είχες ξαναψωνίσει από αυτούς. Βέβαια και πάλι θα έπρεπε να ζητούν εκτύπωση τους taxis για ενεργό αφμ αφού μπορεί να είχες (χτύπα ξύλο) κάνει παύση εργασιών ή κλείσει.

Δεν ήξερα ακριβώς, γενικώς από τότε που βγήκε αυτός ο νόμος, έχω ψωνίσει πολλές φορές από μεγάλες αλυσίδες που είμαι χρόνια πελάτισσα, και ποτέ κανείς δε ζήτησε έξτρα στοιχεία.

Νόμιζα ότι είναι προαιρετικό το να πάρεις άμεση φοροαπαλλαγή.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

#823   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 665 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2019 - 17:03

Δεν ήξερα ακριβώς, γενικώς από τότε που βγήκε αυτός ο νόμος, έχω ψωνίσει πολλές φορές από μεγάλες αλυσίδες που είμαι χρόνια πελάτισσα, και ποτέ κανείς δε ζήτησε έξτρα στοιχεία.

Νόμιζα ότι είναι προαιρετικό το να πάρεις άμεση φοροαπαλλαγή.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Παρακαλώ :)  Αν είσαι συχνός "αιμοδότης" έχουν τα στοιχεία σου μέσα. Άσε που πλέον τα συστήματα όλων ακόμα και των μικρών μπορούν εύκολα να πάρουν πληροφορίες για το αφμ σου από εφαρμογές όπως το vies που είναι και για τις ενδοκοινοτικές.

#824   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2019 - 17:10

Είχα κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος (11Pro 64 gd) στο istorm την προηγούμενη εβδομάδα, εχτές το βράδυ με ενημέρωσαν ότι θα το έχουν σήμερα. Έκανα την κατάθεση το πρωί και πριν λίγο έλαβα mail ότι παραδόθηκε στην acs και αύριο θα το έχω!
Να σημειώσω ότι το αγόρασα με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ και δεν μου ζήτησαν ΚΑΝΕΝΑ χαρτί γιατί με τον ΑΦΜ είδαν ότι η επιχείρηση υπάγεται σε καθεστώς ΦΠΑ!

Sent from my iPad using Tapatalk

#825   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2019 - 17:14

Μέγιστη παραπληροφόρηση.
Ρε παιδιά αν δεν γνωρίζετε κάτι μην γράφετε ότι θέλετε και δημιουργείτε ψευδείς εντυπώσεις.
Το θέμα έχει συζητηθεί εκτενώς στο αντίστοιχο ποστ. ΔΕΝ αποδίδει ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΠΑ, ούτε ο πωλητής φυσικά, ούτε ο αγοραστής.

Sent from my iPad using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: georgeol, 08/10/2019 - 17:15

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;